nakatak_zick Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 абе мама им тъпи даскали имат ли право да дават контролна когато часовете са по 20 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 абе мама им тъпи даскалиимат ли право да дават контролна когато часовете са по 20 мин. нищо не им пречи стига да искат да ви го нач*кат ния сме правили и последните 10 мин от часа както и деня преди коледната ваканция всичко зависи от настроението и фантазията на учителя Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 е ти колко мсилиш,че сме я правили ние... докато раздадат листовете докато обяснят докато се свестиш и бам остават 10 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Vangelis - Chariots of fire За какво пак са ви по 20 минути ве.... еее сакън майна да не се преучите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Пак трябва ходя към Смолян и съм болен кофти работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Vangelis - Chariots of fire За какво пак са ви по 20 минути ве.... еее сакън майна да не се преучите . цялата минала седмица бяха по 30 а цялата тази до петък ще бъдат по 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 цялата минала седмица бяха по 30 а цялата тази до петък ще бъдат по 25 Tva oshte li ne sa go opravili parnoto ? Ili ima nqkva nova prichina Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Искам следващите 48 часа да ги проспя Искам да хода на даскало и да не ма изпитват...или поне да не ме карат да се треса на чина от притеснение щото нещо си.Искам да става топло вече, че не мога да го трая тоя студ anymore.Искам да ми е ейляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Tva oshte li ne sa go opravili parnoto ? Ili ima nqkva nova prichina minalata sedmica be6e za parnoto a sega e nqkakva druga pri4ina koqto az ne moga da si obqsnq Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Ех, ученик да ни си на днешно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 uzito споко братле, седмицата едва сега започва утре или другиден няма как да не се оплача, че съм се успал Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Member didi_c Joined 31-January 07 Total Member Posts 47 Posts Today 47 % of today's posts 8.79% дидито е машина за спам чупи всякакви рекорди вече имам сериозна спам-конкуренция Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Ей, я не се занасяй с кака си. Не знам аз кво съм, ама ти направо разбиваш Класацията с тези 2896 мнения за 10 дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 2896 мнения за 10 дена. Как тъй за 10 дена бре... виж че вися в тоя форум от 2004-та, ... како Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Уф тва не го видях ... че си от 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Ей, я не се занасяй с кака си. Не знам аз кво съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Минава ми през главата, че може да спрете да врещите за спам в тема, която на практика е само спам и е оставена да съществува, за да насочва и канализира спама в някакви граници, а да не го оставя да лази по всички други теми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 спама е лошо нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 имам лошо предчуствие за лацио-катания...тая единица няма да излезе май Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Чуда се колко трябва да е зле човек, че да дразни другите с някви простотии, за да му покаже, че не го харесва вместо просто да не го занимава с глупостите си Също мразя скрито-покритото държание и по-точно "аа ми хубаво нп" и после шаат нож в гърба Ignore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 имам лошо предчуствие за лацио-катания...тая единица няма да излезе май Недей така ве ша излезне Не ми са губат пари пак време е да са печели вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Недей така ве ша излезне Не ми са губат пари пак време е да са печели вече. да са еба и врачката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Деба и мишките са тия Лацио. Нарисуван мач и няма да излезне... Пълна мафия са тия жабари Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Деба и мишките са тия Лацио. Нарисуван мач и няма да излезне... Пълна мафия са тия жабари лацио излезнаха бе как да не излезнаха бият 3-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Тая седмица така ма е налегнала простотията,че няма на каде и покрай мен още един от класа изчатка.Пича дойде срещу мен,изкрещя ми са и почна да скача по чиновете .Ай да свършва седмицата и да са стенга,че то бива бива простотий ма чак пък толкова не е на добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.