Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Нещо лошо ли виждаш в цялата работа?Обоснови се,нали си музикант!Аз виждам единствено и само признание от една световноизвестна звезда,но нали мсе българи и трябва да се плюе по презумпция...

ааууу айдеее - Снууп Дог е първи фен на Шамара... Що не се застреляте бе?! С какво Шамара Мишката ще впечатли звезда от ранга на Снууп Дог? Сещате ли се колко тряя си навътре в рапа, за да те ПРИЗНАЕ такъв? Не се изхвърлйте. Такива като Мишо са стотици хляди в родината на Снууп. Че и със сигурност са по-добри от Шамара. Така че тва за признанието го забравете. На Снууп му е през ципа на бкините за Шамара. Сигурно вече е забравил за него. Истината е, че след концерта тука, продуцентите му сигурно са решили, че не е зле да позарибят феновете в България. Сигурно са се свързали с когото трябва и са им препоръчали Мишката като най-доброто. От там нататък е ясно - Шамара си е пратил записа, тая и тя, спецовете на Снууп са мксирали всичко. Дори не е задължително да са се срещали.

Вие го изкарахте едва ли не, че негъра му се е молил на коленца на Великия Шамар - моля ти се бе, моля ти се, аре да запишеме заедно бе, аре аз толкова те признавам...

Хубаво е, когато българин пробие навън, но не се увличайте прекалено - Шамара няма да е новия Еминем, Снууп Дог няма да му е Доктор Дре... Да видим парчето им къде ще се появи... освен у нас имам предвид.

Просто бизнес, нищо лично. Всеки е взел своето от сделката и това е.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

абсолютно си прав за това :)

Лошо няма в крайна сметка - ако наистина snoop е решил да направи парче с най-добрия в България... то ако не друго реши веднъж завинаги бг-рап-войната :D

Много ги намразвам празниците . Няма какво да се прави , където и да отидеш да си пазариш е претъпкано от народ и коли , даваш дежурства по 10ч. през тези почивни дни , трябва да четеш защото сесията ще ти го начука скоро но нямаш възможност и т.н. и т.н.

И все пак времето е яко немога да разбера какво не му харесвате ?

Времето е идеално, според мен, за 3 неща : секс, четене на книги и сън! :tongue

Времето е идеално, според мен, за 3 неща : секс, четене на книги и сън! :tongue

Ааа шъ мъ извиняваш, ама е перфектно и за:ракийка,салатка и скаричка..... :love

Времето е почти идеално , само трябваше да е малко по - топло :) Незнам за вас , ама на мене ми е много хубаво и приятно докато се разхождам под дъжда...Някак си ми действа успокояващо и релаксиращо :)

Ааа шъ мъ извиняваш, ама е перфектно и за:ракийка,салатка и скаричка..... :love

Като каза скаричка, сега ше начукам едни пържолки и оставям жената да ги пекне, и да напави и вдна салатка. Че то вече си е ракиено време.

А с Галчето ще се съглася само за 2 от 3-те неща. Секс и Сън. :tongue

Като каза скаричка, сега ше начукам едни пържолки и оставям жената да ги пекне, и да напави и вдна салатка. Че то вече си е ракиено време.

А с Галчето ще се съглася само за 2 от 3-те неща. Секс и Сън. :tongue

Ми то от ракийката,салатката и скаричката не остава време за четене. :D

Минава ми през главата, това че всички разправят, че Мишо Шамара е направил дует със Снууп Дог, а до колкото разбирам (цък) Лилана е била поканена да направи парче с него, a не другаря Мишо

ПП: Let it rain let it rain :wub:

Парчето е доста комерсиално и чак изнасилено, няма много смисъл или ритъм в него, но като за потенциала на ЛиЛана и Мишо е идеално... Те повече и не могат хората, какво да се пънат... :allien

Шамара е много далеч от тва да бъде наричан "най-добрия БГ рапър" , просто е имал повече късмет и се е набутал при големите риби. Ъндърграунд изпълнители като DiS (Denyo i Sensei) , Md Beddah , Ndoe , са в пъти по-добри от тоя мишок...

@sasho_1989 - подходящо... е такова квото е в момента :D

Някой може ли да ми дефинира "подходящо време за секс" в смисъл какво разбирате,гледам често се използва тук :lol:

Поздрав за всички с това парче!!! Дано ви хареса! Препоръчвам волумето да е на мах... Така ефектът от текст и секси музика е поне двоен... :wub:

Другият клип беше от изпълнение на живо, затова избрах този. Песента е уникална, няма да ми я обиждаш... :sayjin

Да....извинявам сее... може би пак изходих прекалено грубо.

Чакай секунда да си сложа розовите очила и слушалки които афекс ползва тоест да се нагърмя с трева и в мене да изплува ранимото и духовно възвишено същество за да мога да разбера кво аджеба му харесваш на тоя гнЯс.... :(

Съвсем случайно попаднах на това

. Мога да позная коя ще е първата държава , която ще си смени религията с ислямска ........

Малий тв'а спаменето било заразно.Днеска съм намбър уан спамър във форума. B)

Но пък "най-големите" не са се развихрили.Все още.

Съвсем случайно попаднах на това
. Мога да позная коя ще е първата държава , която ще си смени религията с ислямска ........

То още малко и трябва на тая държава като гледам кви процеси протичат в нея...

Шамара е много далеч от тва да бъде наричан "най-добрия БГ рапър" , просто е имал повече късмет и се е набутал при големите риби. Ъндърграунд изпълнители като DiS (Denyo i Sensei) , Md Beddah , Ndoe , са в пъти по-добри от тоя мишок...
Да бе, то и аз съм най-великия рок музикант в България, ама никой не знае! :lol: А и не съм казал "най-добрия", а най-успелия и се аргументирах защо мисля така. Предполагам че и в Щатите има доста ъндърграунд рапъри, които правят по-хубава музика(според тези, които са ги чували) от известните, но поради една или друга причина си остават ъндърграунд. А има много изпълнители(не само рапъри), които това искат - да са ъндърграунд. И на тях им е по-кеф да си свирят по клубовете, отколкото по стадиони и зали. Въпроса е в това къде се целиш!

Аз също познавам една група(те са по-скоро оркестър), която според мен заслужава да бъде чута от масите, защото има какво да покаже. Свирят нещо средно между поп, хип-хоп, реге и соул/R&B(т.е. имат парчета силно изразени в определен стил и такива, които са микс от няколко стила). И като музиканти, и като композитори, смея да твърдя, че са на...айде да не кажа световно ниво, но наистина много добро ниво. Та те самите нямат намерение да стават медийна група, защото тръгнеш ли по този път, изходът е един - прикачаш се към някоя телевизия и свириш по халтурки, за да изкараш някой лев, та някой слънчев ден да си направиш лейбъл, да се издаваш, да правиш клипове, да разпространяваш албуми и т.н. Ама като се стигне до този момент, вече толкова си деформиран, че не ти се занимава, а и си станал на 30-35. (другия начин - да подпишеш договор с някоя компания, че да ти казват кога да ходиш до тоалетната не го споменавам). Това е като да ходиш в Норвегия да свириш по корабите - уж отиваш да събереш някой лев да си накупиш инструменти апаратура и т.н., та като се върнеш да изгрееш, а то става така, че от свирене на Green, green grass of home, ти се е изпил мозъка и са ти останали сили и желание единствено да се върнеш в България, да се изфукаш с новите си придобивки и да даваш "компетентни акъли" на 16-годишните момчета, желаещи да се занимават с музика.

Естествено това са си мои разсъждения, придобити на база разговори с популярни и не толкова популярни музиканти, гледане на телевизия и т.н. и никой не ангажирам с тях. Също така, не твърдя че са най-правилни, но в момента, на базата на информацията, която имам, са такива.

Сандмане, това да си ъндърграунд е нож с две остриета, има както нешлифовани диаманти, така и боклуци, за които "да си ъндърграунд" е перфектното извинение, че за нищо не стават :3.

Абе,интересно ми е има ли вярващи в птичия грип,в свинския такъв или в лудата крава,ако щете??? :wacko:

залагам си пишката,че до 3-4 години ще има овчи грип или рибешка плевмония..

Тези болести са си напълно реални и опасни.Въпроса е, че патологията им е много по-проучена и се постига много повече в работата по тях от колкото срещу рака, ХИВ и прочие все още летални заболявания.Сравнението ми е лаишко, но грипа също е смъртоносно заболяване.Това, че в момента има медикаменти довели до това да го възприемаме като "простудка", "кашличка" и "т'ва е неква грип просто ша ми мине" е само постижение на фармацевтиката( тая дума дали не я обърках като правопис ) и факта, че поколенията вече са прекарали много щамове и имат относителен имунитет.

Тези болести са си напълно реални и опасни.
Като си малък, отвсякъде те обиждат и те натискат. Във връзка със свинския грип от МЗ признаха, че щатските дипломати им подгрели жиците да питат взети ли са мерки. Всъщност тя мярката е една. След като се чу за новата зараза, а може би и малко преди това, стана ясно, че само "Тамифлу" (разработен от "Gilead sciences", в която ексвоенният министър на САЩ Ръмсфелд има дялове, и произвеждан от "Рош") помага. За протокола: По време на истерията с птичия грип, въпреки че рискът от пандемия в САЩ беше оценен на 0.33%, Буш отпусна $3.8 млрд. за тая ваксина. До момента птичата "пандемия" в цял свят е хванала около 400 човека за 5 г. Щото тя се хваща главно при съвокупление с кокошка, което не е много разпространена сексуална практика. (За сравнение, акад. Гълъбов съобщи, че от обикновен грип в света умирали по 500 хил. Само че обикновеният не е подходящ за истерия, затова се налага да се откриват нови.) Ще кажете, че това било при Буш. Ама не. Министър Наполитано съобщи, че от държавния резерв на САЩ ще бъдат предоставени над 12 млн. дози "Тамифлу". В аптеките в САЩ дозата струва $91.99. Значи само от резерва към "Рош" потеглят $1 103 880 000. За такива пари може да се измисли грип от всяко животно. Великобритания също разполагала с достатъчно ваксина (още милиард!). Ние имаме резерв от 82 000 дози (при цена на дребно 50 лв. - 4.1 млн.) И понеже нали тия запаси са със срок за годност, та се откри свинският. Четох, че у нас, като изтичал срокът на една партида, от ГЩ на армията ваксинирали войската. На Боровец намерили два умрели гълъба и една хремава кокошка в Горнобанската танкова... Помните истерията, какво да ви разправям. И вестниците помогнаха: "Озверяла кокошка разкъса пенсионер", "Мъртва врана паникьоса пловдивчани"...

Народът прост, лекарствата скъпи... Проверка на "Труд" по аптеките показва, че "Тамифлу" изчезнало от аптеките още в понеделник...

Страх ги е хората и дават 50 лв. още при първо поискване. Затова, братя, нека тези от вас, които са по-грамотни, да поровят из интернет, да се запознаят със свинщините на големите фармацевтични компании и да разкажат на по-простите, че веднъж на 20 г. се открива шанс да се пояде евтино свинско...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...