D-Devil666Hell Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Тая седмица така ма е налегнала простотията,че няма на каде и покрай мен още един от класа изчатка.Пича дойде срещу мен,изкрещя ми са и почна да скача по чиновете .Ай да свършва седмицата и да са стенга,че то бива бива простотий ма чак пък толкова не е на добре Подобно. 5-ти и 6-ти час физика.Тема на разговор:"Трансформатор и цената му сред циганите след близка среща от 3-ти вид с жиците до Коматево" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 лацио излезнаха бе как да не излезнаха бият 3-1 Тоя пост сам го писал на полувремето Биха с мноо клизма в 89мин... Ама пак де зимах пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 На майка ви п**ката, Steinberg! Дано всичките ви инженери си строшат краката! И дано всичките ви клиенти ви направят рекламации с неработещ хардуер и ви вземат парите! И да ви е*а майката на шибаните хардуерни донгли, кабели, USB-та и LPT-та! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 http://www.wrzru.com/invision/index.php?showtopic=51620 ся ако изкочи някой да ми свърши тая работа ще съм многоооо доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Много ми се купонясва ама диво до зори на някой парти . Минава ми , че искам да е лято и да съм на Ибиза ( скромно ). Много често започнах да си набивам в акъла , че "Живота е хубав" и малко по малко почнах да си вярвам и се чуда дали е за добро или за лошо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Искам да съм НИНДЖА... ако някой може да ми помогне да ми прати PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Майната ви, Steinberg! Може и без вас и без пари! БАНКА ДСК ЙААА! http://dskmusic.com/vsti/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 ФИЗИЧЕСКО РАНО СУТРИН - ПО - ДОБРО ОТ ШКЕМБЕ ЧОРБААААААААААААААААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Много ми се купонясва ама диво до зори на някой парти . Минава ми , че искам да е лято и да съм на Ибиза ( скромно ). Много често започнах да си набивам в акъла , че "Живота е хубав" и малко по малко почнах да си вярвам и се чуда дали е за добро или за лошо . стягай куфарите и свиркай за добро е повярвай ми искам да спрат сутрешните открития на синини и подутини къде ли не по мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 стягай куфарите и свиркай за добро е повярвай ми искам да спрат сутрешните открития на синини и подутини къде ли не по мен Няма проблеми стига да стане една далавера . Търси се голф 2 само двигател кобатура до 1.6 да се сложи на трабанче стане ли тва тръгваме То до Ибиза се е видяло , че няма да е скоро ми дайте да идем на кръчма като белите хора . П.С. С тези синини ме самняваш какви вериги и кожени дрехи носиш под горните си дрехи нищо лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 еми... успах се... пък сега ще се наспя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Да си болен е кофти работа заглъхването на ушите съшо не е приятно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Да си болен е кофти работа заглъхването на ушите съшо не е приятно.. Както и болката в гърлото,носа,главата и отпуснатостта Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Както и болката в гърлото,носа,главата и отпуснатостта Май всичките ни е гепил един и същи грип. Заглухнали уши,запушен нос, възпалено гърло и носоглътка и отпадналост. Поне температура няма Аз вече 3-4 ден ,но от втория ден си взех Стрепсилс и капки за нос и пия чай с мед и ракия и да ви кажа ,че вече се оправям. Пробвайте и скорошно оздравяване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Няма проблеми стига да стане една далавера . Търси се голф 2 само двигател кобатура до 1.6 да се сложи на трабанче стане ли тва тръгваме Говори с афекс, може и да се уредиш Като перефразираме вица - ако искаш резервни части за голф - просто трябва да караш след него Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Ууу неска мн яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Боли ме гърлото от викане днес на митинга на колежите в София... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Ша шчупа мръсните,мазни,смотани ръчички на мангала който ми открадна днес ДВД-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 че още съм можел да мисля в една посока... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 ако искаш резервни части за голф - просто трябва да караш след него сериозно се чувствам обиден. ама както и да е, днес е празник да бъдем весели и да се напием Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Пешо как ша каеш такъв мохабет, бе?! Ееее ни та е срам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Защо трябваше да меша водката с бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 didi_c - най-мощната спамърка във форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 didi_c - най-мощната спамърка във форума! True true... No offence... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 didi_c - Време е да пораснe_c ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.