Tomahawx Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Еми не знам , помня само , че каза чао Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Аз доколкото знам, на мен ми се разсърди човека заради един базик по повод, че напусна форума, иначе си нямам и на представа за к'во се изпари така. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Аз съм с 2 ръце Psihara^ да се върне във форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 ...Psihara^... ...Psihara^ ...От 1 седмица го няма и вие вече му забравихте nick-а. Пише се Psihara^^!!! Ще се върне, споко! То кой ли не напуска форума, ама в последствие се върна. С изключение на тези, които наистина изчезнаха... Което ми напомня, че отдавна не съм тормозил intense с въпроси защо не пише във форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Гледам Ванката липсва на доста хора, но и Атанас не го виждам напоследък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Той пък да не се е заклещил в някоя дупка? Ама и така да е няма да го мислим. Стига да има кой да му носи пиене - всичко е наред! Шегувам се, разбира се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Той пък да не се е заклещил в някоя дупка? Ама и така да е няма да го мислим. Стига да има кой да му носи пиене - всичко е наред! Шегувам се, разбира се! Това беше добро, иначе преди 19 часа е бил в дев арт... тук е сигурно и просто не пише явно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Ще дойде , ако не ще го докараме Ванката Минава ми през главата,че днес е прекрасен и многооо мързелив ден свърших само една куца ралта Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Минава ми през главата, че съм се превърнала в домакиня. Тази мисъл малко ме плаши, но все пак време беше... Едит : Именно !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Минава ми през главата, че съм се превърнала в домакиня. Тази мисъл малко ме плаши, но все пак време беше... Еми в един момент или ставаш домакиня или няма да има на кой да домакинстваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Контрол - Домакиня Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Ще взема да я гледам тая Формула 1, да видя какво толкова ви харесва. EDIT: Скууукаааа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Ще взема да я гледам тая Формула 1, да видя какво толкова ви харесва.EDIT: Скууукаааа! И аз нямам нерви да я гледам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valko80 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 В четвъртък26.03.2009 по центъра е имало масово нападение на автоджамбазите. Та ако разбера кой ми е потрошил и преобърнал нещата в колата наопъки - горко му. Толкова ядове и проблеми ми създаде :( . И то за какво за да види дали има нещо в жабката. Ще го скъсам от бой тоз, само да ми падне Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Добро утро хора. Абе кой грабна първото място на формулата, че заспах на около 16 оставащи обиколки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 http://www.autosport.com/news/report.php/id/74053 Накрая е крайното класиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Ще взема да я гледам тая Формула 1, да видя какво толкова ви харесва.EDIT: Скууукаааа! И тея нови болиди хич не ме радват,и без това не големия ми интерес ще намалее още повече,и с тея шмекерии на Браун Джи пи :Х Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Много хляб имат да изядат някои хора, докато ме стигнат...Особено в чупенето на глави в бутилки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Dope - Die , Boom , Bang , Burn , Fuck ми минава през главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Ще взема да я гледам тая Формула 1, да видя какво толкова ви харесва.EDIT: Скууукаааа! И аз нямам нерви да я гледам..Аз никога не съм имал нерви да я гледам. За мен това си е "вижте, направиха ляв завой". "Вижте - следва десен". "Божичко какъв ляв завой направиха, невиждано". На мен ми е много по-интересно да гледам(и да участвам) уличното движение в София, има много повече динамика и тръпка. Удебеленото и подчертаното е за фанатизираните фенове на формулите за съкратено умножение, които съм сигурен, че веднага ще ме емнат. Аз доколкото знам, на мен ми се разсърди човека заради един базик по повод, че напусна форума, иначе си нямам и на представа за к'во се изпари така.:/ Да ти се разсърди... на теб?! Буахахахаха.Доколкото знам чете, но причините да напусне форума не са съвсем лишени от смисъл. Въпреки, че дори според е крайна реакцията му. И определено ми липсва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Ще взема да я гледам тая Формула 1, да видя какво толкова ви харесва.EDIT: Скууукаааа! няма как да го видиш....все едно аз да заобичам метъл - никогиш И аз нямам нерви да я гледам.. не се искат нерви да я гледаш.....а мерак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Успах се за лекции, дали да не отида на работа...хм...или да отида да потренирам.Май ще е последното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Абе готино е, особенно като влизат в бокса е голяма тръпката... на ония му смениха гумите за 6 секунди, на другия за 5, к'во ше кайш а? По улиците на града най-много да получиш инфаркт от нервите. Тоя ми сече пътя, сега аз ще му засеча пътя каква невиждана ситуация, само дето шанса да те хванат и да ти сложат наказание е малко по-малък за разлика от тея на формулата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 И шанса да се убиеш на пътя е по-голям от колкото във формулата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.