Curunir Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Sheeee paaainteeed fiiree!!!!Aaaaccrooosss the skyyyliiiine!!! Agalloch ли слушаш бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Agalloch ли слушаш бе?От 2006-та някъде, когато чух "Ashes Against the Grain" и се влюбих в тази банда. Сега разполагам с цялата им дискография, включително и ЕР-то от миналата година, което ми е малко странно... Що питаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Щото имах по едно време два албума и това дето писа ми прозвуча познато. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Пфууууу, най-накрая си написах конспектите по Етнология. И това само за заверка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Аз пък си написах есето , машина съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 някой знае ли ПУ-то кога излиза в сесия ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 От 1-ви юни, т.е. от понеделник. Zlobile, ти си гордост за ПУ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 да ама не , изпуснал съм 2 изпита вече дейба нищо остават ми още 5 Трябва да ги взема поне с 5ци да не си развялям досегашният успех.... да живее ПУ–то Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 да ама не , изпуснал съм 2 изпита вече дейба нищо остават ми още 5 Трябва да ги взема поне с 5ци да не си развялям досегашният успех.... да живее ПУ–то ХАХХАХХАхХАхХА не знае кога му е сесията, а има петици, за кво си говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Za PU-to kak za kakvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Аз в тва умряло унсс една тройка по математика не мога да изкарам цяла година... едвам едвам тройки по другите неща и 2-3 предмета дето са айляшки уж и там някви четворки, бахти филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 ХАХХАХХАхХАхХА не знае кога му е сесията, а има петици, за кво си говорим Класика в жанра естествено! После що съм се смеел като каже някой че има 2-3 висши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 аз и второ ще запиша , кво му плащаш има няма 150лв на семестър..... пък и може и стипендия да взимам , миналата година успеха ми е 5.40 ...... не че е за хвалба , даже изобщо просто "виШото" не ми е на първо място в момента..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Какво следваш, ако не е тайна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 да ама не , изпуснал съм 2 изпита вече дейба И как точно си ги изпуснал като днес сме 27-и май Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Аз в тва умряло унсс една тройка по математика не мога да изкарам цяла година... едвам едвам тройки по другите неща и 2-3 предмета дето са айляшки уж и там някви четворки, бахти филма Сериозно? И това в Утре Носете Съответната Сума ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 И как точно си ги изпуснал като днес сме 27-и май еба ли му майката и на мене от първи ми казаха че почвала а днеска една колежка вика изпусна вече 2 !@#:Ц:А:Ьаььаьаьа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Седя си в офиса в очакване на сблъсъка Ман Ю - Барселона, който ще бъде излъчен директно по вътрешния фирмен ТВ канал, а работното ми място е точно срещу една от стените с четирите 46'' екрана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Седя си в офиса в очакване на сблъсъка Ман Ю - Барселона, който ще бъде излъчен директно по вътрешния фирмен ТВ канал, а работното ми място е точно срещу една от стените с четирите 46'' екрана. Бахти кефа..... пък ние от 3 часа се чудим в коя скапана кръчма да го гледаме понеже всичките са с миниатюрни телевизорчета , изобщо не дават мача или миришат на старо олио....... живота е несправедлив....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Бахти кефа..... пък ние от 3 часа се чудим в коя скапана кръчма да го гледаме понеже всичките са с миниатюрни телевизорчета , изобщо не дават мача или миришат на старо олио....... живота е несправедлив....... Розенхоф му е майката - тукмо тръгвам натам..ще гъмжи от фенове и бира - истинска атмосфера като за финал,само местата да са точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 живота е несправедлив....... Не, не е. Телевизорите може и да са ОК, обаче питаш ли ме като не мога да си докарам една каса с бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Бах' тъпия мач. Особено,когато т'ва Сукачовото го коментира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 А, мача беше хубав, стига да не си фен на Юнайтед Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Особено,когато т'ва Сукачовото го коментира. Спокойно - това му беше лебедовата песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 А, мача беше хубав, стига да не си фен на Юнайтед Мдам, Манчестър бяха доста безлични и съвсем заслужено загубиха. С подобна игра няма как да станеш шампион. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.