djadomraz Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Далеч от любима ми е, мен също ме е рязала, ама се разцепи от сърце женицата. Имате ли някъде снимки че нещо името ми се струва познато а имам съученичка която в момента май е учителка обаче като не мога помня имена... Брендито Плиска е най-хубавия БГ алкохол.2 големи и ми е така хубаво...толкова едно...ХУБАВО. XO-то нали? т.е. 15 годишната Плиска в онези зелените кутийки Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Нямаха ХО в "Джоана"-та ама и обикновеното е доста по-добро от БГ-тата другите.Вече съм му заклет фен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Имате ли някъде снимки че нещо името ми се струва познато а имам съученичка която в момента май е учителка обаче като не мога помня имена... XO-то нали? т.е. 15 годишната Плиска в онези зелените кутийки На 34 си, тя е поне на 55, не е тя, спокойно :3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Като ви слушам ми става толкова готино, че ми идва да си сипя един чай "Алпинист" и да седна да си го пия на терасата с бавни глътки... докато прехвърчат всякакви гадини около мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Нямаха ХО в "Джоана"-та ама и обикновеното е доста по-добро от БГ-тата другите.Вече съм му заклет фен. Срамно - все пак е 15лв бутилката не е като Реми-то да е 180. Има и някаква 30 годишна плиска ама май искаха 90лв или нещо подобно... някой ден може да се пресраша да я опитам - тогава ще споделя заслужава ли си А щом си фен - вземи си от Пикадили или Сани една бутилка ХО и сподели после какво мислиш. И внимавай че аз така докато зяпах един филм и опуках половината бутилка влиза мазно обаче после ще съжаляваш! На 34 си, тя е поне на 55, не е тя, спокойно :3. Знам ли... одъртявам бавно и славно аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Дам, след 2 големи снощи днес боклукчиите на Сакъзов ме събудиха преди малко.Не ме боли глава ама определено съня ми беше няма 6 часа и лек.Така, че ще запомня - не повече от 2-3 големи :) А наистина доста леко се пие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Най-веселото е сутрин да те събуди "ИИИИииииииззкууупуууваме стааааррии пеееечкиии перраааални и бойлери!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Най-веселото е сутрин да те събуди "ИИИИииииииззкууупуууваме стааааррии пеееечкиии перраааални и бойлери!" 'Ми дай му на човека к'вото иска де....сваляй печката, пералнята и започвай да отмонтирваш бойлера - той толкова се е старал да те събуди приятно... Има и някаква 30 годишна плиска ама май искаха 90лв или нещо подобно... някой ден може да се пресраша да я опитам - тогава ще споделя заслужава ли си Знам ли... одъртявам бавно и славно аз... Дядо Мраз е още момченце, по моите мерки (както и бат' Виден, дето все се прави на много голям) , а аз съм си все още пубертет в акъла и не знам кога ще го израста. А по въпроса за 30 годишната 'Плиска', през 1987-ма бях купил един стек бренди, който поради дадени обстоятелства и липса на гости, за да го изпият, беше стоял до 2004-та, когато го открих отлежал в един дълбок шкаф. Отворих една бутилка да видя що за отрова е станала...не усетих нещо лошо, докато го опитвах...обаче тъй като не съм пияч и не разбирам...реших да проявя самоинициатива и да омеся брендито с няк'ви други по-меки питиета, вкл. и няк'ви пинаколади...абе...почти "Тути-Фрути".. То пък се пресече и чак след това разбрах, че май наистина нищо му е нямало, ама пусти предразсъдъци...мислех си, че щом не е отлежавало при подходяща температура и т.н., значи тотално се е скапало за тези 17 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Най-веселото е сутрин да те събуди "ИИИИииииииззкууупуууваме стааааррии пеееечкиии перраааални и бойлери!" Почти всяка събота и неделя, когато се опитвам да поспя повече ме събужда един такъв, обаче репертоара не му е само печки, перални, бойлери, ами даже и акумолатори...тея хора почивен ден нямат ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Ми дай му на човека к'вото иска де...Да ти кажа, бих му дал стария хладилник, ей така - директно от осмия етаж в главата. Но няма как да хвърля толкова надалеч... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Ти пък как го чу от осмия етаж?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Май е време to bark the dogs "Велики Преслав" е доста по-добро бренди от Плиската,която често се фалшифицира и не е истинска.Преслав-а в в лимитирани количества,абе мехлем за душата...ДядоМраз ще ме разбере вярвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Май е време to bark the dogs "Велики Преслав" е доста по-добро бренди от Плиската,която често се фалшифицира и не е истинска.Преслав-а в в лимитирани количества,абе мехлем за душата...ДядоМраз ще ме разбере вярвам Нещо си в грешка. Велики Преслав е на същата фирма всъщност - имам ги и 2те. Плиската ми хареса повече... Разликата май беше че Плиска има и не-отлежала докато Велики Преслав който съм виждал е все 17 годишен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Абе тия дни се замислих как Ш*бано бързо отлита времето. Искам пак да съм аборигенче, една седмица луд купон и най-ваче сега щях си топя гъзето в морето със студена халба бира и цаца !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 сипвай бармане до гореееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Ти пък как го чу от осмия етаж??Ами например през прозореца, който съм отворил за да мога да дишам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Много са ти чувствителни ушичките Мен може да ме събуди само котката, когато реши да издивее и да търчи из апартамента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Да ти кажа, бих му дал стария хладилник, ей така - директно от осмия етаж в главата. Но няма как да хвърля толкова надалеч... Що бре...., бомбирали буркани нямаш ли... !? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Как се разваля форум Толкоз истини на едно място, че чак се плаша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Толкоз истини на едно място, че чак се плаша. 3. Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание. Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага. True story !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Модераторът – подобно на босовете в компютърните игриКилъре, те зат'ва ли така ти налитат да те бият? Надяват се да дропиш нещо яко? Килъра е raid boss Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Sheeee paaainteeed fiiree!!!! Aaaaccrooosss the skyyyliiiine!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Килъре, те зат'ва ли така ти налитат да те бият? Надяват се да дропиш нещо яко? Килъра е raid boss Nalitat mi shtoto nqma kakvo drugo da napravqt. Ama veche ne mi nalitat daje. A dropa mi e sin obiknovenno. Sybota i nedelq sutrin padat epicite Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Това за "форума" май беше поствано и преди ако не се лъжа? П.П. Бах маа му, аз не мога да се категоризирам в никое от избронените... нещо между 3/6 и 7 съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.