pazu Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 от неделя до вчера вечерта съм намерил на пътя почти 20 лв . 2 x 5 ст в неделята , в понеделника бях настъпал няква дъвка сигурно и по едно време се усещам че влача нещо с краката , обръщам се .. и гледам как ъгълчето на яко свита петолевка ми стърчи под обувката , във вторника 2 лв под колата намерих , щото си изпуснах ключовете и като се наведох ги видях и снощи в едно заведение 10 лв под масата ... ееее не , не мога .. ся гледам че довечера има един фриирол на hold'em .. ше взема да ида :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Още една причина Call of Duty 4 да е велика. Копи/паста от Батълфийлд 2. И все пак... *claps clearly unimpressed*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 от неделя до вчера вечерта съм намерил на пътя почти 20 лв . 2 x 5 ст в неделята , в понеделника бях настъпал няква дъвка сигурно и по едно време се усещам че влача нещо с краката , обръщам се .. и гледам как ъгълчето на яко свита петолевка ми стърчи под обувката , във вторника 2 лв под колата намерих , щото си изпуснах ключовете и като се наведох ги видях и снощи в едно заведение 10 лв под масата ... ееее не , не мога .. ся гледам че довечера има един фриирол на hold'em .. ше взема да ида :ph34r: Снощи по центъра и аз намерих едно 10лв до един цветарник.Подпирам си крака да си завържа връзката и гледам нещо зеленко.Като го взех се оказа,че било 10лв. Явно ни е на късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Абе вие ще вземете да станете мултимилионери за една година с вашият "късмет", каква е тайната... как ги намирате, с кристална топка или гледате ясновидците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Софийският сумрак в хладните утрини, когато е тихо, толкова тихо и ухае на люляци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Браво, че ме подсети! Не съм слушал GSYBE от много време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 А wtfdyussа? (why the fuck do you use such stupi abriviations) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Гледах КРИБС по Пинк + демба(на српски и за србина - Миле Китич) . Лудница Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Пак да попитам-някой може ли да преведе на латински Никога не отстъпвай? Благодаря на NEO за другия израз Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Журналистите са много просто и превзето племе... като вземат да точат локуми по някоя тема като примерно за тоя свински грип сега та ме е яд да ги слушам. Вместо да представят нещата обективно се почва с едни епитети и едно украсяване за да им се получи и се получават като "смъртоносната болест вече се е разпространила на Х континента"... алооууу да ви слуша човек ще каже че са се изпонатръшкали милиони а то единични случаи на заразени а не починали има в няколко европейски държави (не всички). Обаче като за новини и вестници другото звучи по-добре. А като слушам за компютърни вируси направо умирам от смях какво количество глупости успяват да съчинят за единица време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Пак да попитам-някой може ли да преведе на латински Никога не отстъпвай? Благодаря на NEO за другия израз ако някой ми преведе "през к*ра ми е" ще го черпа 10000 бири Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 ако някой ми преведе "през к*ра ми е" ще го черпа 10000 бири"Quo meus sopium est" Възможно е и да не е точен, защото имам пропуски в структурирането на латинския, а и речника ми е далеч от богат... Филолозите би трябвало да се изкажат. Вероятно ще го направят едва след като някой друг се е помъчил Но предупреждавам - толкова бира не мога да изпия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 ако някой ми преведе "през к*ра ми е" ще го черпа 10000 бири Trans penis mio :Д. Абе, ква е тъз бузъ дет са избрали за изпращането ве... няква убита песен на Майкъл Джексън... Защо не "Батальонът се строява"? :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Абе, ква е тъз бузъ дет са избрали за изпращането ве... Какво изпращане, къде, кой, кога? Казармата не я ли отмениха още преди години? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 "Quo meus sopium est" Trans penis mio :Д. я пак , даже не си и приличат Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 ако някой ми преведе "през к*ра ми е" ще го черпа 10000 бири trans penis mihi est = през кура ми е Предпочитам уиски пред бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Мисля си дали PDA Emulator-a ще работи по-сносно на някой quad core процесор и дали ще помогне поне малк ако изсипя 1 кошница пари за възможно най-бързите процесор, памет, дъно и т.н. че вече ми иде да загриза клавиатурата от яд докато го чакам да се натутка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Защо още работя? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Издъних се на предварителния ... 3.35 .. ето до какво води пиенето и рейсинга :ph34r: ... и съчетаването на работата със училището в 12ти клас ! Ся на 1вата редовна сесия ше им е*a майката и ше влеза .. заклевам са ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 В Перник ли кандидатства? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 В Перник ли кандидатства? По-вероятно Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Кафеее и шоколаааааад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Какво изпращане, къде, кой, кога? Казармата не я ли отмениха още преди години? Не ве, изпращане в даскало :3. 12-ти клас съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 В Перник ли кандидатства?OWNED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 And BUSTED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.