Killerincho Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 To shte e za mnogo malko tova sybujdane, vervaite mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 To shte e za mnogo malko tova sybujdane, vervaite mi.Т'ва ясно, ама пак ще има малко драма За Куру: Victoly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 ........... Ти пък кой беше че не мога да се сетя ? Кой те назначи да даваш квалификации на потребителите от форума ? Със същият успех и аз мога да напиша че си мъжка секретарка в средно малка софийска фирма с болни амбиции винаги да е на твоето и някой ден да станеш поне системен администратор ..... Впечатлена съм какво количество простотия се лее тук. Злобиле, някаква форма на дислексия ли имаш? Всичко прочетено създава впечатление, че трудно усвояваш смисъла на написаните неща. Или егото ти е достатъчно голямо, че да е нужно да четеш по-обстойно написаното, преди да сътвориш поредния крайно безсмислен пост? Голямо си зле, честно Чесно ? Нямаше ли си няква друга работа освен да се ровиш из форума и да бъдеш заливана от простотия бълвана от малоумните потребители като мене ? Нямаш ли си някоя полянка или горичка за спасяване ? Преди 2 дни бях до студенец с АТВ-то и забравих една кутийка бира в гората да ти нарисувам ли карта и план за действие как да спасите гората от зловещата полупразна кутийка от бира ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 остави ги лаиците...кажи какво става с дългоочаквания проект за автомивката Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 HAMSTEEEER ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Фитнеееессссссссс Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Балфорум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Tomba_83? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха хахахахахах Edit : Аз се изсмях за рекламата, за която говори Tomahawx - на шоколади "Мура", от които ти става... настроението... Та именно, Tomba_83? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Балфорум. Tomba_83? Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах подозирам че тримата си знаете за какво става дума само че като безкрайно любопитен човек сега сигурно няма да мога да заспя ако не ми кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Относно моя пост - watch more TV. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 подозирам че тримата си знаете за какво става дума само че като безкрайно любопитен човек сега сигурно няма да мога да заспя ако не ми кажете Мммм, един приятел обърка името на форума, та ме накара да се замисля, всеки лае тук, името си отива на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 А аз винаги съм си мислел , че лаенето се пише "бау"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 А аз винаги съм си мислел , че лаенето се пише "бау"... Звучи почти едно и също, бау или бал... като произношение ми се губи свръзката, особенно като си представя куче да издава подобен звук, по-скоро е уаф според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Относно моя пост - watch more TV. :] Малко преди да ти прочета поста сменях на малкия памперса и слушам една шантава реклама за някакъв изгорял на очила и се сетих Ама верно не ми се случва да гледам ТВ напоследък ... E не... 14 поста днес... нямам спомени кога съм успял да напиша над 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Още някоя изминала година и ще забравиш че съществува телевизор у вас, тогава изобщо няма да ти пука дали го гледаш или не... даже може да забравиш вида и предназначението на този уред. Впрочем, вършиш мръсната работа май. На мен ми се е налагало да сменям памперси на бебе и не го препоръчвам. За някои по-лабилни от към сетива хора това може да се причисли като изпитание от едно популярно предаване. Все пак знанието и опита са безценни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 В дълбока заблуда си, ако смяташ, че съм бил изнервен или засегнат. Човека тотално е загубил остротата и изяществото на сарказма си. Направо се чудя дали някой не му е откраднал паролата и да пише от неговия ник... Примерно афекс... Брей... А аз винаги съм смятал че точно заради сарказма си заслужават post-овете ми ;( Това значи че или досега съм си губил времето живеейки в заблуда пропилявайки най-хубавите години (хлип ;() от живота си в този домейн ;( ... или просто сарказма ми е прекалено изтънчен за глупавите хора и се искат поне две висши образования за да бъде асимилиран Тъй като по-скоро ми се иска да вярвам във второто ще се опитам по възможно най-дебилния начин да защитя името си чрез следната картинка: click =] P.S. Говорейки за пропилян живот... се сещам за всички тези нещастни хора на които житейския им път не минава през трите сезона на Drawn Together: http://www.imdb.com/title/tt0386180/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Пич , застреляй се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 А аз винаги съм си мислел , че лаенето се пише "бау"...Те плъхолаците* така лаят...Пич , застреляй се...Да бе, и духа му да се всели във форума... сега поне спи от време на време... _______________ *Плъхолак = wererat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Още някоя изминала година и ще забравиш че съществува телевизор у вас, тогава изобщо няма да ти пука дали го гледаш или не... даже може да забравиш вида и предназначението на този уред.Впрочем, вършиш мръсната работа май. На мен ми се е налагало да сменям памперси на бебе и не го препоръчвам. За някои по-лабилни от към сетива хора това може да се причисли като изпитание от едно популярно предаване. Все пак знанието и опита са безценни. Нищо такова няма - в най-лошия случай леко се нацапваш но затова са мокрите кърпички. Пък и да не е толкова начесто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Пич , застреляй се... Единствено общите ни интереси към Slipknot ми пречат да развея форумния си среден пръст след мнението ти Но от друга страна: _|_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Мисля лятото да изкарам една категория А и да си купя мотор. Йей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Единствено общите ни интереси към Slipknot ми пречат да развея форумния си среден пръст след мнението ти Но от друга страна: _|_ Wow ace dude! Сега чувстваш ли форумната си пишка по-голяма? Иначе днес видях Милица от мюзик айдъл на главата , ей щях да припадна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Wow ace dude! Сега чувстваш ли форумната си пишка по-голяма?Иначе днес видях Милица от мюзик айдъл на главата , ей щях да припадна Грубо . Аааа, българската Ева Анджелина <33333... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Мисля лятото да изкарам една категория А и да си купя мотор. Йей! Закфо ти е тая категория бе.Бъди като нас-карай без книжка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.