Blitz^^ Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Честит upgrade на форума! Дабъл ю ти еф? Освен, че с всяко влизане ми се ебават скиновете друго не виждам да е ъпгрейднато :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Само тва снежно човече не го разбирам..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 И ти на OZORA сигурно ще има интересни типове от целия свят Е аз шсе размажа, ама няма да е на OZORA Освен ако не говориш за Novarock Е там вече шсе размажа не ами... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Дабъл ю ти еф? Освен, че с всяко влизане ми се ебават скиновете друго не виждам да е ъпгрейднато :Д. Да, явно и на мен ми са са наебали, просто видях различни ленти с бутони и кутия за постове, затова се заблудих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Само тва снежно човече не го разбирам....То е със специална цел - форума да мирише...Да, явно и на мен ми са са наебали, просто видях различни ленти с бутони и кутия за постове, затова се заблудих. Не, не си. Осрали са функционалността на форума тотално... И след всичките промени, на никой не му е минало през главата да разкара смотания снежен човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Немска класическа философия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 ЧРД Thief! Жив и здрав да си, ти желая! От щастието да не избягаш :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Жив и здрав... Thief, много късмет да те мачка. Обновяването на форума ме изненада, още не знам дали приятно или не толкова. наистина правилно решение.... и аз се мъчех да се заяждам с него ама то даже не е интересно той си повтаря само едни и същи работи..... "не ми пука за форума пиша е така" "който иска да ми чете постовете" "аз пиша за кеф" "върколаците са супер мега яки" общо взето с това му се изчерпва целият репертоар Еми толкова като за форумен спам. Ти к'во повече искаш? Да си разкажа живота на един дъх, след което да се заяждам с хората, на това пък де му е края? Мързи ме да напиша нещо смислено тука, то смислените неща дето ги пиша все едно някой ги чете. Ако искаш за коли, рецепти за коктейлчета, правене на музика или каквито и да е други теми, викни ме на по кафе и ще лафим за нещо по-смислено. Тука к'во да говоря каква кола имам, к'ва музика слушам и правя, к'ви неща ми правят кефа... чист чат си е това и то във форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Да си разкажа живота на един дъх, след което да се заяждам с хората, на това пък де му е края?Не, всъщност ти никога не ни разказваш за живота и ежедневието си:Доказателство Доказателство Доказателство Доказателство Доказателство Доказателство Доказателство Ако се разровя по-назад, сигурно ще изскочат и още опровержения на хипотезата, че ти си водиш блог във форума ни... Хм, новата версия май не е чак толкова лоша, доста полезни нещица Мързи ме да напиша нещо смислено тука, то смислените неща дето ги пиша все едно някой ги чете.Сигурно ще ти олекне да разбереш, че не е нужно на всяка цена да пишеш. Като те мързи - няма да ти се разсърдим, ако не напишеш нищо :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Не, всъщност ти никога не ни разказваш за живота и ежедневието си:Доказателство Доказателство Доказателство Доказателство Доказателство Доказателство Доказателство Ако се разровя по-назад, сигурно ще изскочат и още опровержения на хипотезата, че ти си водиш блог във форума ни... Хм, новата версия май не е чак толкова лоша, доста полезни нещица Сигурно ще ти олекне да разбереш, че не е нужно на всяка цена да пишеш. Като те мързи - няма да ти се разсърдим, ако не напишеш нищо :] Винаги ме е изумявала енергията и желанието,с което водиш спор във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 много калпав "ъпгрейд"...някои май не са си свършили работата както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Винаги ме е изумявала енергията и желанието,с което водиш спор във форума biggrin.gif Представяш ли си ако форума го нямаше колко безмислен щеше да е живота му на Антарес? Като гледаш каква част от времето му запълва... и как помпа самочувствието му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Аз тамън се бях поспрял малко с тези постове, е споко то утре нямам свободно време, в близките дни няма да ме видите мен да пиша често. Един спамър по-малко ще ви дойде добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Представяш ли си ако форума го нямаше колко безмислен щеше да е живота му на Антарес?Като гледаш каква част от времето му запълва... и как помпа самочувствието му... Истина е! Така и вулканизатор не може да ми го напомпи. Живота ми се осмисля от четири неща: Постовете на ov3rm4n (h0w c001), дъвките Орбит за деца, Макдоналдс и форОмат. След тези неща отпадат, като по-маловажни, енергоспестяващите кошчета за боклук, движенията на феминистките (само, ако са в синхрон с моите), бордюра на Сточна гара и нивото на Дунав в сантиметри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Истина е! Така и вулканизатор не може да ми го напомпи. Живота ми се осмисля от четири неща:Постовете на ov3rm4n (h0w c001), дъвките Орбит за деца, Макдоналдс и форОмат. След тези неща отпадат, като по-маловажни, енергоспестяващите кошчета за боклук, движенията на феминистките (само, ако са в синхрон с моите), бордюра на Сточна гара и нивото на Дунав в сантиметри. ...кфо му е на бордюра на Сточна гара :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Curunir 1476 Grimjaur 1222 Antares 1002 lil_stenly 877 Ти живееш тук, пич, не отричай... Вулканизаторите не помпят... освен ако "любимата" ти не е някой мустакат работник във вулканизаторска работилница - тогава разбирам какво искаш да кажеш с това "Така и вулканизатор не може да ми го напомпи". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 ...освен ако "любимата" ти не е някой мустакат работник във вулканизаторска работилница - тогава разбирам какво искаш да кажеш с това "Така и вулканизатор не може да ми го напомпи".Вие така ли си гукате вечерно време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Скинчето е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 ЧРД и от мен на крадеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Сега остава и сняг да завали и ще бъде пълна програмата - слънце, дъжд, вятър, пек, облаци и т.н.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Вие така ли си гукате вечерно време? След толкова много виртуални спорове мерил ли си си скоро виртуалния куре* ? Я кажи с колко е пораснал след толкова постове ? Чудя се дали да си вземам блузи с дълъг ръкав или напрово едно пролетно яке и повечко тениски . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Пф...дейба пия 5та бира в офиса и се чудя как да се прибера или кой да повикам да ме прибере че ще ми е леко трудно да шофирам .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Да ге....Ония ден бях с букет в ръка....първи клас. А сега свърших и последния 8-ми семестър....Как минаха тия 16 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 След толкова много виртуални спорове мерил ли си си скоро виртуалния куре* ? Я кажи с колко е пораснал след толкова постове ? Чудя се дали да си вземам блузи с дълъг ръкав или напрово едно пролетно яке и повечко тениски . Аз вече си движа с коженото яке и тениска от долу.Ако е по-студенко слагам някфа по-тънка фанелка и тфа е.Пък и като гледам средните температури няма нужда от блузи(освен ако не си по-зиморничав де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Въх, отварям форума и гледам се разкрасил Браво, браво Този цвят не е точно моя, но става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.