Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
толкова да ми е петъчно, та чак съботно, а още е четвъртък.

Е да ама може да го броиш като петък заради почивката от утре :) Иначе и аз се чувствам като теб...

Весело прекарване на почивните дни на всички!

Мерси подобно :)

Мисля си...Наистина тази почивка ще ми дойде доста добре ако почивах.... :unsure:

Весело изкарване, другари форумисти!

Утре пристига железния дилижанс и аз поемам към хижа "Рай". Три дни, в които няма да качвам левели, да фермя предмети, няма да натискам NumLock-а на малоумни колежки, няма да некромантствам с отдавна умрели прародители на компютрите, няма да ми бучат машини... 

Ново предизвикателство: Трябва да събера 200лв. до края на деня...

Ти да не участваш в няк'во състезание?

:)

Не, предлагаха ми нещо, което си струва парите, но трябваше да ги събера до тази вечер - е, не успях... Другия път... Излизам да се напия от мъка....

Ставам аз , гледам времето и се чудя дали да се ходи на събора на BMW на Калояново :unsure:

Ако някой има инфо дали изобщо ще има нещо в дъжда ,ще се радвам да сподели... :ph34r:

ебаси тъпото време :ph34r: не може да излезеш без кола...май може само да си поркаш в домашна обстановка :laughing:

Абе какво ще кажете за песента на Мишо Шамара и Snoop Dog?Самият факт,че световноизвестна звезда като него се е навил, е нещо уникално постижение.Чудно ми е как ще се приеме песента от нашата публика само :unsure:

ето линк http://www.youtube.com/watch?v=BFdmnYT7Dl4

п.п английския на Шамара кърти :laughing:

Абе какво ще кажете за песента на Мишо Шамара и Snoop Dog?

Ще разбереш какво сме казали, като се върнеш няколко страници назад и започнеш от поста на sandman. :)

Ще разбереш какво сме казали, като се върнеш няколко страници назад и започнеш от поста на sandman. :)

Каза Midex :P

Иначе силно се надявам времето в неделя да не е такова, защото ще ми провали хубавите планове.

Рожденни дни, рожденни дни от 1-ви та до 10-ти.....

Ехх тфа ми напомня за зимния тур... 9 напивания за 14 дена :pirate

Ся остава и Дичо да запише дует с Миг Джагър и ще имигрирам в Тимбукту!

Нещо лошо ли виждаш в цялата работа?Обоснови се,нали си музикант!Аз виждам единствено и само признание от една световноизвестна звезда,но нали мсе българи и трябва да се плюе по презумпция...

Нещо лошо ли виждаш в цялата работа?Обоснови се,нали си музикант!Аз виждам единствено и само признание от една световноизвестна звезда,но нали мсе българи и трябва да се плюе по презумпция...
Напротив. Нищо лошо не виждам българи да се опитват да правят парчета с големи имена. Но това парче ще бъде забравено точно за 3 месеца. Както и да е - важното е, че все пак Мишо е направил нещо. А и да си говорим честно, той е най-успелия Бг рапър така или иначе(като изключим факта на какво ниво е БГ рапа anyway). Най-важното - той е един от най-продаваните изпълнители в България(до колкото си спомням един от албумите му беше разпродаден в 70 хиляден тираж, което е адски много).

И сега, с риск да ме обявиш за типичен плюещ българин, ще ти кажа какво не ми харесва:

1. Тая Лилана да участва в клипа - да, но да пее... айде на студийния запис са я постъкмили малко, ама като я чух на живо...

2. Не си мисли, че само, защото Snoop Dogg участва в парчето е символ на някакво признание. С пари и като познаваш подходящите хора - всичко става.

Много гадно и депресантско време, на празника. Дразни ме че вали цял ден, но поне не съм на работа.

Но пък жената е :D .

Еее колко яко :D Проблема е, че ша станат мн фестовете, а паричните възможности са все така малки :(

Днеска ша гледам повече Dr Haus отколкото съм гледал до сега общо. AXN добра идея са вкарали да направат целодневен маратон :rolleyes:

Много гадно и депресантско време, на празника. Дразни ме че вали цял ден, но поне не съм на работа.

Но пък жената е :D .

Неска и на мен всички са ми криви и въобще...да не си ми пред очите.Всеки с нещо ме дразни :confused .Stupid rain,stupid people...

Направих си нов аватар - микс от любимите ми модели китари и пиано... :) Малко инфантилно, ама кво ми пука..?

Новата версия на форумчето много ме кефи! Време беше да се ъпдейтне малко!

Направих си нов аватар

Който всички виждаме :П.

Баси, днес е бахти тъпият ден, една задача не мога да реша кат хората О.о.

Едит: Ааа, видях го :Д.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...