lil_stenly Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 стенли къде в крумово живееш бе Като тръгнеш от центъра към гарата по главната и стигнеш до пресечката на училището, живея някъде там! В момента гледам Хаус и пия болкоуспокояващи! П.П. Сега е твой ред... ти къде живееш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 стенли къде в крумово живееш бе Като тръгнеш от центъра към гарата по главната и стигнеш до пресечката на училището, живея някъде там! В момента гледам Хаус и пия болкоуспокояващи! П.П. Сега е твой ред... ти къде живееш? сполай ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 аз още не живея , може би след няколко месеца като оправим къщата. аз съм в другия край като идваш от Пловдив още първата пресечка покрай бояджиите и надолу до трафопоста първата къща. Ако обещаеш да не ми говориш за върколаци ще те поканя на барбекю Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Отново на две колелааааа!!!! Ред: Абе дивотиите ще почакат до другата година... За този сезон плана е за по-спокойно каране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Отново на две колелааааа!!!! Честито.Доколкото те познавам от тв'а което виждам във форума,едвам издържа И сега да внимаваш малко повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Ако обещаеш да не ми говориш за върколаци ще те поканя на барбекю Така значи... само него.... ооо ще видиш ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 моята рамка е още само по чашки, а собственика й е с чашка бира в ръка и жигарка DRUM. трябва да я накича до неделя ... ... успехи на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Vidno e che sled tolkova forumen hate, Zlobila i Stenly nai-nakraq shte izrazqt liubovta si edin kym drug po edin pravilen nachin. Ne se sramuvaite da pokajete na sverta koi ste, nie sme s vas Make love, not scrap in internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Vidno e che sled tolkova forumen hate, Zlobila i Stenly nai-nakraq shte izrazqt liubovta si edin kym drug po edin pravilen nachin. Ne se sramuvaite da pokajete na sverta koi ste, nie sme s vas Make love, not scrap in internet Една повтаряща се сричка ми минава през главата.... хахахахахаха, т'ва само образ кат тебе може да го изплещи и поднесе по тоя начин. Да говорим за... любовта към... барбекюто! - Впрочем, не обичам мазни храни. Т'ва е твоят пъклен план килъре, ти ни караш да заровим томахавката и после е отравяш и ни я забиваш в гърба, баси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Така значи... само него.... ооо ще видиш ти... изкажи го на г-жата Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Е, какви мазни храни?!Печеното филе, контра филе, шолче...с леко глазирани зеленчуци с люто и сладко :) е те това е.И една ледено студена мастичка или ракийка/ и уиски може ама не го вързвам, навик /.Това е барбекю, демек скара.И задължително лучец на скара - бял Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Еми филето може да се приживее, ама другите малко ми се нравят ама нали е месо все пак... ако е леко пекнато е перфектно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 изкажи го на г-жата На коя г-жа да го кажа бе душа? Е, какви мазни храни?!Печеното филе, контра филе, шолче...с леко глазирани зеленчуци с люто и сладко :) е те това е.И една ледено студена мастичка или ракийка/ и уиски може ама не го вързвам, навик /.Това е барбекю, демек скара.И задължително лучец на скара - бял Ти ЛУД ЛИ СИ??? Сухи мръвки не стават на скара. Виж по-мазничък врат или котлети добре препечен със студена бира - може и малко салата евентуално и горчица и някоя люта чушка за да стане по-сериозно положението, но предимно се набляга на сочни мръвки и бира. Ти мъж ли си или какво? Да не си манекенка че да ядеш филета и сухи мръвки че и с мастика... ПС: Тъй като станаха много тънкообидните - последното е майтап да не вземеш пък да се засегнеш нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Ами чесно казано и аз не обичам мазни мръвки и предпочитам филета и сухи мръвки с ракия или уиски не с бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Ммм кат заговорихме за барбита(барбекюта)и аз предпочитам вратле и котлетчета с ракиджоси и/или бирьозки.Ама хора стегнете се бре,преди малко вечерях и сега само докато чета и ми покапаха лигите.Сменете моля темата на нещо друго. П.С.Сега като се загледах открих че няма емот с капещи лиги.Би било добре да има такава.Аааа и между другото да питам мод.екипа:Кв'о стана с еднозъбата хилеща се емиткона.Наистина взе да ми лиспва много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 На коя г-жа да го кажа бе душа? Ти ЛУД ЛИ СИ??? Сухи мръвки не стават на скара. Виж по-мазничък врат или котлети добре препечен със студена бира - може и малко салата евентуално и горчица и някоя люта чушка за да стане по-сериозно положението, но предимно се набляга на сочни мръвки и бира. Ти мъж ли си или какво? Да не си манекенка че да ядеш филета и сухи мръвки че и с мастика... ПС: Тъй като станаха много тънкообидните - последното е майтап да не вземеш пък да се засегнеш нещо дядомраз, казвам ти като организирам барбекю ще те извикам като project manager на ББКю-то Уж се бях претъпкал, но като спомена "по-мазничък врат или котлети добре препечен със студена бира"...мм даа дядо-то само с писане гледай кво прави, пък представям си като развърти пържолите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 ............................дядо-то само с писане гледай кво прави, пък представям си като развърти пържолите Хи хи.Нали знаеш "Гладна кокошка,пържоли сънува.Ъъъъ просо де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Аааа говорете ми ... и аз докато го пишех и на мен ми капеха. Иначе редовно уикендите на вилата аз съм майстора по барбекюто - както си му е реда Thief, ако ще правим барбекю, от мен имаш 12 leffe-та дядо-то само с писане гледай кво прави, пък представям си като развърти пържолите Мани мани - не е за разправяне просто! Така ги въртя и подхвърлям, че една част не падат обратно PS: Абе само на мен и на magdanoz4o ли ни липсва въпросната еднозъба хилеща се емотиконка??? PS2: Ама лоша работа с тия барбекюта аз тази вечер на 1 салата трябваше да карам а вече съм олигавил цялото бюро и скоро ще заръфам клавиатуата че има някаква ужким естествена кожа та може и вкусна да излезе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Една повтаряща се сричка ми минава през главата.... хахахахахаха, т'ва само образ кат тебе може да го изплещи и поднесе по тоя начин.Да говорим за... любовта към... барбекюто! - Впрочем, не обичам мазни храни. Т'ва е твоят пъклен план килъре, ти ни караш да заровим томахавката и после е отравяш и ни я забиваш в гърба, баси! Kakvo da kaja... az sym ujasen chovek, a i vie ne pokanihte drugi hora pochitashti BBQ-to, taka che predpolojih romantichna vecherq za dvama. Znam kyde prodavat gotini sveshti, mnogo pomagat za usilvaneto na efekta V smisyl takiva deto gi palish, ne ot drugite deto sa za medecinski celi Osven tova moqta tomahavka nikoi ne q e zaravql P.S. Btw, nikoga ne e kysno da napravim edno qko BBQ na nqkoq rosna polqna v skoro vreme. Mislq e dobra ideq, stiga da ima meraklii. Neshto mi pisna da se naviram po razni krychmi, lqto e i t.n. I nedelq e blizo. Ako ima merkalii, kazvaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Сухи меса Деде няма има калпави готвачи , а уж умаш претенции...молим.Мастиката си е мой прерогатив, както и сосовете с люто и сладко в комбинация.Който не му харесва си казва и му се приготвя друго.Изходния продукт става не от лоши съставки, а от приготвянето и комбинирането, мисля, че ме разбираш. А в това топло време, като спомена жени, най-кеф леки пилешки ястия( филета, гърди и т.н. ) с пресни салати и хубаво бяло вино, това след джина сутринта - с тоник и кафенце с мляко.Към 15:30 вече минаваме към ракийките и мастичките... ________________________________________ През главата ми минава зверски главобол и схващане на врата...ужас.А докато не съм забравил( това е реална опасност при мен ) да кажа, че ако някой му е трудно да пече меса с ниско съдържание на мазнини на скара не е лош вариант да си купи сач.И сача се нагрява равномерно и не се мие, само се забърсва с кухненска хартия след като е изтинал след употребата( а какви катми със сирене и сладко от боровинки стават... ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Хмм. Определено последните няколко страници са осеяни с приятелски тон. Чудесно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 P.S. Btw, nikoga ne e kysno da napravim edno qko BBQ na nqkoq rosna polqna v skoro vreme. Mislq e dobra ideq, stiga da ima meraklii. Neshto mi pisna da se naviram po razni krychmi, lqto e i t.n. I nedelq e blizo. Ako ima merkalii, kazvaite А ти в събота като завънях ти звънях да те викам на скара в неделя за старта кому шнура държа??? Изпусна уникална работа просто! Трябваше сами да я ядем 4 дена! --------------------- Между другото Ники, май нямаш много познания относно скарата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Сухи меса Деде няма има калпави готвачи , а уж умаш претенции...молим. Всичко може да се приготви така че да си отхапеш и пръстите въпроса е в барбекюто. Пилешко филе става само ако е киснато достатъчно дълго в марина и не го препичаш много. Докато пилешките бутчета и пържолите от свински врат са друга работа при това добре препечени са просто един път! Колкото до виното - или не ми върви хич или ми върви прекалено добре, което пък е още по-лошо като краен резултат... На мастиката предпочитам да и гледам рекламите но не и да я пия Не мога да разбера тая истерия за ниското съдържание на мазнини и това е ... манекенките нека ръфат зеленчуците и подобни сухотии аз искам като ям да си направя кефа или да хрупам салати като тази вечер, такива положения "нещо-като-нищо" не ги обичам и това е Видене - никакви нямам, ама абсолютно никакви познания нямам за скарата... просто се придържам към сентенцията на онази реклама: "сърмите не се приготвят - те се ядЪт" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 заклевам се утре като изтрезнея и не ми се спи толкова ще напиша отговор на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Интерфейса е проблем на повечето. Аз лично искам да играя, не да съм зад калкулаторен терминал с много икони и копчета.Ами да, той на oblвдивия ползваш 3-4 скила, логично е като имаш три таба с по десет слота да ти се видят множко... ми я си представи, че ги ползвам всичките? Това може би би направило играта интересна? Или разнообразна? Факт е, че след едно превъртане oblвдивия ми стана досаден и преминах на Crysis... A Oblвдивия Е боза. Шарена и недоизпипана. Факт. Момче, вече си зрял човек, трябва да проумееш истината, че една игра ако ти харесва - то тотава трябва да я разцъкваш в чист вариант+1000 !!!project manager на ББКю-тоКууууулт! Тийф президент! БАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА Ангелееее... вЕрно ли те заровиха бе?! Глей, гадове! Хмм. Определено последните няколко страници са осеяни с приятелски тон. Чудесно!Злобил е налазил космическите кексчета и е почерпил на барбекюто :Р заклевам се утре като изтрезнея и не ми се спи толкова ще напиша отговор на всичкиСпоред мен сериозен пропуск е, че не си отговорил сега. Обикновено раждаш култови творения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.