zlobil Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 и двулитровка бира ПОНЕ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Пропусна най важното - планинска застраховка и двулитровка бира ПОНЕ..... Планинска застраховка не е нужна под земята.А бирата пък - въобще! Това е за отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Последно време немога да планувам нищо . Почнах да го мисля ден за ден , защото иначе плановете много се оплитат . Дано по-бързо да мине тоя период и да дойде друг . Grimjaur лъскал ли си под земята ? В някой пещера като си сам маркираш ли си територията ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Тц, под земята не съм лъскал, ебал съм...Брои ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Кратка сметка за екипировката на един пещерняк: - осветление ~ 160лв. Самохвати/ по чифт/ ~ 300лв. Каска - 70лв. Гащеризон/Кордура/ - 180лв. Седалка ~ 80лв.Душегубка - 30лв. Протриващо съоръжение - 50лв. Въже 100м ~ 360лв. Минимален инвентар/планки, ключ, карабинери, прусеци,ръкохватка/ + прониквачна торба - 200 лв.. и кво излиза = ~ 1430лв... Това са минималните неща И някои не съм ги писал. И като говорим за хобита... Средна хубост мотор:~3000лева Средна хубост екипировка:~1000 лева Ако ходиш по мото-събори:~50 лева на събор,което ако си по-редовен прави около 500 лева Всяка година обичайните-гуми,верига,масло:~400-500 лева като варират според мотора и марката на частите Така чеее....вие сте леснииии лесни Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Тц, под земята не съм лъскал, ебал съм...Брои ли се? Ем чи кЪ разбира се . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Като сте тръгнали да говорите за хобита.... Моето е хазартът, със значителни суми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Тц, под земята не съм лъскал, ебал съм...Брои ли се? Не И като говорим за хобита...Средна хубост мотор:~3000лева Средна хубост екипировка:~1000 лева Ако ходиш по мото-събори:~50 лева на събор,което ако си по-редовен прави около 500 лева Всяка година обичайните-гуми,верига,масло:~400-500 лева като варират според мотора и марката на частите Така чеее....вие сте леснииии лесни Вероятно есента или следващото лято и аз ще ги мина тези разходи . За мотор и екипировка обаче планирам доста да увелича цитираната сума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 За да упражняваш хобито на pattern day trader (това ознчава да правиш 4 или повече пълни транзакции за всеки 5-дневн бизнес период), акаунта ти не трябва да пада под $25,000 според регулационните изисквания на SEC (Securities and Exchange Commission). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 = ~ 1430лв... Това са минималните неща И някои не съм ги писал.К'во ся... ще си ги мерим ли?...разходитеАйде да не казвам колко излиза и добро оборудване за водолаз .Печелиш. Е ся се прибирам, бях на гости на една приятелка водолаз, сметнаха колко ще им излезне екскурзийката до Индонезия при мантите и акулите... Тоя спорт... далече... Пропусна най важното - планинска застраховка Наистина е сред най-важните, но е 30лв индивидуална и 20 - групова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Еххх чета за хобитата и се сещам какво ми беше леко докато бях ерген - сам си харчех парите за каквото ми дойде на акъла... че и оставаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 За да упражняваш хобито на pattern day trader (това ознчава да правиш 4 или повече пълни транзакции за всеки 5-дневн бизнес период), акаунта ти не трябва да пада под $25,000 според регулационните изисквания на SEC (Securities and Exchange Commission). Това е странна дефиниция на хоби. Винаги когато се въртят пари забавлението изчезва. Особено когато са твой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Одеве пресметнах всичката екипировка вкъщи - пещерняшка, алпинистка, за водни спортове, преходи, зимни спортове и се оказа, че излиза на обща стойност някъде около 20,000лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Много са ви скъпи хобитата Друго си е електронната музика midi контролер - 200$ прилична външна звукова карта - 150$ компютър - тука ми е малко трудно да посоча цена но да кажем 400-500 лв средно без монитора ще свърши работа - optional мониторни слушалки - 200$ макар че познавам хора които правят доста добри неща на philips за 20 лева тоест не ги броим по-скоро за около 300лв могат да се намерят прилични мониторни колони втора ръка optional също е и пакетче с билки за свежи идеи p.s. чао на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Много съм добра на спагетите Поне аз много си ги харесвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Много съм добра на спагетите Поне аз много си ги харесвам Пу д**а как ми се доядоха спагети със кайма, сирене и доматен сос... оххххх... как може да съм такъв лакомник не знам... Още по-криво е да правя в този момент сайт за поръчка на храна за в къщи и в продължение на 3часа да чета описания на пици, торти и какво ли не още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Това е странна дефиниция на хоби. Винаги когато се въртят пари забавлението изчезва. Особено когато са твой. E как можа да изръсиш подобно нещо? Винаги когато играят твои пари адреналина е на най-високо ниво. Ако за теб забавлението изчезва, не обобщавай с такава лека ръка и за другите. Ако обаче имаш в предвид професионалните трейдъри - да, съгласен съм, защото те работят за заплата и бонуси и рискуват чужди средства, което е твърде далеч от ситуацията да играеш изцяло със собствен капитал. Волатилността през последните месеци на фондовите пазари предостави доста повече адреналинови емоции от която и да е форма на хазарт, а последното доколкото знам минава за забавление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Който търси евтино хоби, да се захване със спане Аз установих, че тунингът е прекалено скъпо нещо за мен - щом само едни хубави джанти струват повече от цялата кола... Затова продължавам с трепането на зомбита (10х to Цурунир) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Който търси евтино хоби, да се захване със спане Аз установих, че тунингът е прекалено скъпо нещо за мен - щом само едни хубави джанти струват повече от цялата кола... Затова продължавам с трепането на зомбита (10х to Цурунир) А какви са тези зомбита за които всички говорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 There's a zombie on your laaa-aawn, we don't want zombies on the laaa-awn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Еххх чета за хобитата и се сещам какво ми беше леко докато бях ерген - сам си харчех парите за каквото ми дойде на акъла... че и оставаха... Да си дойдем на думата нали .Еми дедо морозе така е.Харчиш,харчиш за теб си обаче идва един момент,в който почваш да харчиш за други .Баща ми покрай коледа нещо го крънках за пари че щях на рожден ден да ходя и той гледа вече почти опразненото портмоне в края на деня и вика-Ебаси мамата.Ай на Жорко маратонки,на Стефчо анцуг,на бати 20-30 кинта и за тати...пак не останаха ...живота е един кръговрат Славчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 И като говорим за хобита...Средна хубост мотор:~3000лева Средна хубост екипировка:~1000 лева Ако ходиш по мото-събори:~50 лева на събор,което ако си по-редовен прави около 500 лева Всяка година обичайните-гуми,верига,масло:~400-500 лева като варират според мотора и марката на частите Така чеее....вие сте леснииии лесни аз не искам да смятам за 4 колела кво се получава - главобол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Бах деба, как се зарибих по Shaiya... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Фак йу, Джабуре! >:| Сега ще я сложа и аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 И last.fm вече иска пари. Нищо безплатно не остана на този свят! Срамота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.