Grimjaur Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Фак йу, Джабуре! >:| Сега ще я сложа и аз! И аз та убичам Аз дето по принцип не джъткам таквиз игрици, тая нещо ме надъха. Абе като за виетнамска игръ е много добре направена.Има си и интрига. Кажи на кой сървър си, и с къв герой, че да правим парти, евентуално да се млатим Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 И last.fm вече иска пари. Нищо безплатно не остана на този свят! Срамота Как бе на мен не ми е искал... сигурно щото знае, че няма да му дам!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Искате да се насладите на хубавите неща от живота, природа, разходки... използвайте евроком! Той ще ви откаже от интернета! - Една буря снощи излезна и не мога си отворя пощата вече. П.П. Тези пакети се движат с такава скорост, че сигурно ако хванат влака от Пловдив (който е през половин час) ще пристигат по-бързо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Главата ще ми се пръсне, имам да уча ... , но... силата на 80-те Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Да си дойдем на думата нали .Еми дедо морозе така е.Харчиш,харчиш за теб си обаче идва един момент,в който почваш да харчиш за други .Баща ми покрай коледа нещо го крънках за пари че щях на рожден ден да ходя и той гледа вече почти опразненото портмоне в края на деня и вика-Ебаси мамата.Ай на Жорко маратонки,на Стефчо анцуг,на бати 20-30 кинта и за тати...пак не останаха ...живота е един кръговрат Славчо Абсолютно. Не си ли гледал женени с деца в началото - Ал Бънди си държи заплатата и който мине и го потупа и той дава човека... и на кучето даде Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Абсолютно. Не си ли гледал женени с деца в началото - Ал Бънди си държи заплатата и който мине и го потупа и той дава човека... и на кучето даде Ми, кат' не знае как се прави слонче..... (шегичка) Няма майтап, ей! Ама си е така, стискаш зъби, дишаш тежко и раздаваш..... П.с. ......, И евентуално чакаш кога най - сетне, вуйчото от Америка ще вземе да пукне - стига те е мъчил вече.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 There's a zombie on your laaa-aawn, we don't want zombies on the laaa-awn! Тази игра ме плаши но после ще я пробвам че сега илизам обаче се разцепих на клипчето където е в торента Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 There's a zombie on your laaa-aawn, we don't want zombies on the laaa-awn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 ДАAA! Успях да предам заразата на още двама души! Повече станахме май... Иначе аз на 5-6 души до сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Аз съм опасен тип, курето не може да ме зарази с игричката... вие сте слаби и лесно сте се поддали на натиска! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Ааа тази игра ме разбива...! ! ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 http://www.vbox7.com/play:5a2f7501 - те ви на тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 И аз съм в клуба на растенията борещи се със зомбита Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Гадове мръсни!! Поддадох се , сега е време за мачкане на зомбита :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Най евтин спорт е MTB-то, 1400 кинта за колело с HT2 рамка, и някоя каска и дрешка и за 2 бона си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Играта е бахти дивашката зарибявка . Днеска пропилях 3 часа определени за подготовка за утрешната матура в циклене , ся съм готов за 2ри рунд ! Евала .. уникална е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Играта е бахти дивашката зарибявка . Днеска пропилях 3 часа определени за подготовка за утрешната матура в циклене , ся съм готов за 2ри рунд ! Евала .. уникална е Не ми говори че и аз съм на матура ама ей сега влизам да играя още на нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Ох, деба и крастата...Добро утро, листни зелени паразити Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Дубрутро....сесията неофициално започва Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Добро утро на всички, без зомби адиктед потребителите. Колко добре започва денят, само дето не съм хапнал нищо от вчера в 6 след обед (по-точно вчера сложих в стомаха четири кашкавалки/литър и половина чай/аспирин/около литър вода) и се чувствам перфектно... от тренировки ми се избива апетитът направо. Сега като слезна ще си врътна една цаца с картофена салатка, после някой да дойде и да ми каже, че не съм го приготвил добре, ще получи един нож за рязане на хляб в главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Добро утро на всички, без зомби адиктед потребителите.Колко добре започва денят, само дето не съм хапнал нищо от вчера в 6 след обед (по-точно вчера сложих в стомаха четири кашкавалки/литър и половина чай/аспирин/около литър вода) и се чувствам перфектно... от тренировки ми се избива апетитът направо. Сега като слезна ще си врътна една цаца с картофена салатка, после някой да дойде и да ми каже, че не съм го приготвил добре, ще получи един нож за рязане на хляб в главата. Какво тренираш бре стенли Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Малко да стегна коремчето, коремни преси, кофички и с една гиричка се щъкам. Като имам повечко време сутрин отделям час и половина и вечер толкова, т'ва всеки ден. П.П. Още не съм хапнал нищо, чакам корема да ми звънне че е празен и ще му вкарам една филия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Да знаеш, че така не се прави усетиш ли глад вече е настъпил катаболичен процес в тялото ама предполагам нямаш кой знае какви претенции, но поне се храни пълноценно, не с филии бял хляб ами поне черен или ако може без хлебец и само протеини, витамини, омега мазнини и т.н. без въглехидрати ако може няколко дни и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Абе някой случайно да знае ако си в Англия и си пуснеш договор към някъв оператор за колко пари ти дават АЙФОН 3Г ? Една приятелка е там и планува да си идва скоро и се чудя дали да си взема ? Аз доколкото съм чувал цената е смешна ма дали е така ..... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Абе някой случайно да знае ако си в Англия и си пуснеш договор към някъв оператор за колко пари ти дават АЙФОН 3Г ? Една приятелка е там и планува да си идва скоро и се чудя дали да си взема ? Аз доколкото съм чувал цената е смешна ма дали е така ..... ? Зависи от оператора и от плана.Като бях гледах налепени из метрото промоции на тарифни планове.Имаше промоции,в които получаваш I-phone безплатно.Обаче едва ли е толкова лесно просто да си го донесе в България .По-добре кажи на нея да разпита нейни познати как точно става врътката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.