Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Проблема въобще не е в консумацията на свинското, нито пък казвам, че фармацевтичните компании ги е еня за доброто на света.Те си гледат печалбите, но ако ги нямаше тях опасноста при всеки един нов щам от повторение на 1916-1918 г. периода си е голям.В момента няма място за паника, мийте си ръцете, гъчете пържоли и кебапчета и това е.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Чакай секунда да си сложа розовите очила и слушалки които афекс ползва тоест да се нагърмя с трева и в мене да изплува ранимото и духовно възвишено същество за да мога да разбера кво аджеба му харесваш на тоя гнЯс.... :(

Една изгладняла лисица попадна под лозница с надвиснали червени узрели гроздове.

- Харесва ми цвета на това грозде - промърмори си лисицата. Ще се опитам да го стигна с един скок. И тя направи един скок, ала гроздето беше много нависоко и колкото и да повтаряше опита, не успя дори да го докосне с муцуната си.

Тогава, за да се утеши, гдето не е могла да го стигне, каза ядосана: Гроздето е много кисело... Не заслужава вниманието ми.

-- Лафонтен

:)

:laughing: LOL

Напомняш ми на лисицата от онази басня за гроздето ;)

Е ся ако ме светнеш кое точно се пада гроздето че не можах да стопля аз...

Гроздето е, че обърнах каските на пробитите чехи, говорещи на пробития им език!

shot0047.th.jpg

Сега отивам да спя, щото иначе ще взема да се възгордея! :D

Е ся ако ме светнеш кое точно се пада гроздето че не можах да стопля аз...

И аз това се чудя в интерес на истината. Просто тонът на разговора ми напомни за мърморенето на лисичката :)

Или това... или си е чиста проба завист за това че за разлика от него нямам вътрешни конфликти ;)

завист..... :JC_golly: :JC_golly:

Ами... другия вариант е да си се притеснил за здравето ми например и да се опиташ да ме предпазиш от евентуални грешни решения които взимам за себе си.

Но тъй като това леко ме съмнява, по-скоро вярвам че си продукт на онази част на обществото която е склонна да заклемява мислещите различно без изобщо да те интересува тяхното мнение. Тоест каквото и да кажа в случая няма да е от значение тъй като едва ли ще си направиш труда да го прочетеш с разбиране :) Да му дадеш шанс един вид :)

Или просто не можеш да общуваш качествено...

че тук имаш безкрайно много време да напишеш някой възвишен пост а на живо ще трябва да го съчиниш на 2 на 3 и най-вероятно ще прозвучи доста глупаво..... не че и тук постовете ти не звучат глупаво ама тва вече е друга тема

Аз само 1 немоа разбера батенце с ник съдържащ се от некфи си там буквички и цифрички :bgrin: .Защо при положение,че почти целия форум те налива нон стоп продължаваш да си правиш нови и нови акаунти и сам да се буташ между шамарите?И в реалния живот ли ходиш там,където не си желан?

П.П.Нищо лично към теб просто ми е чудно :ph34r:

Благодаря за загрижеността но принципно не ме натоварвате чак толкова много. :) Пък и писането тук е привилегия а не право тъй че не се и чувствам длъжен дори и да бях пълноправен член на вашето "общество" :D

По-скоро от първата ми регистрация (2004-та) съм бил в ролята на наблюдател и мога да ти заявя че реално погледнато почти всички хора за които си заслужаваше пребиваването ми тук вече отдавна ги няма тъй като насочиха енергията си в друга посока. Даже им се радвам че са се отдръпнали толкова бързичко преди да дойде момента (някъде от година насам) в които ще остане плявата.

Тоест аз не съм тук за да се моля на колене за положителната ви оценка, а по-скоро провеждам следния експеримент:

Значи не е нужно да си онлайн или офлайн психоаналитик за да разбере човек що за хора сте: заслепени от самолюбие... превърнали спора във нещо като спорт при които няма значение какво напишеш - винаги ще се намери някои които да перефразира думите ти така че да може да те нареди. Това държание е доста непрактично за реалния живот извън форума... и не съм си мислил нито за момент че и на живо сте такива. По-скоро има нещо вътре във вас което вие със сигурност съумявате да прикриете успешно по принцип иначе нямаше да ви е толкова лесно да ползвате форумчето за отдушник един вид.

Моето наблюдение тук служи за да ме научи как да разпознавам хората които са склонни да вкарват събеседника си в добре познатия прочен кръг където няма значение дали си прав или не - цялата работа е да докажеш че другия греши. Където е без значение дали ти си щастлив - важното е да накараш другия да се чувства нещастен. Където не става въпрос да си честен и раним - а по-скоро да си твърд и със стратегия в главата.

Порочен кръг в които съществува механизъм които храни егото, но реално не носи никаква стойност в живота. Искам да попадам все по-рядко в такива ситуации и ви благоадря че ми давате толкова добър пример!

Ако някой от вас сега се намери да каже: брей, afx може би е прав ... накара ме да се замисля... ще се разочаровам тъй като това ще докаже че предположението ми че всички които ме наливате сте именно от тия предвидими хора за които говорех по-горе - не е вярно и експеримента ми ще се провали. :rolleyes: Все пак ако това някога се случи защото всичко е възможно на тоя свят... човечеството печели поне още един индивид които изслушва другия преди да каже нещо ;)

Хайде имате си кокалчета за гризане ;)

House M.D. маратон по AXN... :punk

...Защо при положение,че почти целия форум те налива нон стоп продължаваш да си правиш нови и нови акаунти и сам да се буташ между шамарите?

Абе от кога пет човека са "почти целия" форум?! Тези ли пет човека говорят от името на всички? Не съм убеден. Те просто имат мнооого свободно време и мнооого голямо его. Само това. Нищо друго.

Свестните хора си имат живот за жвеене и нямат време за пилеене - което е добре дошло за low life видовете, че иначе ако и във виртуалния живот им се случва като в реалния, то какво им остава?

Не прави такива обощения, че те и без друго си вярват, че са форума и център на Вселената, току виж някой от тях решил и че е безсмъртен и се пробва от терасата си - ще ти тежи на съвестта.

Частта от поста ти за буквичките в ника откровено ме развесели, благодаря ти. А минва ли ти през надстройката на шията, че афекс може да е глупав тревоман, но поне има поне пет разлчни символа в ника... за разлика от теб. Объркват ли те думичките по-дълги от три букви? Нищо. Ще пуснем смс и за теб.

Абе от кога пет човека са "почти целия" форум?! Тези ли пет човека говорят от името на всички? Не съм убеден. Те просто имат мнооого свободно време и мнооого голямо его. Само това. Нищо друго.

Свестните хора си имат живот за жвеене и нямат време за пилеене - което е добре дошло за low life видовете, че иначе ако и във виртуалния живот им се случва като в реалния, то какво им остава?

Не прави такива обощения, че те и без друго си вярват, че са форума и център на Вселената, току виж някой от тях решил и че е безсмъртен и се пробва от терасата си - ще ти тежи на съвестта.

Частта от поста ти за буквичките в ника откровено ме развесели, благодаря ти. А минва ли ти през надстройката на шията, че афекс може да е глупав тревоман, но поне има поне пет разлчни символа в ника... за разлика от теб. Объркват ли те думичките по-дълги от три букви? Нищо. Ще пуснем смс и за теб.

Радвам се че съм развеселил скромната ти душица и да за мен точно тези 10 човека правят форума...без тях би било едно скучно място пълно с такива остроумни задръстеняци като теб.И определено мога да ти гарантирам,че злобил(примерно) като един човек с много свободно време изкарва повече пари от теб,чието ежедневие е пълно с ангажименти.Пък и не отнема кой знае колко време да начаткаш 20 реда с наредби на някой във форума.Може би на теб ти отнема повечко време да си съчиниш интересните постове ;)

ау, как ме наля само. отивам да се срамувам. не мога да се сравнявам с теб. това е абсолютно сигурно - между теб, идолите в жвота ти, и моята скромна личност има огромна разлика..

xXx я кажи , че ми стана любопитно колко вади Zlobil и колко ov3rm4n ?

Относно дългия пост на d9thc само като го видях веднага си го почесвах , преместих го в другия крачол и скролирах нататък .

...че злобил(примерно)...,чието ежедневие е пълно с ангажименти....

Тoва ми подейства ободряващо. :)

И определено мога да ти гарантирам,че злобил(примерно) като един човек с много свободно време изкарва повече пари от теб,чието ежедневие е пълно с ангажименти.

Млади момко, я обясни откога съдържанието на портфейла е необходимо и достатъчно условие за определяне на една личност? Явно съм пропуснал значителна част от еволюцията по някои земи. Ако е така сигурно вече има открит начин да си купиш голяма част от онова, което ти липсва в кухината между ушите. Това ми се струва трябва да е едно от най-големите постижения на човечеството. :lol:

Относно дългия пост на d9thc само като го видях веднага си го почесвах , преместих го в другия крачол и скролирах нататък .

Спокойно, следващият път ще сложа и картинки за оцветяване за да ти стане интересно :D

Ако споренето по безсмислени теми беше олимпийски спорт, вие щяхте да сте в параолимпийските игри. Продължавайте, моля :П.

И все пак, аз също смятам, че спорът е хубаво нещо - хем си го изкарваш, хем отнасяш градивна критика. Плюс това воденето на спор заради самия спор е изключително забавно :].

Хъхъхъ, може би е време да обявиш пред всички тези 10 имена, ще ви направим един отделен подфорум, в който ще се влиза с парола, само вие ще си знаете паролите, а там ще си градите своя перфектен свят, в който няма тревомани и овърман, и всичко е цветя и кебапчета :3.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...