Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Националната служба за охрана просто кърти мивки отвсякъде. Циркът е уникален. Така не бях се смял отдавна - получих мускулна треска в коремната област. :laughing:

От тези снимки изглежда забавно но това не са НСО според мен а пък и в тази жега не е хава...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

//Пешо се смее с глас//

Цлиц

Искам да отбележите, че се сдържах и че не съм написал нищо!

Ред: Я, подминал съм границата от 5k...

Аз обичам да готвя (заради самото готвене), като сготвя нещо не го готвя втори път ако съм го избарал перфектно, всеки с хобитата си, какво толкова смешно има в плетенето? Преди години се учех да шия ама от кафетата така и не се получи и се отказах от надеждите си да стана хирург след това. Ако зависеше от мен и се бях замислил над нещата сериозно, щях да съм доктор или ветеринар, обаче се докоснах до компютрите, сега с тях си седя.

:D

Новата песен на Миро не ви ли звучи като нещо на Колдплей?
То с повечето му "авторски" песни е така. Но в интерес на истината, парчето не е лошо и клипа също!

Новата песен на Миро е един от най-големите тъпизми които съм чувал...

То само като видиш заглавието Август е септември :blink: и ти става ясно...

От тези снимки изглежда забавно но това не са НСО според мен а пък и в тази жега не е хава...

Е добре де, дори и да не са такива, това по никакъв начин не намаля уникалния цирк. Защото подобно чудо не знам изобщо дали може да се види някъде другаде. Дори и талибаните в Афганистан сигурно не биха си позволили подобни изпълнения по време на служба. :lol:

Много ще съм благодарен ако има някой,който владее латински и ми преведе изразите:

Never back down(никога не отстъпвай) и Никога не се предавай

:)

Може ли, аджеба, да пее Иван Ангелов, или напротив...

I don't give a shit дори и като Хосе Карерас да пее показа че е абсолютен кретен и олигофрен, което му попречи да реализира видимо таланта си.

Изумен съм от наглоста на някой фирми!

Добавят ти фирмата в техен си онлайн каталог без да те питат. На всичкото отгоре с невярна информация за нея...

Писах им мейл да си актуализират информацията... съответно след малко ми звънна някаква дама и ми казва, че ще актуализира информацията и тн, ще ми прати онлайн бланка да я попълна и че е безлпатно. Отварям си пощата и ми казва, че от февруари месец вече се плащало по 18 лева на месец и че трябвало да и пратя данни за фактура?! Е как да им платя като никога не съм искал да има информация за фирмата в този сайт?!

Хах... Днеска ни изпратиха от училище... Не вярвах , че ще се развълнувам толкова много. Беше просто уникално...

Много ще съм благодарен ако има някой,който владее латински и ми преведе изразите:

Never back down(никога не отстъпвай) и Никога не се предавай

Никога не се предавай - Nil desperandum

Един си направил операция и си издължил патката и го питат след това приятели

Как беше операцията , успешна или ? Стана ли по-голям ?

Да бе той преди беше много малък , сега след операцията си е бая парче !

БРЕЙ .... я разкажи подробности , от къде взеха материал за издължане/присаждане.

А ние сме голяма рода , много мъже с големи патки та всеки даде по 1см. и се получи работата.

И как е секса сега?

Аааа добре е общо взето само дето на дядо парчето се падна по средата та леко се гъне .........

п.п. Не обичам да излизам с хора из града , предпочитам компанията на кафето и цигарата с кучето на двора .

:wacko: :blink: :wacko: :wacko: :confused :confused :wacko: :blink:

Господи прибери си версиите........ :huh:

:wacko: :blink: :wacko: :wacko: :confused :confused :wacko: :blink:

Господи прибери си версиите........ :huh:

Василе, какво и колко си изпил, котьо? Гледам си се развихрил...

И за кои версии иде реч - алфите, бетите, special? :laughing:

Новата песен на Миро не ви ли звучи като нещо на Колдплей?

Не нещо, а In My Place.

Иначе можем да проследим историята на друга грубо крадена песен:

Coldplay 'Speed of Sound' => Миро 'Някога преди' => Despina Vandi 'Thelo' => Емилия 'История' :lol:

Ред: Да, с надежда погледнах, надявайки се да е писал и в тази тема, но уви...

Той беше писал и там, разбира се, но се е поолял. Пращам ти да видиш все пак какво точно - сравни го с началния пост в темата :bgrin:

Той беше писал и там, разбира се, но се е поолял. Пращам ти да видиш все пак какво точно - сравни го с началния пост в темата :bgrin:

Аааа нечестно! И аз искам да го видя творението му

Не нещо, а In My Place.

Иначе можем да проследим историята на друга грубо крадена песен:

Coldplay 'Speed of Sound' => Миро 'Някога преди' => Despina Vandi 'Thelo na se dw' => Емилия 'История' :lol:

Нищо общо нямат! Нито като хармония, нито като мелодия! Че копира Coldplay -то е ясно, но специялно тази(новата) песен няма нищо общо с In My Place! A относно "Някога прeди", тя е микс между Speed of sound и Тrouble! Относно чалгите, не можем да говорим за кражба, защото парчетата са с платени авторски права и се водят кавъри!

Поздравления, за което - наистина се беше олял!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...