BoqoJIa3a Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Moon Light е гаден геймър!!!По цял ден цъка Sims П.П. The Sims > all . The Sims е култова игра, ве, недей така И аз едно време като ми подариха единицата си цъках дни и нощи, ама ми писна слава богу Разнообразявах с Cossacks Ее славно време на тврд гейминг беше :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Не ве за Симс или хубаво или нищо . Уникална игра. Една от малкото яки зарибявки освен Colin McRae Rally NFS 2,4,5 и Worms серията . Сега е ерата на CoD 2 зарибявката . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Е айде сега цял ден... наваксвам си пропуснатото детство тая вечер Или поне докато съм в болнични... Следват стрелялки... :ph34r: ... и скоро ще зарежа игрите завинаги... до лятото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Очарована съм от този таблет. Очаква се драстично намаляване на количеството сън през следващите месеци. И след всички премеждия покрай този линукс... Животът е прекрасен, бее Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Очарована съм от този таблет. Очаква се драстично намаляване на количеството сън през следващите месеци. И след всички премеждия покрай този линукс... Животът е прекрасен, бее какво пиеш?аз съм магистър фармацевт,можеш да ми кажеш! иначе..днес ми спря сърцето за секунда или може би част от секундата.кофти тръпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Гони ме полтър-админ и ми изчезват постове навсякъде!!! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Аз съм отвратителен човек, и то не спрямо другите, а спрямо себе си...което е още по-лошо.Просто...хората, които най-много обичам, ми се качват на главата и направо ще откача Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Минава ми през главата, че трябва да спра да си спомням за миналото ... ама не мога, защото е било много яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 минава ми през главата ,че пак съм вътре от тъпия еврофутбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Аз съм отвратителен човек, и то не спрямо другите, а спрямо себе си...което е още по-лошо.Просто...хората, които най-много обичам, ми се качват на главата и направо ще откача След време ще осъзнаеш, че е по-кофти да си отвратителен с другите отколкото със себе си. А това че си позволил най-скъпите ти хора, да ти се качат на главата, е изцяло по твоя вина Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 След време ще осъзнаеш, че е по-кофти да си отвратителен с другите отколкото със себе си. А това че си позволил най-скъпите ти хора, да ти се качат на главата, е изцяло по твоя вина Ммм...не- аз мисля, че е много по-кофти да си отвратителен със себе си, от колкото с другите. От самосъхранителна гледна точка е по-добре да съсипваш другите, а не себе си За съжаление на мен май чувството за самосъхранение ми е доста слабо изразено. И напълно осъзнавам, че вината си е само моя- за това ми беше гадно снощи. ПС: що ми говориш в мъжки род? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 След малко почвам лекции и упражнения. Имам 6 часа информатика... Тъй като сме само 3 момчета и 9 момичета не можем да играйм CS, belot, D2, WC3, SC:BW... НИЩО! А единия пич не говори български! ... Изчетах половината форуми... Толкова няа кво да праа, че ша си напраа акаунт във флирта да се гъбаркам с половината юзери на този форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Чудя се кой болен мозък е измислил ставането в 7 без 10 ? а? само да го намеря .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Ммм...не- аз мисля, че е много по-кофти да си отвратителен със себе си, от колкото с другите. От самосъхранителна гледна точка е по-добре да съсипваш другите, а не себе си За съжаление на мен май чувството за самосъхранение ми е доста слабо изразено. И напълно осъзнавам, че вината си е само моя- за това ми беше гадно снощи. ПС: що ми говориш в мъжки род? Аз затова казах, че след време ще го разбереш. Не съм очаквал да ми прочетеш поста и да го разбереш и приемеш веднага. А пък за мъжкия род... еми няма как да знам кой е мъжко кой е женско и не познавам целия форум че да знам какъв ти е пола Извинявам се, че те направих момченце без да искам. Погледни да не ти е пораснало нещо в повече, че то с тая радиация не се знае знае ли се хехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 хахах KILLER, не насаждай в главата на мочето мисли за присадки, изррастъци и изобщо все неща, където не им е мястото там При определени обстоятелства де Ама и аз съм една... Нищо не казах! Ама си мисля(то затова в тази тема де), че ми писна да виждам нацвъкани теми в целия форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 То е момиче да ти кажа Не си единствената в този форум дето не чете какво пиша или пък не го разбира като му го пиша Но аз съм свикнал няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 мочето ли съм написала? момичето имах предвид... Ама съм и аз... Има да черпя gerry^^.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Искам утре Толкова ли е трудно да си син на Бил Гейтс или дете на Пит и Джоли Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 аз пък си мисля,кво ли щеше да е ако го нямаше вечното "чуждото си е чуждо" и ако "чуждото" следвше принципа "аз на него/нея гледам като на женен/а и нищо повече и колко щеше да е хубаво,ако не ми ядеше така гадно буквите Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 а пък аз точно се га си мисля да се отдам на незаслужена почивка след сесията Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 ям.много е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 минава ми през главата ,че пак съм вътре от тъпия еврофутбол спокойно не си сам....... тази седмица е черна за всички ЕФУ играчи в понеделник зимах някой лев и от тогава кат почна едно губете та си е*а мамата ...... днес пак губя да отбележа за протокола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 спокойно не си сам....... тази седмица е черна за всички ЕФУ играчи в понеделник зимах някой лев и от тогава кат почна едно губете та си е*а мамата ...... днес пак губя да отбележа за протокола И аз губа само че в спортинг бет Педалите Алкмар ми изядаха парите. Дано умрат Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Мисля си, колко е гадно да четеш хубава книга. Защото свършва мамка му! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nas_ Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 мисля си че съм отхвръкнал няколко килца като спрях цигарите. И се чудя сега като лека-полека попропушвам по 1-2-3 на ден дали ще си ги смъкна обратно?Мисля си, че май ще трябва пак да ходя на фитнес.Или да бягам всяка всяка сутрин преди работа .... , че кой ще ме гони ??? Мисля си какво е ял някой комшия вечерта та се изпърдя така мощно в кенефа (или извън него )сутринта та чак и коментар с комшията дето е четири етажа под мен направихме в асансьора,докато слизахме надолу(само не стана ясно от къде точно дойде тоз сутришен салют,ама помислих, че има буря с гръмотевици навън) Общо взето по това време си мисля за много глупости и то по никое време, вместо да се отдам на юнашки сън!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.