Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Молете се за мен, инсталирах си mmorpg :( (Runes of Magic)

[Edit] wtf ?! mmorpg-тата все още ли се правят за хора, които играят на БАРАКИ? Как може изобщо да направиш игра с максимална резолюция 1024х768? :confused [/Edit]

Join the dark side, we have cookies :P Mинийдж може и по-големи ресолюции. Ела при назе, тамън имам да дигам лефелите на един съпортер :]

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Както и едно голямо WTF ?!?! (autogas...)

dsc00399msb.th.jpg

Тв'а от три дена го гледам и всеки път като мина от там си мисля да спра и да питам реални ли са тези цени.Щото ако не са, тея си плачат за комисията.

Join the dark side, we have cookies :P Mинийдж може и по-големи ресолюции. Ела при назе, тамън имам да дигам лефелите на един съпортер :]

В Минийдж са успяли да направят дори орка да изглежда педалски. А и общия т.нар. art direction не ми харесва особено.

Молете се за мен, инсталирах си mmorpg :( (Runes of Magic)

[Edit] wtf ?! mmorpg-тата все още ли се правят за хора, които играят на БАРАКИ? Как може изобщо да направиш игра с максимална резолюция 1024х768? :confused [/Edit]

Че какво му е на 1024х768? Аз още разцъквам starcraft чат пат а той както знаем е на 640х480 :)

Аз казах, молете се за мен, нещо... свещичка запалете да не ми хареса, че... :D

То ако е така по-добре цяла гора да запалим :Д.

То ако е така по-добре цяла гора да запалим :Д.
Ей т'ва е то консуматорското общество. Заради един бот - сума ти хектари гори ще изгорят...

Е тва е, не мога да харесам mmorpg и тва е, и тая е боза. Объркана, претрупана, все едно гледам WoW. Камерата е гадна, графиката е гадна, управлението е гадно. Интерфейса и поднасянето на куестове и инвентар е неудобно. Ми не, няма да играя. Аз добре си мислех да си намеря някакво 2D mmorpg, да ми е мирна главата, да знам че няма да се боря с гадна камера и контрол ама...

Свали си арклорд (archlord), няма уникално изглеждащи емота ама поне ще видиш добре скроен геймплей... нямам свещи ама една цигара мога да запаля за тебе.

A, Perfect world има добра графика и е интересна за губене на време!

Да, само дето Чурунир се вдъхновява повече от графика, отколкото от геймплей...

Не, бе! Въртоглаво на шаренко се радва... ;)

Истина си е ей, луд на шаренко се радва! :D

Стелни, мерси за предложенията. Ама наистина повече не пипам 3D ммо-та. Нещичко 2D, Trickster може би... Единственото ммо, което играх по-дълго беше Ragnarok Online и го харесах страшно много, а това е почти изцяло като него.

Е тва е, не мога да харесам mmorpg и тва е, и тая е боза. Объркана, претрупана, все едно гледам WoW. Камерата е гадна, графиката е гадна, управлението е гадно. Интерфейса и поднасянето на куестове и инвентар е неудобно. Ми не, няма да играя. Аз добре си мислех да си намеря някакво 2D mmorpg, да ми е мирна главата, да знам че няма да се боря с гадна камера и контрол ама...

Ne spomenavai Boga na mmorpg-tata bez solidni dokazatelstva i bez neobhodimiq expirience :D Nito e obyrkan WoW nito pretrupan. Prosto toq tip igri ne sa za hora deto haresvat solo kampanii, polzvaiki cheet-ove :)

Истина си е ей, луд на шаренко се радва! :D

Да ама като видя дебелия на UT2k4 ONS (сеш' се за онова сървърче дето ти го дадох) и започна да пискаш, че било много шаренко и няк'ъв гаден Левитан ти наливал точно като се родиш....

Киляре, не така бе :D

За чийтовете няма да говоря, да чийтиш на рпг е все едно да играш Counter Strike с aimbot.

За WoW, нямам нищо против него конкретно, просто имам малко болезнени спомени. Почти всички ммо-та са такава каша, щото разработчиците смятат, че като е шарено и има много кутийки и текст е супер. В WoW първо се борих с камерата и управлението, после с неразбираемите описания по предмети и интерфейсни кутии, после с хилядите неща, които изскачат отвсякъде, накрая зех че го махнах. Камерата е проблем на всяко 3д ммо. Интерфейса е проблем на повечето. Аз лично искам да играя, не да съм зад калкулаторен терминал с много икони и копчета.

[Edit] Сега и за Гадо :D

Значи, има шаренко, има и хаос. Хаосът е вреден. Това е шаренко:

oblivion200708071406523.th.jpg

Между другото, по въпроса за интерфейса и претрупаността, има модове, които правят интерфейса от тая картинка още по-свит и минимален ;)

А това е хаос, хаосът е лош:

brpgv7gal007.th.jpg

:D

И те така... :D [/Edit]

Тв'а от три дена го гледам и всеки път като мина от там си мисля да спра и да питам реални ли са тези цени.Щото ако не са, тея си плачат за комисията.

Не са реални цени ,на никоя друга няма такива ,просто или е с цел да привличат клиенти като ги лъжат или имат някаква грешка.Все пак петрола го покачига ,пък гледам А-95 1.10 :О

Не са реални цени ,на никоя друга няма такива ,просто или е с цел да привличат клиенти като ги лъжат или имат някаква грешка.Все пак петрола го покачига ,пък гледам А-95 1.10 :О

Ми то е логично да не са реални.Утре ще взема да спра да питам това ли са цените и ако не са ще мръдна към комисията за защита на потребителите. :bgrin:Стига да имам време.

Бля Бля Бля Бля... so on and so on

:tongue

Хаосът wins просто!

А, WOW е готина игра, обаче не ме завладя нещо, особенно с тея ръбави модели и типичната среда от стратегията... всичко друго е супер иначе.

Аз от много време съм се отказал от мморпгтата Тодоре, чакам да изкочи нещо невиждано ама няма да го дочакам май.

Имам усещането че тея дето правят игрите се надпреварват кой ще направи по-голяма времегубка, вместо нещо дето ще те задържи с малко пресмятане и някой друг secret килер. :ретард:

Сваляй си пак елдер скролс за да останеш непокварен!

Аз от много време съм се отказал от мморпгтата Тодоре, чакам да изкочи нещо невиждано ама няма да го дочакам май.

...

Сваляй си пак елдер скролс за да останеш непокварен!

Няма, ама догодина като пуснат Elder Scrolls 5 на MMO и ... половината свят ще изчезне от лицето на земята. Щото ако имам графичното качество на Oblivion и/или Fallout 3, играта има first person и 3rd person и е MMO и... ще бъде страшно, там вече нищо няма да може да ме спаси...

Няма, ама догодина като пуснат Elder Scrolls 5 на MMO и ... половината свят ще изчезне от лицето на земята. Щото ако имам графичното качество на Oblivion и/или Fallout 3, играта има first person и 3rd person и е MMO и... ще бъде страшно, там вече нищо няма да може да ме спаси...

То пак хубаво че само половината, иначе к'во щях да правя сам самичък в тоя свят?

На теб май мечтата ти е да видиш игра във всички стилове, ем мморпг, ем ммортс, ем шуутър с 3рт и 1ст пърсън, ем не знам още к'во си?

Има нещо такова, ама не влизай много в играта, защото от такива неща се получава феноменът... я, Хари Потър. местоположение: центъра на Пловдив_

Ако излезне още една част на Елдер Скролс сигурно като си покажа муцуната от нас ще е все едно пускам отново играта, няма да има разлика.

Извод, някои хора взимат игрите/филмите на сериозно!

:)

П.П. Всичките котки се хвърлиха от терасата вече... СВОБОДА!

Не са се хвърлили, а са бутнали саксия... ЛОШО!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...