Ferante Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Ха ха.Милен яко я нахрани.Ама и тя нагла.Учила била,брей... Тая девойка като е гледам ако излезне да защитава някое дело по този начин, направо Шъ е изрита този дето я наел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Отдавна не ми се беше случвало да изпадна в хилеща криза Установих, че ухото на котката е като окото на охлюва - силно чувствително на докосване. Докосвам го - потрепва. Докосвам го пак - пак потрепва. При което ми хрумва да го докосна и да не си мърдам пръста. Впоследствие ухото на котката започва ритмично да потрепва и аз зациклям в хилеж. Трябваха ми няколко минути, за да се свестя. Даже се просълзих. Сега се чувствам пречистен от всяко земно зло. Смехът лекува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Една мисъл(молитва) ми минава....Нека във FEMM да мога да симулирам топлинен процес, а не в Ансис или Матлаб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Установих, че ухото на котката е като окото на охлюва...Не е вярно! Ако котката се заслуша в контакта - няма да я хване ток. А ако охлюва надникне?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Виждам как работи ислямизацията, виждам как работи икомическото заробване...и виждам как ОГРОМНАТА част от хората САМИ без никой да ги кара НЕ искат да мислят, не искат да виждат, не искат да чуват.Тези хора са по-лошата част дори от тези извършващи и допринасящи с нещо за тези процеси.Защото те стават техни защитници. Минава ми през главата, че през 21 век най-елементарното нещо в света - за мен - религията продължава да е по-важно за по-голямата част от човечеството( активното ) от глада, болестите, страданията на другите. Виждам как хората наричащи нещата с имената им биват заплюти, обругани, иронизирани, саркастично усмени.И на това се радват всички.Раздават определения, имена и прочие.А никой не търси истинност, никой не иска да разглежда нещата такива каквито са, а не каквито му се представят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=37Q5cDj1zL4...gid=57522618283 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Уникални са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Тоя форум е баси и мъртвилото през деня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Тоя форум е баси и мъртвилото през деня... Ами хората работят, даже и тези, които работят на компютри не достига времето да влизат Добро утро и нека кафето ни закара в "осамотените" страни Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Някои хора работят все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Добро утро и нека кафето ни закара в "осамотените" страни Кафе с цигара - билет за кенеф... Ред: Аз също работя, само че работата ми е такава, че ако си я свърша като хората - след това дълго време нямам работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 снощи се загледах в вип брадър. Тошко Славков е най големия ...... може да е нагъл ама поне си казва квото мисли .... най накрая да се намери някой да му каже на тоя Луканов че е най-тъпият водещ в историята....... Иначе на малък Тошко му личи кой му е баща ..... Ники Кънчев : Тошко колко бири изпи , аз ги броих до 23-тата Малък Тошко : Рано си си легнал.... Малък Тошко призовава зрителите да гласуват : Аз фенове нямам , след тия 2 дни сигурно и роднини нямам , ама все пак гласувайте за да помогнем на децата Тоя вече ми е в топ листата ще гласувам даже за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Тоя форум е баси и мъртвилото през деня... Ами би камбаната и.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Все още не е "мъртвило", ама на там отива работата... аз огладнях и нещо за ядене трябва да си правя, а тогава почти никой няма да остане, след като хапна пък още повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Измислете някоя хубавка тема за заяждане и мисля, че ще се реши проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Бяхте ли в МОЛ-а...я кажете впечатления.Аз лично(ако оставим на страна хилядите бабички и кибици които бяха отишли да видат що е тфа МОЛ?Яде ли са,пие ли са,кебабчета ли раздават) таа МОЛ-а ми хареса.В New Yorker има страшни дрешки...направо ми се искаше да изкупя полвината магазин .И в TomTailor имаше хубави дрешки...абе готино е молчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Защо долавям една такава нотка в мнението ти, все едно ти по МОЛ-овете си израстнал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Бяхте ли в МОЛ-а...я кажете впечатления.Аз лично(ако оставим на страна хилядите бабички и кибици които бяха отишли да видат що е тфа МОЛ?Яде ли са,пие ли са,кебабчета ли раздават) таа МОЛ-а ми хареса.В New Yorker има страшни дрешки...направо ми се искаше да изкупя полвината магазин .И в TomTailor имаше хубави дрешки...абе готино е молчето Ако има стабилни продавачки - утре след бачкане ще ги видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 ..... ..... Ами, те за зяпане пари не взимат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Защо долавям една такава нотка в мнението ти, все едно ти по МОЛ-овете си израстнал... Не съм израснал по МОЛ-ове...исках да кажа че има хубави дрехи.А ти въобще беше ли?Ако в мола имаше 2000 човека то 1950 от тях бяха кибици и мноо ми е чудно дейба мама му кфо правеха сички тея бабички там??Да идат да чоплат семки кфо се бутат в МОЛ-а баси .Аз лично 2 часа се мотах вътре и освен мен и тоя пич с който бях видях още максимум 10 човека с торбички с някъква покупка gado еми да...то беше и грешка от моя страна че още днеска се набутах ама хубаво намаление оцелих.Fishbone тениска срещу 20 лева и TomTаilor срещу 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 COLDPLAY ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Не съм израснал по МОЛ-ове...исках да кажа че има хубави дрехи.А ти въобще беше ли?Ако в мола имаше 2000 човека то 1950 от тях бяха кибици и мноо ми е чудно дейба мама му кфо правеха сички тея бабички там??Да идат да чоплат семки кфо се бутат в МОЛ-а баси Така е като няма табелки - забранено за бабички! Все още не е "мъртвило", ама на там отива работата... аз огладнях и нещо за ядене трябва да си правя, а тогава почти никой няма да остане, след като хапна пък още повече. Няма угодия - като пише човек - защо толкова пише, като не пише - мъртвило и скука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Чудя се гадното ли е повече, или оригиналността Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Не съм израснал по МОЛ-ове...исках да кажа че има хубави дрехи.А ти въобще беше ли?Ако в мола имаше 2000 човека то 1950 от тях бяха кибици и мноо ми е чудно дейба мама му кфо правеха сички тея бабички там??Да идат да чоплат семки кфо се бутат в МОЛ-а баси .Аз лично 2 часа се мотах вътре и освен мен и тоя пич с който бях видях още максимум 10 човека с торбички с някъква покупка gado еми да...то беше и грешка от моя страна че още днеска се набутах ама хубаво намаление оцелих.Fishbone тениска срещу 20 лева и TomTаilor срещу 30 Еми отиват да разгледат хората, то в моловете е пълно с боклуци, а от по-хубавите неща не винаги има човек пари да си ги купи в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Мола е готин. Един приятел спечелил билет и ме покани та бях и на киното днес. Якичък е Беше си бая гъч в началото та поизчакахме, но без резултат. И в 7 имаше паплач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.