Grimjaur Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Произодителят на тази помия трябва да бъде екзекутиран незабавно за назидание на други такива отрепки Хе...нас ни управляват турци...не се и учудвам, че виждам такива...ъъъ...цензура, цензура, цензура, свърши ми цензурата, лайняни гаври с българщината, породени в нечии скапан пишколапачески, рубиненочервеногъз, гноемъдест, безсрамен, манафски педерастко-спермосмукачески мозък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Или 500г. ни бяха малко или 131г. самоуправление ( кукловодство ) ни дойдоха в повече ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Хах , аз миналата година на 3ти март видях човек , който се разхожда най-спокойно с тениска , на която пише Истанбул плюс мюсюлманските символи , там полумесеци и ей такива лайна , сега мартеници , кой знае догодина кво ще е ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Аз предлагам на горния ляв ъгъл на българското знаме да лепнем една звезда и полумесец... Какво ще кажете? Така е хора... едно време са умирали, за да не слагат чалми, а сега някои си ги слагат доброволно, без никой да ги кара! Добре, че не са живи Левски и Ботев, та да видят в какво са се превърнали сънародниците им и за чия свобода са загивали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Хах , аз миналата година на 3ти март видях човек , който се разхожда най-спокойно с тениска , на която пише Истанбул плюс мюсюлманските символи , там полумесеци и ей такива лайна , сега мартеници , кой знае догодина кво ще е ;] За тениската - няма лошо. Може човека да е бил там на екскурзия и да му е за спомен. Тениската не е български символ, нали? Аз предлагам на горния ляв ъгъл на българското знаме да лепнем една звезда и полумесец... Какво ще кажете? Така е хора... едно време са умирали, за да не слагат чалми, а сега някои си ги слагат доброволно, без никой да ги кара! Добре, че не са живи Левски и Ботев, та да видят в какво са се превърнали сънародниците им и за чия свобода са загивали! Живото робство ражда еничари. Мъртвото - беси апостоли. Замислете се. Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 За първи път от както съм потребител на форума добавих човек в списъка с блокираните. Много отдавна трябваше да го направя. Единствено се спирах заради модераторските ми задължения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 аз имам бая дълъг списък с блокирани на ЛС и игнор за постовете... дори когато бях модератор. някои хора са големи таланти в изкуството да ти тровят живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Учудващо за мен не съм забелязал някой да ме е игнорирал Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Крейзи пийпъли: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Учудващо за мен не съм забелязал някой да ме е игнорирал Има функция на форума с която да се забрани определени групи да се игнорират. Няма отърване от мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 аз имам бая дълъг списък с блокирани на ЛС и игнор за постовете... дори когато бях модератор. някои хора са големи таланти в изкуството да ти тровят живота. Ама ти верно ли? Мен никой не може да ме изнерви и ядоса толкова много освен ако не заговри нещо за майка ми. Иначе всичко друго - боли ме к*ра . Щото ако ми запука кой какво мисли и пише за мен по форумите.....по-добре да се хвърля от някое доста високо място и докато падам да си тегля куршума ЕДИТ: Мерси за линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 ''...и ще дойде най-щастливият ден,когати тииии ще си далеч от мееееен...'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Ама ти верно ли? Мен никой не може да ме изнерви и ядоса толкова много освен ако не заговри нещо за майка ми. Иначе всичко друго - боли ме к*ра . Щото ако ми запука кой какво мисли и пише за мен по форумите.....по-добре да се хвърля от някое доста високо място и докато падам да си тегля куршума ЕДИТ: Мерси за линка боли ме фара и мен, но защо да се моря да трия лични съобщения от идиоти? само ми пълнят кутията и после трябва да ги трия... блок е по-културното решение. щото те умора нямат, нали знаеш... само се потят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Ама ти верно ли? Мен никой не може да ме изнерви и ядоса толкова много освен ако не заговри нещо за майка ми. Иначе всичко друго - боли ме к*ра . Щото ако ми запука кой какво мисли и пише за мен по форумите.....по-добре да се хвърля от някое доста високо място и докато падам да си тегля куршума ЕДИТ: Мерси за линка Отдавна спрях да ги чета тея лични съобщения .Просто излишни нерви си хабя заради някаф си там от другата страна на монитора,дето си няма работа...просто няма смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Отдавна спрях да ги чета тея лични съобщения .Просто излишни нерви си хабя заради някаф си там от другата страна на монитора,дето си няма работа...просто няма смисъл Не мога да го разбера това как успявате да се псувате само на лични? При мен повечето съобщения са от хора с които трябва да се видя даже по някаква причина. Само 1-2 пъти някой ми е теглил майните Трябва явно да обърна "другия край"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Не мога да го разбера това как успявате да се псувате само на лични? При мен повечето съобщения са от хора с които трябва да се видя даже по някаква причина. Само 1-2 пъти някой ми е теглил майните Трябва явно да обърна "другия край"... Еми нали за псувни из форума лошите чичовци с развалени зъби и гърбици a.k.a. Дядо Яговци и a.k.a. Moderators таа те слагат WARN и затфа ктао имам нещо си псувам на лично,макар че за да го направя трябва много да ме е ядосал Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Не мога да го разбера това как успявате да се псувате само на лични? При мен повечето съобщения са от хора с които трябва да се видя даже по някаква причина. Само 1-2 пъти някой ми е теглил майните Трябва явно да обърна "другия край"... аре не в множествено число, че така излиза, че те мен псуват и аз тях псувам, което изобщо не отговаря на истината... никого никога не съм псувал, нито на живо, нито онлайн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 аре не в множествено число, че така излиза, че те мен псуват и аз тях псувам, което изобщо не отговаря на истината... никого никога не съм псувал, нито на живо, нито онлайн...Никога ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Бахти кефа е да си "подвижна лудница" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Честит празник (с един ден закъснение) на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Устните на Мара Отварачката са ми много противни. Все едно някой я е цапнал с тухла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Как няма да са ти противни като има по половин кило кайма във всяка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Устните на Мара Отварачката са ми много противни. Все едно някой я е цапнал с тухла. Пък и виж к'ви са засукани.Все едно е въртяла свирки.То май не е все едно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Устните на Мара Отварачката са ми много противни. Все едно някой я е цапнал с тухла. няма да говориш така при едни по-други обстоятелства Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 няма да говориш така при едни по-други обстоятелства Само гледай как някой ще се изкаже след моето мнение, че би отказъл да си легне с нея . Даже ще са много упорити в твърденията си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.