sandman Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Да обобщим: Ти си ученик, който живее в самостоятелно жилище сам и си поема абсолютно всички разходи като освен това на ден изминаваш по 80км. с кола!? Ако не е тайна, какво работиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Съдейки по факта, че тия приказки са невъзможни - сещай се какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Раптор: Може да работи в БАН, де да го знаеш, открил е някакъв революционен начин да пести. Антарес: Достатъчно умен съм за да не взимам нищо от форума на сериозно или поне аз така си мисля. А, психара каква реакция очаква от останалите, като пише неща от сорта на "сбогом жесток форум", да запаля свещичка в негово име ли? Засегнали са го с нещо човека, ми ако го взима на сърце и иска да се маха, да го прави, няма нужда от съркастични сбогувания с останалите! П.П. Няма нужда да ти обеснявам подобни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 А, психара каква реакция очаква от останалите, като пише неща от сорта на "сбогом жесток форум", да запаля свещичка в негово име ли? Засегнали са го с нещо човека, ми ако го взима на сърце и иска да се маха, да го прави, няма нужда от съркастични сбогувания с останалите!П.П. Няма нужда да ти обеснявам подобни неща. Аааа напиши , напиши ...... идеално ми действа на слабият сън... Пък и ти от кога взе да долавяш сърказма ? До скоро не можеше и взимаше всичко буквално ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Никога не взимам нищо написано тук сериозно или буквално. Може да се правя на тъп или че не схващам нещо за да дразня хората, да се лигавя, обаче то ти писва от лиготията по някое време. Днес, от когато съм станал така ми е дотегнало от всякакви неща (лиготии-миготии), че ще ми изпуши главата направо. Вземи си едно кафе между другото, по-добре ще ти дойде, аз съм АУТ от безмислени постове за днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Не ми се спи кво кафе ебахти не съм спал нормално от незнам кога.... Лягам в 2-3 и в 5-6 съм буден...... искам си здравият сън обратноооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Се оправиш, иначе като гледаш Мраза, Раптора и мен, нищо ни няма като седим будни без здрав сън. Аз постоянно си сменям времето за спане. Ей, ся като легна в 17 или 18, ще стана в 1, на другият ден ще изтегля още с три часа и на по-следващият още с толкова... така ще се събудя точно на време за сутрешният блок в петък. Въртиш ги и ти така, след няколко дни си на нормална тарифа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 You are my first I can barely breathe I find you fascinating :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Кога започна да слушаш Slipknot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Какво искат жените?! http://www.youtube.com/watch?v=W_vaO0_XMpo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 И нека го кажа така тогава ... Антерес , когато почнеш да караш ЛИЧНА кола , ежедневно тогава прави авто-сравнения .. със служебните и баба знае Нали говорех на ръката ти? К'во стана? Успя най-накрая да измислиш какво да кажеш. Е, по-малко от ден ти отне. И въпреки всичко: Да обобщим: Ти си ученик, който живее в самостоятелно жилище сам и си поема абсолютно всички разходи като освен това на ден изминаваш по 80км. с кола!? Ако не е тайна, какво работиш?Сценарист? Или може би дегустатор в цех за производство на синтетични наркотици? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Съдейки по факта, че тия приказки са невъзможни - сещай се какво Блаженни са вярващите . На теб оставям безсънните нощи и завистта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Кога започна да слушаш Slipknot? Преди 9 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 На теб оставям безсънните нощи и завистта Обещай ми, че никога няма да спреш да пишеш в този форум! Ама никога! Даже се закълни! Моля те! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Се оправиш, иначе като гледаш Мраза, Раптора и мен, нищо ни няма като седим будни без здрав сън. Кое те навежда на мисълта че не спя достатъчно. Само дето е в по-изместено време но от как се помня най-хубаво спя около 10 сутринта Имаше момент спях по-малко но напоследък да чукна на дърво правя към 8 часа горе-долу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Моля ви много спешно ми трябва съвет!Как да си изтрия Office от Windows Vista-та защото тоя с който съм нещо се бъгна и не мога да пиша вътре в него.Пише ми нещо от сорта на The page is locked.А като влезна в add/remove programs показва че незнам си къф файл липсва и не може да се деинсталира Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Лягам в 2-3 и в 5-6 съм буден...... искам си здравият сън обратноооооо аз пък искам да съм като тебе Идея си нямаш колко неща могат да се свършат с подобен начин на живот...естествено след време ще се сърба попарата на тоя режим,но все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Аз съм си гении по рождение Вие хубаво, че сте гении, ама смятате ли да кандидатствате изобщо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Кой ми каза , че 12 клас било най - хубаво ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 На теб оставям безсънните нощи и завистта ОМG! Now I've seen everything! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 аз пък искам да съм като тебе Идея си нямаш колко неща могат да се свършат с подобен начин на живот...естествено след време ще се сърба попарата на тоя режим,но все пак Не, не искаш. С 3 часа сън си като парцал целия ден... не можеш грам работа да свършиш и всичко е една огромна агония... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Кое те навежда на мисълта че не спя достатъчно. Само дето е в по-изместено време но от как се помня най-хубаво спя около 10 сутринта Имаше момент спях по-малко но напоследък да чукна на дърво правя към 8 часа горе-долу... И повече можеш, ама ти липсва тренинг... Пък и помисли си само женати колко е доволна, че има кой да търчи посред нощ при малкия.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Така е , всеки му според кесията . От 14 годишен работя и не взимам пари от нашите , освен ако не изникне някакъв екстремално голям разход . Та въпроса е в самоятелността ... изкарвам определена сума пари , която ми стига за поддръжката на голф 2 . Когато мога да си позволя нещо повече ще го направя , но не е като да си взема нещо по-добро и като му стане нещо да тичам при тате щото видиш ли комплекта предни амортисьори струва 300-400 лв , че и нагоре (на голф 2 са 81) . И нека го кажа така тогава ... Антерес , когато почнеш да караш ЛИЧНА кола , ежедневно тогава прави авто-сравнения .. със служебните и баба знае Mи много зависи. Аз имам амортисьори от 45 до 105 лева бройката(задни)...Преди седмица се наканих да ги сменя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Айде честито. И при нас започват да разпращат хората в отпуски. Нямало работа и докато едните работят - другите ще релаксират. Прекрасно, мислят за хората, внимават да не ги претоварят с работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Къде това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.