Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

АХАХАХАХАХ Стенлито он файър!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
По принцип с атлас става най-лесно и е много по-евтино!

Да, но си е друго да отидеш на даденото място, да усетиш атмосферата, да подишаш въздуха... Тук малко се отплеснах де, но си е хубаво да се разхождаш из България (пък макар и с цената на вложени за бензин пари). Кофти е само като видиш порутени къщи, изоставени фабрики, необитаеми селца. Тогава е малко тъжно, това, което сме били и това, което сме сега... Кое е по-доброто?!

усетиш атмосферата, да подишаш въздуха...

специално за Бургас нито въздухът е чист(там е Нефтохима),нито има кой знае какви забележителности - това по повод твоята приятелка :)

специално за Бургас нито въздухът е чист(там е Нефтохима),нито има кой знае какви забележителности - това по повод твоята приятелка :)

За едни кафето е зяла забележителност за други природата.Свят голям различни нрави... :laughing:

По принцип с атлас става най-лесно и е много по-евтино!
Ти си седи у вас с атласите и интернет...geek. Аз ще си обикалям. Нека да е по-скъпо. Нека да ми е гадно ;]

В най-скоро време котаракът ни ще остане с две топки по-малко. То бива мяукане, ама той прекалява. No mercy!

Не се задоволявай само с топките :laughing:

Ти си седи у вас с атласите и интернет...geek. Аз ще си обикалям. Нека да е по-скъпо. Нека да ми е гадно ;]

С малко повече въображение и една книжка в ръка се постигат големи неща все пак, пък обикалането е просто функция, която може да се осъществи на всякакви места!

В тоя случай аз вчера бях в едни екваториални джунгли, а всъщност си бях на двора... приликата бяха комарите и бубите, ама те пък само допринасят за пеизажа.

П.П. Дюнерите в Асеновград са ужасни. Или поне на двете заведения, които тествах...

Че къде изобщо са хубави? На цена 2 за леФ колко хубави очакваш да са? :)

Че къде изобщо са хубави? На цена 2 за леФ колко хубави очакваш да са? :)

Къде пък има 2 за лев...Поне на тази цена да бяха ама не са :angry:

Къде пък има 2 за лев...Поне на тази цена да бяха ама не са :angry:

Образно говорех...

Иначе lil_stenly - коментара за атласа подозирам искаше да потормозиш zlobil но гледам той го пропусна :) Защото ако си го мислил наистина не говори много хубаво за теб :lol:

Не искам да тормозя никого, просто ми минават смешни коментари по постовете и пускам по пост понякога.

К'ва е тази мания при вас, всеки коментар да е директно към някой бе хора?

Все едно не съм луд и не мога да си говоря сам... в което се намира и плюса на цялото това нещо.

:tongue

Вижте ся ... Вие понеже сте малко по-назад от голфърската мода и явно не сте наясно . Начи пръскалките са дюзите дето пръскат вода на предния джам , ся ... задължително е всеки представител на марката vw и на поне 10 години да има такива атрибути НО с едни диоди отпред дето светят , а някой дори и пеят ... ся ... краля се определя по тва чии пръскалки в колко цвята светят .. ся рииш ли ... ако мойте светят червено , а твойте светят синьо трее се дърпаме за да разберем кой е по-големия аджеба , ама ако мойте светят червено и синьо , а твойте само синьо начи аз съм по-големия ... освен тва ... е много важно ако чистачките са ти хромирани (задължително с лопатки - за да е по-голяма хромираната площ) и пръскалките да са ти хромирани ... за да си отиват , освен тва ако може и ауспуха да ти е хромиран е най-добре щото придава завършен вид на интергалактическият кораб наречен феве , за по-кратко ултимейт драйвинг машиин или за още по-кратко летящият холандец a.k.a. голф цвай шелби елинор турбо нитро джитиай интеркулед комънрейл бензинов резак :laughing: . И не на последно място сички знаем че колкото е по-нисък голфа толкова по-добре върви , само дето българските управници не са наясно с модата явно и не могат да ни предоставят пистите които са ни нужни за да управляваме совалките си поне на 2ра скорост и за тва снишаването се замества от спойлера който дава същата аеродинамика на нашите ултра-кибер-мега мощни професионални спортни автомобили ... За стелките и диодните габарити ше разправям друг път :laughing:

В Истамбул - истински дюнер с много месо :rolleyes:

В Солун също са много яки...абе не отбиват номера с пържените картофки както тука. ;)

@Пазу, първо си мислех да пусна една анкета колко хора са "ЗА" идеята да ти връчим почетно един бан(ан)...ама после размислих и реших да те питам откъде да си купя такива светещи пръскалки, но сменящи последователно поне 3-4 цвята и свирещи в същото време "Джингъл белс". :inqn

Поне се състезавайте със голфовете на специално предназначена за това писта а не да ми се правите на състезатели из града. ;)

Правя асоциации с децата които тичат из масите на кафенетата изпуснати от майките си. It is the same shit :P

В Солун също са много яки...абе не отбиват номера с пържените картофки както тука. ;)

@Пазу, първо си мислех да пусна една анкета колко хора са "ЗА" идеята да ти връчим почетно един бан(ан)...ама после размислих и реших да те питам откъде да си купя такива светещи пръскалки, но сменящи последователно поне 3-4 цвята и свирещи в същото време "Джингъл белс". :inqn

Ти си смъртен и явно не знаеш за международният тунинг панаир в Димитровград :tongue

ама после размислих и реших да те питам откъде да си купя такива светещи пръскалки, но сменящи последователно поне 3-4 цвята и свирещи в същото време "Джингъл белс". :inqn
Откърти си от пеещите фонтани - всички истински авто маниаци правят така.
Поне се състезавайте със голфовете на специално предназначена за това писта а не да ми се правите на състезатели из града.
Не се ли беше прочул точно ти със състезанията с таксита с майчиния голф?

С малко повече въображение и една книжка в ръка се постигат големи неща все пак, пък обикалането е просто функция, която може да се осъществи на всякакви места!

В тоя случай аз вчера бях в едни екваториални джунгли, а всъщност си бях на двора... приликата бяха комарите и бубите, ама те пък само допринасят за пеизажа.

:cry

:cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...