sek800 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Не съм фен на Манчестър Ю. Фен съм на Челси и ме е яд на Барселона(по-скоро на оня норвежкия педал,дето ги класира.)Така и така смятам,че Барселона не трябваше да са на финал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Epic setup is epic! Моля, забележете дудука и блок-флейтата вдясно Другия месец вероятно ще си взема и хармоника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Розенхоф му е майката - тукмо тръгвам натам..ще гъмжи от фенове и бира - истинска атмосфера като за финал,само местата да са точно Дейба .... за тоя розенхоф пък изобщо не се сетих.... аз съм много прост , ем бирата е бира ем в подобна бирария няма начин да не дават мача..... дейба дейба Не, не е. Телевизорите може и да са ОК, обаче питаш ли ме като не мога да си докарам една каса с бира. Е добре....справедлив е донякъде Epic setup is epic! Моля, забележете дудука и блок-флейтата вдясно Другия месец вероятно ще си взема и хармоника. Ебати ЕПИК-а.....закво са ти тия кавали ? Като играеш извратени игри с тъмни и непреходими гори , невиждани и неопетнени от човешки крак виртуални езерца и зелени ливади на които са стъпвали само малки противни девствени женски елфове с малки гадни бели заострени шапки да не би да си изкарваш някоя мелодийка за да се потопиш още повече в елфската виртуална реалност.....еххххх а когато започне битка на живот и смърт , на мана и магия , на елфи срещу чудовища взимаш китарата и правиш някоя "жица" за допълнително надъхване...... Екстра си го замислил.... сега остава да станеш майстор на флейтата като Питър Пан и спокойно могат да те вземат в някой култов оркестър като Китка или Камчия..... или дори можете да си основете свой собствен и да преплитате елфска музика с етно мотиви , ще бъдете абсолютни новатори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Импресията е добра, но безпочвена. Просто звука ми харесва много. Имаше един изпаднало изглеждащ човек с шапка, който свиреше на такава флейта до пощата късно вечер, аз все му пусках колкото монети имам в джоба, щото много ме радваше с тия релаксиращи мелодийки. И един ден го заговорих и го питах тъй и тъй, на какво свириш, че звука много ме радва, а не знам как се казва инструмента и откъде да го намеря. Той вика, блок-флейта, 16 лв, музикалния магазин под партийния дом. И те така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Кеф а ? Сега спокойно можеш да си вземеш една щипка от "щастието" на афекс , да се нагърмиш доволно.....хващаш тоя Енструмент блок флейтата , отиваш в градската градина и точно в момента в който започват да ти се привиждат малки и злобни елфчета започваш да си подсвиркваш с тоя интересен Енструмент и не щеш ли след минути осъзнваш........ ти си напуснал Пловдив..... ти си напуснал Градската Градина....ти си на едно по-хубаво място.................... ти си в НАРНИЯ...... точно тогава се появява лъвът и ти проговаря с човешки глас ...... ще изпиташ паника и точно когато се каниш да го омилостивиш с райска музика , тревата ще те пусна и ще осъзнаеш че група Пенсионери се мъчат да те свалят от дървото на което се намираш в момента ТОЧКА , ЕБАХТИ НЕ се заяждам , просто не ми се спи а последният пост беше твоят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Дейба .... за тоя розенхоф пък изобщо не се сетих.... аз съм много прост , ем бирата е бира ем в подобна бирария няма начин да не дават мача..... дейба дейба Е добре....справедлив е донякъде Ебати ЕПИК-а.....закво са ти тия кавали ? Като играеш извратени игри с тъмни и непреходими гори , невиждани и неопетнени от човешки крак виртуални езерца и зелени ливади на които са стъпвали само малки противни девствени женски елфове с малки гадни бели заострени шапки да не би да си изкарваш някоя мелодийка за да се потопиш още повече в елфската виртуална реалност.....еххххх а когато започне битка на живот и смърт , на мана и магия , на елфи срещу чудовища взимаш китарата и правиш някоя "жица" за допълнително надъхване...... Екстра си го замислил.... сега остава да станеш майстор на флейтата като Питър Пан и спокойно могат да те вземат в някой култов оркестър като Китка или Камчия..... или дори можете да си основете свой собствен и да преплитате елфска музика с етно мотиви , ще бъдете абсолютни новатори Така е когато гейминга придобие уродливи форми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Musical Curu is musical Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Musical Curu is musical o/\o (internet high-five) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Дейба .... за тоя розенхоф пък изобщо не се сетих.... аз съм много прост , ем бирата е бира ем в подобна бирария няма начин да не дават мача..... дейба дейба яко беше а ти къде осъмня в крайна сметка и какво порка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 а аз не можах да измисля нищо умно и ме завлякоха в противното кръчме "При Румен" в тракия.... пийнах 5-6 бирички гарнирани със свински уши на скара и се прибрах..... в момента обмислям в какво да се топна за да премахна противната миризна на готвено.....+ бонус миризма на старо олио.... абе гадна работа , повече няма да ходя там , тва че за 1 хайнекен и една цаца чаках близо 40мин изобщо не го споменавам да не кажат пак че съм капризен клиент....... Пък и мача.....ебати тъпият мач , не си заслужаваше парите които похарчих за бира...... тва беше най-скучният финал който съм гледал..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Ебати ЕПИК-а................... и т.н. ......................... или дори можете да си основете свой собствен и да преплитате елфска музика с етно мотиви , ще бъдете абсолютни новатори Кеф а ? Сега спокойно можеш да си вземеш една щипка от "щастието" на афекс ,................ че група Пенсионери се мъчат да те свалят от дървото на което се намираш в момента ТОЧКА , ЕБАХТИ Ахахахахахахахахахаха охохохохохохохо :rofl: :rofl: Има моменти когато ако ми беше малко по-слаб мехура можеше да се изпусна след като съм чел писанията на zlobil.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Импресията е добра, но безпочвена. Просто звука ми харесва много. Имаше един изпаднало изглеждащ човек с шапка, който свиреше на такава флейта до пощата късно вечер, аз все му пусках колкото монети имам в джоба, щото много ме радваше с тия релаксиращи мелодийки. И един ден го заговорих и го питах тъй и тъй, на какво свириш, че звука много ме радва, а не знам как се казва инструмента и откъде да го намеря. Той вика, блок-флейта, 16 лв, музикалния магазин под партийния дом. И те така. Тоя същия чичко ми иде някой път да отида и да му навра флейтичката в носа, та да го питам така ще може ли да свири!? Изсвирва безсмислена поредица от тонове, страшно далеч от каквато и да е мелодия, които така ме дразнят, докато минавам покрай него, че най-демонстративно си запушвам ушите! Всеки, който е държал в ръце такава флейта за повече от 48 секунди ще може да свири като него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Явно не съм спал и не знам какво още правя буден, лека нощ на всички... предавам щафетата на дневните стражи вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 противното кръчме "При Румен" в тракияАхааххахахаха, т'ва ми е под гъза... сууупер злето е тая кръчма Т'ва започна от едно приятно квартално кафе - барака с пет стола отпред... ама баце Гумен почна да ъпгрейдва, ъпгрейдва, качи пети левел и вече турбо фолк мега кръчма с обслужване +3...Тоя същия чичко ми иде някой път да отида и да му навра флейтичката в носаСпоред мен може и някъде другаде... но примерно след злоупотреба с фасул и да проверим дали може така да свири :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 К*р да ги удари тея от ТУ-то.ПУ-то вече си изхарчиха евростипендиите наще галфони още резултати не са изкарали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 На тях и това им е малко да ги удари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 а аз не можах да измисля нищо умно и ме завлякоха в противното кръчме "При Румен" в тракия.... пийнах 5-6 бирички гарнирани със свински уши на скара и се прибрах..... в момента обмислям в какво да се топна за да премахна противната миризна на готвено.....+ бонус миризма на старо олио.... абе гадна работа , повече няма да ходя там , тва че за 1 хайнекен и една цаца чаках близо 40мин изобщо не го споменавам да не кажат пак че съм капризен клиент....... Пък и мача.....ебати тъпият мач , не си заслужаваше парите които похарчих за бира...... тва беше най-скучният финал който съм гледал..... При Румбата си е добре бре К*р да ги удари тея от ТУ-то.ПУ-то вече си изхарчиха евростипендиите наще галфони още резултати не са изкарали Кви класирания бе да ги изопна. Какво още искат. Досие на родата да не се били към ДС. А сиктир Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Кви класирания бе да ги изопна. Какво още искат. Досие на родата да не се били към ДС. А сиктир А де.Нито в Пу ги караха 2 бланки да подават, нито ксерокопие от личната карта им искаха и имат пари вече.Пък наще галфони ми взеха даните на роднините до 9-то коляно и пари фира..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Наистина е странно, че дори в едно нещо ПУ-то се представиха по-добре от ТУ. Благодаря за стипендията и дано и в Техническия преведат парите скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Вие не разбрахте ли, че единствения университет в Пловдив, който има смисъл да съществува, това е Медицинския! И не че там са цъфнали, та вързали, ама пък не може без лекари. Всичко друго е такъв леш, че няма на къде повече. И те подготвяли бъдещи кадри. Аз като ги гледам те колко са подготвени започвам да се притеснявам много силно за бъдещето на страната ни. То и първите резултати са на лице.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Вие не разбрахте ли, че единствения университет в Пловдив, който има смисъл да съществува, това е Медицинския! И не че там са цъфнали, та вързали, ама пък не може без лекари. Всичко друго е такъв леш, че няма на къде повече. И те подготвяли бъдещи кадри. Аз като ги гледам те колко са подготвени започвам да се притеснявам много силно за бъдещето на страната ни. То и първите резултати са на лице.... И там като се поразвовиш започва да намирисва от към главЪта . Тати е специалист , мама има частен кабинет , чичо е шевче и т.н. и после като попаднеш на такъв жална ти майка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Сериозно? И това в Утре Носете Съответната Сума ? Тъй вярно Е ако иска човек да си купи изпита тва е най-лесното, ама аз по-скоро ша ида да си уча фотографията в нбу отколкото да дам квито и да е пари на преподавател за изпит... Те понякога просто си искат там някви пари и като не им сипеш - ми както желате колега иии фърчиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Утре е обявен за национален траур! http://www.focus-news.net/?id=n1192376 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Разбрах....просто ужас, баш на Спасовден, абе... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Тъй вярно Е ако иска човек да си купи изпита тва е най-лесното, ама аз по-скоро ша ида да си уча фотографията в нбу отколкото да дам квито и да е пари на преподавател за изпит... Те понякога просто си искат там някви пари и като не им сипеш - ми както желате колега иии фърчиш Каква специалност си? На мен за 2 години нищо не са ми искали, а като видях как се взимат изпити, сериозно се замислих за нивото на уж толкова елитния университет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.