djadomraz Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Определено! Много съм щастлив за тази емотиконка и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Добро утро , кой каза щастлив ?! Айде на горчивото кафе, соленото мезе и мазното шкембеее Нека щастието , истината и безжичния интернет нямат край този ден, че особенно от последното ми писна Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Оф, мамин... дори няма възраст да гласува... Ама вече с открита политическа програма за развитие на държавата за идната петилетка... Ми че как иначе.То без програма нищо не става.Все пак трябва да знам за кой да гласувам на следващите избори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Ехееее три пъти ура Благодаря на човека,върнал обратно моето форумно щастие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Обичам го тоя дядка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 А рекламата на WoW, линка най-горе от подобните разглоби детето в мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Болна съм, мамка му... Толкова ми е зле... И тъпата жега не помага изобщо за възстановяването ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Обичам го тоя дядка! Заблуждаваш се, Ози е прекалено вехт и елементарен за твоя възвишен музикален слух.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Няма работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 А пари има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Дам и аз съм заинтересован ако няма работа, пък има пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Някой от вас да може да програмира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Някой от вас да може да програмира? Аз мога да програмирам тамагочи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtiik Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Днес цял ден се чуда едно нещо..за лятото за черешобер по принцип какви пари дават за килограм череши..в смисъл горе долу каква е нормалната тарифа,да си правя сметката.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Някой от вас да може да програмира? Имам 5.80 на кандидатстудентския изпит по информатика в ПУ ама тва не важи нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Имам 5.80 на кандидатстудентския изпит по информатика в ПУ ама тва не важи нали не... за 2-3 години опит в някоя фирма също можем да поспорим - много ще зависи от фирмата всъщност но ще е добро начало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Малко HTML Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Малко HTML Така се нарича някаква фирма за тунинг на Гоуф може би? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Така се нарича някаква фирма за тунинг на Гоуф може би? Така се нарича изкарването на пари само за тунинг на гоуф (мислих че модела не е чак толкова добър за да заслужава главна буква ... поласкан съм )може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Така се нарича изкарването на пари само за тунинг на гоуф (мислих че модела не е чак толкова добър за да заслужава главна буква ... поласкан съм )може би Е как, не бих си помислил и за секунда, че заклет почитател от твоя мащаб може да допусне изписването на Гоуф с малка буква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 ааа днес карах голфа хахахах :Д няма такова шоу, никой не те пуска да се включив в движението... за престрояване да не става дума... как е да седя десетина минути на изхода на нашата улица без никой да ме пусне хахахах тва никога не е било...ама ГОУФ пауър Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 http://www.last.fm/event/1093532 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Утре на работата трябва да отделя 10-20 минути около обедната на моя звяр да му сменя двата горивни филтъра Ама от днеска , кой е турбо гъзара със централното заключване ПП. И на четирите врати ... !!! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Съботата и понеделника бях принуден да излизам с на майка ми чудовището (кадет, по-стар от пазу) и съвсем определено предпочитам колелото си пред такава кола Нищо, че е по-скъпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Защо Ангели и демони е такъв немотивиран, наивен цирк? Единственото хубаво нещо във филма е чисто религиозния въпрос за църквата и отношенията й с науката. От там нататък обаче всичко е един глупав цирк. През половината време имах чувството, че гледам как някой играе второкласен адвенчър подобен на Broken Sword, през другата половина имах чувството, че гледам научно обременена фантастика, написана от безхаберен режисьор, който е решил че няма нужда от научни съветници в работата си. [Edit] Извинявам се, и саундтрака е хубав! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.