Antares Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Не съм израснал по МОЛ-ове...исках да кажа че има хубави дрехи.А ти въобще беше ли?Ако в мола имаше 2000 човека то 1950 от тях бяха кибици и мноо ми е чудно дейба мама му кфоПърво, ще те помоля вулгарните си словестни фекалии да ги запазиш за teenproblem, тук не сме длъжни да понасяме смрадта им. И второ, като работил шест месеца в софийски мол, или по-точно Mall of Sofia, за чието пловдивско копие става въпрос - и там 90% от хората са кибици. Ако след като съм разгледал продукцята на даден магазин не харесам нищо - не съществува сила, която да ме задължи да купя нещо. Освен това и там при отварянето (като започнах работа още не беше отворен) в първия месец беше пълен гъч, след което нещата се успокоиха и през деня си беше пълно мъртвило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Мола е готин. Един приятел спечелил билет и ме покани та бях и на киното днес. Якичък е Беше си бая гъч в началото та поизчакахме, но без резултат. И в 7 имаше паплач за съжаление положението се очертава да е същото и занапред, особено през уикендите, ако вземем за сравнение шопия. улиците около мола направо ги забравете за преминаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Току що ми секна мерака да ходя до там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Двоен поздрав за Куру: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Мерси, Скорп! Да върна поздрава: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 THIS IS AGAINST THE LAWN! Иначе честитутка - свети Паралей се отлага евентуално за другата седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 за съжаление положението се очертава да е същото и занапред, особено през уикендите, ако вземем за сравнение шопия. улиците около мола направо ги забравете за преминаване. А улиците очаквах да са много по-зле ама беше добре положението. О през уикенда ще стана УЛТРА аграрно. Току що ми секна мерака да ходя до там Иди бе иди магазините са мн добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Първо, ще те помоля вулгарните си словестни фекалии да ги запазиш за teenproblem, тук не сме длъжни да понасяме смрадта им. И второ, като работил шест месеца в софийски мол, или по-точно Mall of Sofia, за чието пловдивско копие става въпрос - и там 90% от хората са кибици. Ако след като съм разгледал продукцята на даден магазин не харесам нищо - не съществува сила, която да ме задължи да купя нещо. Освен това и там при отварянето (като започнах работа още не беше отворен) в първия месец беше пълен гъч, след което нещата се успокоиха и през деня си беше пълно мъртвило. До колкото знам си една функцийка на форума,която позволява да НЕ виждаш моите постове(а ако няма можеш просто да ги прескачаш-както по принцип правя и аз с твоите) и вместо да понасяш смрадта им може да я използваш И второто не разбрах каква връзка имаше с моето оплакване че имаше прекалено много баби и дядовци или просто искаше да се похвалиш че си бачкал 6 месеца в софийския мол ?Нека разгледат хората-лошо няма.Ама защо точно първия ден?Намаленията ли бързаха да хванат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 И второто не разбрах...Ти и първото не разбра, ама карай... За всяко нещо си има обяснение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 А улиците очаквах да са много по-зле ама беше добре положението. О през уикенда ще стана УЛТРА аграрно.Иди бе иди магазините са мн добре. Бях. Втори път няма да ида . Точно 2 неща ми харесаха. А цените са много европейски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Така е. И наемите са европейски. Само че докато в София мол има доста хора, които си купуват чаршафи от по 700-800 лева и прочее, при нас в Пловдив нямаме достатъчно такива. Предвиждам нашият мол да опустее бързо след като се изреди селянията да позяпа. Може би най-оборотно ще е киното, стига да е на ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Видене и в София беше що-годе така Хората отиват на киното, оглеждат по-скоро от скука по-долните етажи и до там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Така е. И наемите са европейски. Само че докато в София мол има доста хора, които си купуват чаршафи от по 700-800 лева и прочее, при нас в Пловдив нямаме достатъчно такива. Предвиждам нашият мол да опустее бързо след като се изреди селянията да позяпа. Може би най-оборотно ще е киното, стига да е на ниво. нормално.... най-обикновени дънки имаше за по 280 300 лв. Само се чудя дали правят разни работи като ги купуваш Дет се вика аз не взимам толкова, че да ги дам за парче плат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Чадо.Намери си жена,и свястна работа...имаш прекалено много свободно време и лошото е че го прекарваш във форум,чудейки се на кой да пробуташ евтини лафове.А ако си прекалено грозен и никоя не ти връзва-иди на курва.Ако нямаш парици за курва-си удари чикия.От страни приличаш на пенсионер...пък и чадо ми викаш....леко жалък си БАХАХАХАХАХАХА, виждате ли как грубо ме нахраниха. Направо да ме е срам да се появя на публично място... Просто спирам да пиша с този ник вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 БАХАХАХАХАХАХА, виждате ли как грубо ме нахраниха. Направо да ме е срам да се появя на публично място... Просто спирам да пиша с този ник вече ехехееее колко си забавеееееен.Що не ми отговори на лично да ме нахраниш и ти бе чадо?Тъкмо си викам-е ся той антаресчо нали е оборотен има богат речник ще измисли нещо по-интересно.Еми смотан си Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Бе ще взема и аз да отида да го видя тоя Маll. Тук хората, които определят цените на стоките не разбраха, че народа в това отношение поумня малко и видя, че няма смисъл да даваш примерно 200-250лв. за "маркови" маратонки made in China и е по-добре да си ги поръчаш по интернет от чужбина, или да скокнеш до турция и да си ги вземеш за 20лв. С пътните и всички разходи излизат не повече от 100лв. Недопустимо е в сайта на Nike едни маратонки да струват 40 паунда, а в България - 250лв. На скоро се втрещих за пореден път от безочливостта на българските търговци - взех си миналата година MIDI клавиатура за 260лв. от магазина на Райзинг форс. Снощи гледам в един сайт същата клавиатура за 600лв. Направо щях да падна! Преди няколко дена споделих тук за китара, която в чужбина излиза 750лв. тук е над 2000лв. Не знам до кога ще продължава това безумие. Не може в щатите най-евтините обувки, които можеш да намериш на пазара да са кецове Конверс, а тук да струват от 100 до 200лв. и те пак са китайски... Та за това предполагам, че голяма част от хората са се надявали в този мол да има стоки на реални цени и за това са отишли и в момента, в който са видяли, че нещата не стоят така, са решили да не си купуват нищо. И аз бях така един път още като отвориха Екселсиор(или както там се казва). Бях тръгнал да си купувам дънки и викам чакай да видя тук какво предлагат. Харесах си едни дънки на манекен и поглеждам цената - 89лв., а дънките много яки. Казвам си - еми ок - 89 - 89лв. влизам в магазинчето, намирам дънките от манекена на закачалка с колан и тогава забелязах, че в същност колана е 89лв. а дънките са 260лв. Коланът беше най-бикновен платнян колан с най-обикновена тока. В Ливайс 260лв. са сигурно най-евтините дънки. Един път реших да сметна за колко пари са облякли манекена на витрината - към 800лв. отиваше - дънки, колан, тениска и ризка... И естествено пак всичко е Made in China. Просто наистина ни имат за абсолютни олигофрени, защото тези, които имат парите да се обличат така не пазаруват от България. Съответно тези стоки са за хора с месечни доходи между 500-1000лв. Еми извинявайте, ама дори и 1000лв. да получавам на месец, няма да отделя 300лв. за турски дънки с марка Levi's! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 скорпионе, значи си мултиакаунтър, а?! а що не ядеш банани? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Много правилно...Няколко колеги ми казаха, че пишело "МАДЕ ИН ШИНА" . Аз не видях де, но сигурно направих най-бързата обиколка на Мол-а Като знам какви са наемите във "Форума", преставям си какви ще са в "ГОЛЯМОТО МАГАЗИН" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Луд ли си - ям. Предпочитам ги по-неузрели, без точици по тях. Трите чипса - ще бъда лаконичен, иначе рискувам отново да остана неразбран: У лево! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 за съжаление положението се очертава да е същото и занапред, особено през уикендите, ако вземем за сравнение шопия. улиците около мола направо ги забравете за преминаване. аз наистина ги бях забравил.... по-точно бях забравил че отварят МОЛ-а вчера та от Младежка до Смирненски ми отне към 40тина минути да се прибера..... Предвиждам нашият мол да опустее бързо след като се изреди селянията да позяпа. Може би най-оборотно ще е киното, стига да е на ниво. И аз съм на това мнение , давам му максимум 3-4 месеца , след тва само киното ще бачка..... то даже във форум-а в тракия където продават същите боклуци от пазара на маалко по-високи цени е празен и никой не купува ..... в тоя МОЛ с ризи за по 300-400лв нещо не ми се вижда разумно ще ходят да блеят хората докато им писне и после край..... даже мисля че и КФС-и и Макдоналдса няма да изкарат много време.... ще поживеем , ще видим , поне киното ми е близо ..... дано да е добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 освен ако ъпсурт не ръснат пак някой лаф в някоя песен относно моловете с цел да ги осмеят, а пък тълпата вместо това да реши че е мноу яко да се купуват глупости ОТ МОЛА. големите букви да се четат с ококорени от искрена възхита очи, широко отворени, но пък силно намазани с червило устни и буйно вееща се перхидролена грива....... айде за последното може да не имитирате излишно. абе и с червилото не прекалявайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 ..... Еее..., ми това е щото сме европейци, та и цените ни трябва да са европейски. Нищо, че съвсем до скоро беше турбо гъзария да скокнеш до МакДоналдс и да си напазаруваш нещо от там, нищо, че младежта копира във всяко едно отношение негрите от Харлем или Совето (да речем), нищо, че заплатите в тази държава са едва ли не, китайски..... Кючеци и маанета се носят почти от всяка дупка (дискотечница), властта упражнява системен геноцид относно бялата част от населението. Та, на народеца само това му остана - да се чуди и мае на чаршафи и парцалки от по 400-500лв. Що да, не!? Придава някак си европейски облик - един вид, расте ни стандарта... я, кви цени имаме... Пък и кво им е лошото на подобни грандоманщини ... ? Ми, нали разни бивши келнери и шлосери - настоящи милиардери трябва да имат къде да попреперат някой лев... ми те не са ли хора...!? Това, приятелю е България - какво се чудиш...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 България е моя родина.И ако трябва, ще взривявам коли в гетата и пред обществени сгради, но ще я оправя.Докато нормалните хора не се сетят да изправят цялата тази сган пред стената.А не някакви си "бгмама" да ми развяват хартиени флагчета пред 200 дебелокожи прасета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Атанасе, като взривяваш коли ще си просто поредния тиранин, който налага своята истина и своето правилно... Уф, днеска определено скуката и липсата на работа са очевидни... спамър на деня... отдавна не го бях постигал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Но са мои.Да ти припомня ли разликата между терориста и бореца за свободата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.