host Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Коантро не съм пил ама да ме обижда на мъжественост некав голфЕр с две бели на капака дето се фантазира във булфорум как като си запали голфа и мацката му се подмокря на седалката пък той прави повече лицеви от Вин Дизел и е по-бърз от финалния бос на НФС Ъндърграунд като кара по бул. България...направо съм засрамен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Коантро не съм пил ама да ме обижда на мъжественост некав голфЕр с две бели на капака дето се фантазира във булфорум как като си запали голфа и мацката му се подмокря на седалката пък той прави повече лицеви от Вин Дизел и е по-бърз от финалния бос на НФС Ъндърграунд като кара по бул. България...направо съм засрамен. Нали майка ти ми се кефи , кво повече искаш? Ти ся разбра от злобил че жените си падат по немско и давай да продаваме волвото ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 УЖАС! ти току що отрече 50% от мъжете на земята които се мислят за майстори на барбекюто..... нормално е все пак..... в ММОРПГ-незнам си какво няма как да качиш левел "барбекю" с мана 30 и щит 65 ..... тва си се иска талант 1. Не отричам нищо, казвам, че мръвката ми е вкусна всякак, стига да не е сурова. 2. Има мморпг-та, в които качваш скил за готвене 3. Щом мъжете са толкоз отворени и искат да покажат какви кулинарни богове са, да не се фантазират със скаричка, а да сготвят нещо по-сложно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 1. Не отричам нищо, казвам, че мръвката ми е вкусна всякак, стига да не е сурова.2. Има мморпг-та, в които качваш скил за готвене 3. Щом мъжете са толкоз отворени и искат да покажат какви кулинарни богове са, да не се фантазират със скаричка, а да сготвят нещо по-сложно. Точно тфа щях да кажа...не е голяма философия да напрайш 5 кебабчета или 5 пържоли Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Огладнях от вашите приказки, сега ми се върти из главата едно крехко месце на грил, със сос и картофено пюре, много велика комбинация! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Бойко Борисов си е счупил десния крак! Значи все пак не е по-як от Чък Норис! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Така като гледам малко хора тук знаят как се прави скара.То не е само да пльоснеш месото.Скарата си е цял ритул бре хора.Тв'а да не е квартална кебапчииница.(тука не знам дали е и или й)Много е важна подготовката на месото,подправки,сосове,маринати.Колко време с е киснало и т.н.Смея да твърдя, че скарата е по-сложна от поне 30% от манджите.Ама айде ще оставя дядо ви Мраз да ви обясни и той малко за кв'о иде реч,а аз отивам да се дезинфекцирам с домошарката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 1. Не отричам нищо, казвам, че мръвката ми е вкусна всякак, стига да не е сурова.2. Има мморпг-та, в които качваш скил за готвене 3. Щом мъжете са толкоз отворени и искат да покажат какви кулинарни богове са, да не се фантазират със скаричка, а да сготвят нещо по-сложно. Точно тфа щях да кажа...не е голяма философия да напрайш 5 кебабчета или 5 пържоли V ogromna greshka ste i dvamata. Moga da demonstriram. I btw dosega ne sym vidql jena da moje da napravi priemliva skara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Виж по-мазничък врат или котлети добре препечен със студена бира - може и малко салата евентуално и горчица и някоя люта чушка за да стане по-сериозно положението, но предимно се набляга на сочни мръвки и бира. Чеденцее..... Всичко може да се приготви така че да си отхапеш и пръстите въпроса е в барбекюто. Пилешко филе става само ако е киснато достатъчно дълго в марина и не го препичаш много. Докато пилешките бутчета и пържолите от свински врат са друга работа при това добре препечени са просто един път! Пилешкото филе става перфектно на скара и без киснене в разни салтанати, но трябва да бъде с кожата.... тогава става такава приказка, че като го боднеш с вилицата и започва да куткудяка! Аз не знам как можете изобщо толкоз да придиряте на барбекюто, не знам дали някой изобщо може да го сготви НЕвкусно или лошо, пляскаш там, слагаш малко подправка, каквато и да е, защото с всички става вкусно, заливаш по желание с малко от някакво шише и ядеш и все е хубаво Малиии... - малии.. спри да сквернословиш докато е време! Току що кармата ти се натовари с поне още сто прераждания. Да не говорим, че има опастност да бъдеш пребит с камъни! I btw dosega ne sym vidql jena da moje da napravi priemliva skara. Абсолютно вярно! Но, това е така защото по природа не даянат на жега, а скарата си иска обръщане - и то по - често. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Бойко Борисов си е счупил десния крак! Значи все пак не е по-як от Чък Норис! А защо не си счупи главата или врата, щях банкет да вдигна Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Ама как си е счупил крака?Докато е чупел камъни ли, докато е продължавал трасето на метрото? __________________________________________ Тая година нали има матури? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Добре, тука всички сте епични майстори на скарата и имате сертификати, чудесно. Радвам се за всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Ама как си е счупил крака?Докато е чупел камъни ли, докато е продължавал трасето на метрото? Тая година нали има матури? До колкото чух по телевизията... по време на мач. Правилно съм чул. => http://dnes.dir.bg/2009/05/14/news4446461.html Да, има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 http://news.plovdiv24.com/90259.html Забравих да пусна препратка към тази статия снощи. Попада в графата супер селски изпълнения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 в ММОРПГ-незнам си какво няма как да качиш левел "барбекю" с мана 30 и щит 65 ..... тва си се иска талант Пълни глупости! Долни инсинуации! Моят BBQ skill дори го enchantnah и сега ми е 15-ти левъл! Вече вадя по три пържоли на минута само с 5% шанс за прегаряне!Нали майка ти ми се кефи , кво повече искаш?Тя майка му на host да не би да работи в центъра за грижи за умствено изостанали деца? Да й пратим стенли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Шшш, тая реплика съм я изтървал.Сигурно се е припознал с някоя госпожа в ТВУ-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 I btw dosega ne sym vidql jena da moje da napravi priemliva skara. Не се бях замислял досега, но това е абсолютна истина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Не знам кой каква скара прави, но оназе вечер в кварталната кръчма попаднах на най-вкусните пилешки шишчета Мисля да го направя ежеседмично преживяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Пак ще трошa пари по фестивали! Squarepusher и Tricky, Fatboy и Pendulum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Squarepusher къде ще е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 ...Да й пратим стенли? Само да не се объркат и да приемат теб вместо мен като ме заведете там! ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Няма, няма, той Антарес вече не е дете :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 1. Не отричам нищо, казвам, че мръвката ми е вкусна всякак, стига да не е сурова.2. Има мморпг-та, в които качваш скил за готвене 3. Щом мъжете са толкоз отворени и искат да покажат какви кулинарни богове са, да не се фантазират със скаричка, а да сготвят нещо по-сложно. Точно тфа щях да кажа...не е голяма философия да напрайш 5 кебабчета или 5 пържоли боже прости им те незнаят какво говорят Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Пълни глупости! Долни инсинуации! Моят BBQ skill дори го enchantnah и сега ми е 15-ти левъл! Вече вадя по три пържоли на минута само с 5% шанс за прегаряне!Тя майка му на host да не би да работи в центъра за грижи за умствено изостанали деца? Да й пратим стенли? Ааа ..хахахахахаа...., е не, не моа бате - не моа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Няма, няма, той Антарес вече не е дете :Д. Щото пък аз "побелях и остарявам" и не стаам за тия работи. боже прости им те незнаят какво говорят Щом това ти е желанието, ще им бъде простено! - Една емотиконка няма на господ баси, с к'во ще се изобразявам занапред? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.