lil_stenly Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Я не се излагайте - по-лесен е от Аутокад! Точно като при пейнт (paint) е или пейн (pain) ако трябва да се изразя точно хахахах! Аз лично съм имал много малко допир до солида и то в нищо професионално като работа. Лесно се разбирам с него, иначе основното меню ми убива нервите. Така е направено все едно работиш с няква програма от 5 лева. Мен това ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Хехе, че кой е казал нещо друго? Само, че си е доста играчка като правиш по-сложни детайли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Хубаво или лошо е ,че пропих пред компютъра ? Това може ли да се нарече битов алкохолизъм ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Стасе, аз първия път като пих пред компютъра, няколко часа по-късно си наповръщах стената пред леглото в опит да стана и да стигна до тоалетната. От там нататък всичките ми пиения пред компютъра (които наистина най-често са бира, а не касисово вино + кампари като първия път) са безаварийни, ненатоварващи и щастливи Не бой се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Стасе, аз първия път като пих пред компютъра, няколко часа по-късно си наповръщах стената пред леглото в опит да стана и да стигна до тоалетната. От там нататък всичките ми пиения пред компютъра (които наистина най-често са бира, а не касисово вино + кампари като първия път) са безаварийни, ненатоварващи и щастливи Не бой се! Е не не не не това ме утрепа хахахахахаха направо го успокои момчето хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Стасе, аз първия път като пих пред компютъра, няколко часа по-късно си наповръщах стената пред леглото в опит да стана и да стигна до тоалетната. От там нататък всичките ми пиения пред компютъра (които наистина най-често са бира, а не касисово вино + кампари като първия път) са безаварийни, ненатоварващи и щастливи Не бой се! Това беше най-... отвратителното нещо което съм чувал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Стасе, аз първия път като пих пред компютъра, няколко часа по-късно си наповръщах стената пред леглото в опит да стана и да стигна до тоалетната. От там нататък всичките ми пиения пред компютъра (които наистина най-често са бира, а не касисово вино + кампари като първия път) са безаварийни, ненатоварващи и щастливи Не бой се! Момче, и аз един от първите пъти като близвах алкохол успях да изпия няколко бутилки шампанско... то като лимонада малко стоеше и както си беше добре охладено на терасата (зимно време беше) и познай как влезе.... искаш ли да ти обясня и как излезе и колко надалече успявах да закарам докато повръщах? ПС: Едно 5 години след това не исках да близна алкохол а още ми държи влага и като пия шампанско го пия по много малко и го гледам с подозрение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Току що прочетох новина, която ме остави без думи. Thief 4 confirmed! Cheers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Мен ме оставя само леко наежен, защото силно се надявам да не е същата досадна, бъглива, недоизпипана боза като Т3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Явно многото изтъркани, клиширани шитни за ментално дегенерирали типове тип обливиън (но офенс ) са си казали думата. Как можа да го кажеш това ? Thief е достойно продължение с перфекен сторилайн и хиляди иноваци спрямо другите 2. Човече, спри да играеш какъвто булшит излезе на пазара и се фокусирай на стойностното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Човече, спри да играеш какъвто булшит излезе на пазара и се фокусирай на стойностното. :laughing: :laughing: Нямам коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Абе вие на мене викахте че нямам работа и се чудя какво да правя по цял ден а сте ебати запознатите с всяка възможна игра и т.н..... Да не говорим как Курчо на галено постоянно се оплаква как имал да прави към 1231231 милиарда страници с преводи и след 2 часа излиза с резюме колко часа е прекарал циллейки пред компютъра и колко зомбита е избил с помощта на кукуруз и 5-6 моркова..... Дааааа трябва ви работа на пълен работен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Зглобиле, мен това ми е като втора професия, след английския, най-много разбирам от игри и дизайн на такива, защото съм играл стотици и съм чел и гледал за още поне толкова, правени в диапазона от 1988 до 2008, така че нормално е да меля. А работа напоследък няма и затова цикля по много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Това е втората част на сериятаНе знам к'во толкова им се възхищавате на тия бъзови завъртулки...Явно многото изтъркани, клиширани шитни за ментално дегенерирали типове тип обливиън :bowdown:Дааааа трябва ви работа на пълен работен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Има игри и игри. Има такива, които си струват да ги изиграеш ако нямаш по-важна работа. Ама многото циклене не е хубаво. Виж курунира докъде я е докарал, да нарече T3 бъгава и досадна :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Всепризнат факт е, че Т3 е разочарование. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Не съм съгласен. Gamespot: 8.3/10, Gamers community: 8.7/10. Оценката е повече от задоволителна. А повечето фенове играли 1 и 2 я рейтват над 9. Като прибавим факта, че има перфектен сторилайн, уникален геймплей с невероятни мисии (включително и избраната за най-страшoто ниво в компютърна игра - the Cradle), използва unreal 2 engine и също така меко казано страхотните соунд ефекти...не виждам за какво повече може да искаш от 3та част. Повечето продължения ги комерсиализират за да привличат "средностатистическите геймърчета", а не феновете. Е, Т3 е правена от фенове (стария crew от LGS) за фенове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 АААААААААААААААААААААААААааааааааааааааААААААААААААААааааааААААаааааааааааааааАА АААААААА кой ги даде тия скапани зомбите бЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ? !?!?!??! от 4 часа не мога да спра да играя......добре че постовете на ВОКС-а ме откъснаха за малко от убийствата на беззащитни малки зомбинца Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 След като сваля файла с кво се отваря това нещо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 7zip, то си пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Никога не бих предположил, че 40 мб игра може да е толкова дълга и с толкова много възможности... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Unzip and play Не е много дълга за 2 дена я врътнах на adventure Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 След като сваля файла с кво се отваря това нещо ? Power Archiver примерно....., поне аз това ползвам...., сещам се и за други програмки които отварят този формат, но не мога да цитирам точните им имена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Благодаря на всички за бързите отговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 кой ги даде тия скапани зомбите бЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ? !?!?!??! Познай! :ph34r: Дааааааа, ела в паството ми, чадо мое! Видя ли сега Злобиле какво е? Нищо, поредният заразен, още една малка победа в разпространението на вируса [Edit] ... (включително и избраната за най-страшoто ниво в компютърна игра - the Cradle) ... Повечето продължения ги комерсиализират за да привличат "средностатистическите геймърчета", а не феновете. 1. Ако си сложиш ръката на сърцето и ми кажеш, че Cradle те насира повече от Return to the Cathedral или Escape от Т1... 2. Кое не е комерсиализирано и притъпено в T3? Фактът, че се налага да ползвам 100 пача, докато накарам използваемите предмети да не светят в ярко синьо като ги посоча или че стрелите оставят огромни сини следи, които също плачат за пач? Или че управлението и физиката са все едно карам ATV а не движа жив човек? Или че има камера от трето лице, защото сме разработвали едновременно за конзола и PC и конзолните играчи не могат да дишат без камера отзад? [/Edit] [Edit 2] И както аз забравих да отбележа, и както afx посочи, цитирам: [23:12:42] кажи на Thief, че не може да същестува як thief в който нивата не се зареждат целите в паметта и заради това можеш лесно да бягаш от пазачите [23:12:53] тряаа има филма в който те гонят 10 човека [23:12:57] и ти да няма къде да се скриеш [23:13:38] и зомбита които те притискат и те изнасилват в ъгъла на някоя катакомба [Edit 2] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.