d9thc Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Squarepusher ААААААААА :woot :woot Къде тва? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Вероятно пак някъде по чужбините, като я знам Second колко луда е, ще се награби и ще иде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Решавам едни тестове тука за здравето на матурата , ама дали ще го изкяра , хич не ми е ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Вероятно пак някъде по чужбините, като я знам Second колко луда е, ще се награби и ще иде. Ще я помоля да ме сложи в раницата тогава squarepusher is a must! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Така като гледам малко хора тук знаят как се прави скара.То не е само да пльоснеш месото.Скарата си е цял ритул бре хора.Тв'а да не е квартална кебапчииница.(тука не знам дали е и или й)Много е важна подготовката на месото,подправки,сосове,маринати.Колко време с е киснало и т.н.Смея да твърдя, че скарата е по-сложна от поне 30% от манджите.Ама айде ще оставя дядо ви Мраз да ви обясни и той малко за кв'о иде реч,а аз отивам да се дезинфекцирам с домошарката. Е...асъл мераклиите може и да си киснат месото по 24 часа в марината с 30 подправки само дето в мега-марина си продават повече от добри овкусени пържолки. П.П.А съвсем различно е като имаш вътрешен човек в кланница и ти осигурява мръвчици,които до преди 2 часа са грухтели Edit:Аз лично предпочитам втория вариант(месото от кланницата) с по-мъничко подправки .Много киснатите и овкусени пържоли не са ми по вкуса.Казвам го защото баща ми е от този тип мераклии с маринати и подправки и щуротии Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 curunir: http://www.last.fm/event/963989 близичко е. айде да ходим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 curunir: http://www.last.fm/event/963989 близичко е. айде да ходим Фааааааааааак, Tortoise! Тях па колко искам да им ида на живо. Но няма да го бъде. Трябват пари за апартамента за обзавеждане и ще трябва да се правят ремонти и ... А и аз не съм много по ходенето в чужбина. [Edit] Фсшшш, и Caribou е там, а той е супер! Това ще е супер епично! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Е...асъл мераклиите може и да си киснат месото по 24 часа в марината с 30 подправки само дето в мега-марина си продават повече от добри овкусени пържолки. Лаик ! Сухите подправки само изгарят на скарата и скапват мръвката...., те са за след като стане месото. По магазините продават мръвките буквално заринати в подправки, а те трябва да бъдат премахнати след периода на сухо мариноване. П.П.А съвсем различно е като имаш вътрешен човек в кланница и ти осигурява мръвчици,които до преди 2 часа са грухтели Месото трябва да зрее поне 1 - 2 дена преди да се консумира, иначе е жилаво и вкусът му не е такъв какъвто трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Аз пък харесвам кренвиршите. Знам, че хрущялите укрепват ставите, стритите кости подпомагат заздравяването на костната система, а соята е много полезна и богата на белтъчини храна. Така, след като се наговорихме за скара, следват темите за риболов - кой какво е хванал и как го е хванал (щото примерно аз и една настинка не мога да хвана като ида на риба, само къра хващам), след това може да поговорим за коли, да се върнем за кратко на темата за алкохола, бърз преглед на компютърните игри и после може пак да започнем цикъла "Какво ви минава" от начало. Да рестартираме за пореден път темата, един вид... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Sziget, бе, бате Пък и има къде да се спи, пък и като вземеш общата сума от парите, които ще дам за бг фестивалите и ходенето до Истанбул за Фетбой... Къде му излиза сметката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Sziget, бе, бате Пък и има къде да се спи, пък и като вземеш общата сума от парите, които ще дам за бг фестивалите и ходенето до Истанбул за Фетбой... Къде му излиза сметката? Deftones и The Offspring са способни да ме склонят да отида на мн места Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Аз пък харесвам кренвиршите. Знам, че хрущялите укрепват ставите, стритите кости подпомагат заздравяването на костната система, а соята е много полезна и богата на белтъчини храна. Да, ама основният им пълнеж е от човки, гребени и кокоши крачета с нокти...! Така, след като се наговорихме за скара, следват темите за риболов - кой какво е хванал и как го е хванал (щото примерно аз и една настинка не мога да хвана като ида на риба, само къра хващам) Ми, ти тогава си само за скараджия (на риболова) , бе приятелю. Аз даже като хвана пак не я ям, не обичам.Ся ако някой се е постарал да ми приготви изчистени филенца или хрущялна рибка - специално за Дедо ПАК С БеЛО ВИНО - вече е друго ама мазни пържени шарани, каракуди, лефери и т.н. нье. Значи просто не си попаднал на правилният човек който да ги приготви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Аз даже като хвана пак не я ям, не обичам.Ся ако някой се е постарал да ми приготви изчистени филенца или хрущялна рибка - специално за Дедо ПАК С БеЛО ВИНО - вече е друго ама мазни пържени шарани, каракуди, лефери и т.н. нье. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 - Една емотиконка няма на господ баси, с к'во ще се изобразявам занапред? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Бога на Емотиконките Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 аз няма да пише че тоя път вече ще ме баннат :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Ми, ти тогава си само за скараджия (на риболова) , бе приятелю.Ейййиии.... да не се похвали човек, че му е 15-ти левъл барбекю скила... Веднага интересчии! Иначе по скарите хич не ме бива. Може да направя картофена манджа или боб, та да си оближеш и пръстите на краката, ама по скарите съм гола вода...Оф, като отвори темата ся ми се приходи пак някаъде на язовир, на палатка с цър-пър аз няма да пише че тоя път вече ще ме баннат :0Като знам какво си написал в плетачната тема, сега ме изяжда просто любопитството :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Ейййиии.... да не се похвали човек, че му е 15-ти левъл барбекю скила... Веднага интересчии! Иначе по скарите хич не ме бива. Може да направя картофена манджа или боб, та да си оближеш и пръстите на краката, ама по скарите съм гола вода...Оф, като отвори темата ся ми се приходи пак някаъде на язовир, на палатка с цър-пър Като знам какво си написал в плетачната тема, сега ме изяжда просто любопитството :Р Ами с мерак и кьотек всичко се постига! Мене едно време два пъти са ме мятали във водата заради скофтена скара, айде единия път беше лятото, ама вторият беше късна есен (а хората бяха много). Та, така като самозащита хванах някои от чалъмите на риболова, а в последствие си вдигнах и левелите за скара. То, обаче това за скарата не е много за хвалене щото като идем някъде с компания и все мен ме коландрят за скараджия...., ама аз много - много не им се давам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Като знам какво си написал в плетачната тема, сега ме изяжда просто любопитството :Р Аз предлагам zlobil да си направи blog и когато ей тъй му напира отвътре да напише нещо във форума, заради което ще отнесе банана, вместо това да го напише в блога - така хем съвсем концентрирано ще бъдат събрани избраните му съчинения хем феновете му ще можем да им се радваме на спокойствие. Изкушавам се лично да му setup-на един blog нейде Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Лаик ! Сухите подправки само изгарят на скарата и скапват мръвката...., те са за след като стане месото. По магазините продават мръвките буквално заринати в подправки, а те трябва да бъдат премахнати след периода на сухо мариноване. Месото трябва да зрее поне 1 - 2 дена преди да се консумира, иначе е жилаво и вкусът му не е такъв какъвто трябва. Не ми са струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Епа ударих печалба от казино...и то не знаех кво правя. Натисни тук, натисни там....и хоп горница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 трябват ми 8К кинти вече ми трябват само 5К кинти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Ей ся кат си изпия кайвето, кво лайно ще пусна в името на всички чалгари.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Ей ся кат си изпия кайвето, кво лайно ще пусна в името на всички чалгари.... Ей тва ми липсваше.Grimjaur се беше загубил напоследък нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Мда....ама аз съм специално обучен.И мога да си намеря гъза с всяка ръка поотделно.Дори в тъмното.И да дъвча дъвка през това време/не с гъза си/. Между другото, репликата на деня е :"Тая кучка си е сложила кевларени бикини върху храстче от бодлива тел, обаче отивам да разузная обстановката!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.