Defekt Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Ша ги ибам всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Лоша работа, много познати взеха да измират.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 ....1986, Наско... 1986... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Така е до известна степен, но примерно във футбола не е ли пак така? Ако клубът ти се казва Manchester United или Chelsea, не е проблем да разполагаш с най-добрите футболисти, треньори и т.н., а от там нататък, не е и трудно да печелиш. По този повод, отбори като Милоу в никакъв случай не могат да се докопат до титла. А има и нещо друго. След като се махна Шумахер от Формула 1, защо секна серията победи на ферари и миналата година Луис Хамилтън стана шампион с Макларан Мерцедес? защото Ферари сами се биха по най-тъпия начин..........тоя сезон отново беше дръпната ръчната за пореден път. Писна ми от изкуствени работи Спечелиха, защото им беше ред и им се падаше. Във всеки спорт парите играят важна роля, но не във всеки са абсолютно решаващи и предопределящи. Кога за последен път са променяни правилата в Премиър или в НФЛ? Един въпрос - кой и къде приема залози за Ф1? Will Hill или нещо от сорта беше. В Малайзия има вероятност да трещи дъжд. Не бих залагал аз - Name? - Abu Dalah Sarafi. - Sex? - Four times a week. - No, no, no: male or female? - Male, female... sometimes camel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 - Name?- Abu Dalah Sarafi. - Sex? - Four times a week. - No, no, no: male or female? - Male, female... sometimes camel. И това продължава така: - Holy cow! - Yes, cows and dogs too!!!! - Man,........ isn’t it hostile - Horse style, dog style, any style - Oh…....... dear! - Deer? No deer, they run too fast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 И това продължава така:- Holy cow! - Yes, cows and dogs too!!!! - Man,........ isn’t it hostile - Horse style, dog style, any style - Oh…....... dear! - Deer? No deer, they run too fast! край майна...... мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Добро утро, иначе Редакция: Малък стенли - твоят шанс! Сводник на кученца! Иначе, добър вечер, пак си се сетил за мен баце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 На база на това , кое ми е най-интересно за гледане То ясно , че голфа е много популярен , до колкото знам се води и най-скъпия спорт , но просто не ме влече Всеки с интересите си За влечението е ясно, но представата ти за голфа като най-скъпия спорт е изключително погрешна. Наистина има голф клубове, в които годишната такса за членство е шест цифрена сума, но все пак бройката им е незначителна. В моето село има само един такъв клуб, докато в останалите входа за една игра (говорим за стандартен терен от 18 дупки) е средно около $40-$50, което е точно колкото дневния билет за местните ски-курорти (изключение прави само Уистлър, където сумата е $75, но все пак там говорим за истински алпийски тип терени). На мен лично ските ми гълтат доста повече средства от голфа. Изключително маркова и професионална голф екипировка може да се направи дори за около $1200 (говорим за комплект стикове, чанта, обувки, топки и ръкавицa Callaway например), докато ски екип на същото ниво за по-малко от $1800 забрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 (изключение прави само Уистлър, където сумата е $75, но все пак там говорим за истински алпийски тип терени).Само заради парка Уислър бих се преселил в Канада :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Само заради парка Уислър бих се преселил в Канада :] След всичките пари, които се изляха там заради олимпиадата догодина, мястото стана един от най-добрите (ако не най-добрия) северноамерикански ски курорт, предлагащ всички възможни глезотии от луксозни хотели и вили, през всички видове алпийски и свободни дисциплини и терени, та до девствените хели-ски маршрути. Естествено всичките тези глезотии са на доста прилични цени. Например най-евтиния пакет за хели ски е $750, което включва три спускания със средна денивелация от 1500-2000 метра. За теб специално предполагам обаче от изключителен интерес ще е лятната програма на курорта, защото тогава всички тези ски терени се превръщат в масово сборище на стотици байкъри ежедневно. Нещото, което ми направи впечатление е, че на всички ключови места по терените прилагат яко напояване с цел създаване на колкото се може по-огромно количество кал. Явно това байкърите ги кефи максимално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Нещото, което ми направи впечатление е, че на всички ключови места по терените прилагат яко напояване с цел създаване на колкото се може по-огромно количество кал. Явно това байкърите ги кефи максимално. Истина е, че калта си е основополагаща концепция в планинското колоездене. За пример мога да дам най-голямото списание на тази тема - "DIRT magazine". Но причината е по-скоро друга - сухия терен спомага за образуването на твърда, спечена настилка, покрита с немного тънък слой прах, които НИКАК не спомагат стабилността и сцеплението и автоматично намалят скоростта. Докато по-влажната почва спомага по-добрия захват, по-лесното спиране, което позволява и по-висока скорост. Мечтая си някой ден да мога да ти дойда на гости в Канада, да направя някое-друго кръгче Оф, размечтах се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Мечтая си някой ден да мога да ти дойда на гости в Канада, да направя някое-друго кръгче Оф, размечтах се Трябва да ти кажа, че това е мястото. Истинските планински маршрути започват още в рамките на града и са неизброимо количество. Аз не съм толкова запален, обаче цяло лято си карам по маршрути почти без да се повтарям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Да, да... ДАААА... дразни ме! Няма к'во да ми говориш за тоя парк, то няма филм, независимо дали Disorder, Earthed, Seasons, Fundamentals, в който да няма поне петнайсет минути с кадри от парка, или състезание/мероприятие, проведено там. То не е световна купа, лиги, Red Bull Rampage... П.П. След този ми пост #4888, започвам да събирам пари за 888 И разбира се на какво да я сложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 На това не му виждам цената, но съседния hot deal е преоценен от 700 на 500 долара. Нали няма да дадеш 500-600 долара за това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 На това не му виждам цената, но съседния hot deal е преоценен от 700 на 500 долара. Нали няма да дадеш 500-600 долара за това? Солипсизъм, Курунире..., солипсизъм! А по-добре ли е да се прекланяш пред великият зелен Арклесезур и да се боиш от светото пришествие на голямата ностна кърпа...!? (цитирано по памет) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Това Дъглас Адамс ли е? Отдавна съм го чел и вече не помня, но мяза да е той... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 На това не му виждам цената, но съседния hot deal е преоценен от 700 на 500 долара. Нали няма да дадеш 500-600 долара за това?Първо - разбира се, че ще ги дам, стига да ги имам. Но това е спускателна вилка, а от тези дисциплини тази година със сигурност ще се въздържа.Второ - в момента нямам и колелото(рамката), на която да сложа такъв звяр. Такова колело ще ми излезне поне 2-3 хиляди лева (без вилката) и то с компоненти втора употреба. Но пак казвам - това ще е по-нататък, да се оправя и да се науча да карам надолу... И трето - цената си е направо смешна, като за такава вилка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Какво Ви минава през главата - все гадни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Това Дъглас Адамс ли е? Отдавна съм го чел и вече не помня, но мяза да е той... Ам'чи, кой друг да е...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Първо - разбира се, че ще ги дам, стига да ги имам. Но това е спускателна вилка, а от тези дисциплини тази година със сигурност ще се въздържа.Второ - в момента нямам и колелото(рамката), на която да сложа такъв звяр. Такова колело ще ми излезне поне 2-3 хиляди лева (без вилката) и то с компоненти втора употреба. Но пак казвам - това ще е по-нататък, да се оправя и да се науча да карам надолу... И трето - цената си е направо смешна, като за такава вилка... Секи луд с номера си мада фака...за 3 бона къф кросак ще си взема...ще мина през места,където с колело само ще ги сънуваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Не, Скорп, това не е звяр, това е малко П-образно парченце метал Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 ... ... Правилния лаф по повод последните коментарите ви е : нищо не разбирате от духова музика! Всеки да си харчи парите за каквото му е кеф. Мен пък ме радва когато някой има някаква такава мания и се радва на подобни неща. Колко пъти някой ми е говорил че като съм дал Х пари за еди какво си това било ненормално много - примерно как за 1 стол над 200лв не трябва да се дават, да обаче аз като захвана да бачкам на сегашния ми стол след 10тина часа почва да ми изтръпва задника и да ми се схваща гърба хем стола ми е с анатомична извивка, има лумбална опора, пружинира облегалката и т.н. обаче 10 часа са си 10 часа нали? Аз познавам един американец който се беше състезавал на Tour De France и каза че колелото му за тренировки е било $15,000... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Секи луд с номера си мада фака...за 3 бона къф кросак ще си взема...ще мина през места,където с колело само ще ги сънуваш ROFLCOPTERДобре, че не каза ATV. Тогава вЕрно щях да пометна... Само за протокола - едно хубаво колело за преходи (cross country) тежи между 12 и 15 килограма (моя твърдак е тежък и е 16). Такова за спускане - между 17 и 20. Ти кажи колко тежи една кросарка. Междуосието също е доста по-малко. Средното движение на всеки тип колело (за ХС, спускане) е по-ниско, съответно и центъра на тежестта. Кросака има две предимства пред планинския велосипед. 1. Не ти се налага да въртиш педали. 2. Има стабилна тяга нагоре. Но като маневреност и проходимост - байка е с класи напред. Особено надолу - с какъвто и мотор да си - ще бъдеш "издухан" от всеки малко по-"грамотен" планински колоездач. Не, Скорп, това не е звяр, това е малко П-образно парченце метал Също толкова, колкото Might and Magic e една излишна съвкупност от битове...Ама той шопа е казал "те такова животно нЕма"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 M&M наистина Е една излишна съвкупност от битове Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Първо - разбира се, че ще ги дам, стига да ги имам. Но това е спускателна вилка, а от тези дисциплини тази година със сигурност ще се въздържа.Второ - в момента нямам и колелото(рамката), на която да сложа такъв звяр. Такова колело ще ми излезне поне 2-3 хиляди лева (без вилката) и то с компоненти втора употреба. Но пак казвам - това ще е по-нататък, да се оправя и да се науча да карам надолу... И трето - цената си е направо смешна, като за такава вилка... Наистина за всеки влак си било имало пътници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.