lil_stenly Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 При мен е трети сняг, както и да е... да ви е честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Тъпо ми е... Навитаци за Quake 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Тъп сняг, пък и превъртях HAXS...и ся ми е скучно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 бахти тъпото... слизам си от вилата, от Храбрино до Пловдив пътя изчистен, снегорина минал, дори по пътя го видях минаваше отново. Пресичам околовръстното, и веднага - непочистени улици. От Коматево та до Тракия. Дори не ми направи впечатление да са минавали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Така ша е явно тая пролет - сняг - 18* - сняг - 18* Вчера мн яко събиране вкъщи - готини хора, готина музика, готино изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Не знам какво не ви хареса на мола и къде ги намерихте тези стоки с космическите цени, на мен и кафенего на 1вия етаж ми хареса (верно леко дебело но пък за количеството което получих си струваше а и ми хареса). Магазинчето с шоколадите също (и 2те всъщност). Хареса ми и едно магазинче с детски играчки и нашия се сдоби с едно влакче и едно дървено въртолетче. Порадвах се и на телевизора за 100,000 лв в техномаркет - атракция си беше Верно в том тейлър не влезнах т.е. влезнах, попитах ги дали имат дънки каквито търся - казаха че нямат и си излезнах... същото го направих в още един магазин не помня кой но ме убеждаваха каква хубава промоция имат - 2 броя дънки за 100лв, попитах ги и тях имат ли мъжки дънки с еластан но да не са впити ами да си изглеждат като нормални просто да се разтягат леко - от няколко години ходя с подобни и за други не искам да чуя, просто невероятно по-удобни са. Та каката 3 пъти ми каза за промоцията накрая я помолих да ме слуша внимателно и ако няма каквото търся да не ми обяснява нищо повече защото търся нещо конкретно а не "далавера" тя се обиди и млъкна Видях нормални цени, освен в магазина с "промоцията" другаде не видях трицифрени.... всъщност в магазина на Сваровски имаше и четирицифрени но за тях е нормално... не че във Вегас не бяха на 30% от тези цени след като обърнем $те в левове но то и други неща са по-евтини в щатите. Та не знам какво не му харесахте на мола но аз мисля и друг път да ида да пийна от кафето и да си взема разни шоколадови лакомства. Пикадилито е удобно също, паркинга безплатен (а да видим докога)... на мен ми хареса Да идем пак след 2 месеца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Да идем пак след 2 месеца? Това по повод коя част от поста ми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Тъпо ми е... Навитаци за Quake 3? Пробвай quake live (www.quakelive.com). От 1 седмица се зарибявам там ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Честита втора пролет и честит втори сняг.Пак на изненада тоя сняг. Глупости, нали зимата свърши! Това е първи сняг! Аз тоя уикенд гледах "Дзифт"... покъртителен филм, класа над 95% от холивудските бози, които гледах последно време... Чак събужда националното ми самосъзнание и радостта, че българи са направили такъв филм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Кой уби форума? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Кой уби форума? :ph34r: Не съм искал, стана случайно, пледирам невменяемост, временна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Самия факт, че ти предлагаш да пледираш невменяемост ... хм... май не си толкова невменяем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Бахти тва време вече няма оли да зима да се оправя и да става топло. Вече мина март и почти идва апприл,а то все още е някво студено и зимно време, а тва силно ме дразни. Почна вече да ми ормъзва тоя студ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 От известно време насам съм започнал да пиша хипер неграмотно-всеки пост после трябва да го оправям,защото има по 3 грешки най-малко Този май ми е първият който няма да се ремонтира EDIT:Няма да е той Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Този май ми е първият, който няма да се ремонтира Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Времето днес е прекрасно, само за разходка с любимият човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Станах в 5:30 ч. да правя презентация. Но мина супер, преподавателката много я хареса... Обаче сега съм леш уморена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Потресаващо. Из София е плъзнал някакъв работохолизъм, та май и аз съм прихванала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 При нас бавят вече с пет дни заплатите и е плъзнало обратното на работохолизъм. По-скоро работо-нихилизъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Добро утро от мен, то вече добър ден ама. Иначе времето днес пак е отврат. Направо да нямаш настроение за нищо в такова време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 http://vbox7.com/play:cc030949 Така добре ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Човешките взаимоотношения са много сложно нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 http://vbox7.com/play:cc030949Така добре ли е? Не е зле! Само се чудя..., къв ли е размера (като файл) на тази, мхъм... снимка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Ами 2 мегапиксела са средно 900кб. Ако нещата вървят правопропорционално, 2 Гигапиксела ще са 900 000кб. или 900Мб. 900 х 6 = 5400мб са 12 Гигапиксела + още 675мб...значи Излиза, че една снимка 13,4 Гигапиксела е голяма 6075 МБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Как не те мързи да смяташ . А иначе НЯМА по-грозна и по-деформирана нация от австралийската. Ще повърна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.