nakatak_zick Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Това на аватара на sandman да не би да е момиче в болнично легло, а до нея приклекнал и позира хирургът, показвайки среден пръст в хоризонтално положение? не е хирург иначе и аз тва виждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 ебахти въображението имате чесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 За пореден път днес се убедих,че да си мъж има в пъъъъти повече премиства от това да си жена.Най-малкото никога не си от наебаната страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 пък и можем да пикаем прави без да използваме различни китайски джаджи...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 На гости ми е една приятелка от Севлиево Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Добро "утро" на всички. Честит първи март също. Днес се събудих с мартеници на ръката, не знаех от къде се бяха взели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Наско, м? Мхм Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Да дам или не кинти за скутер. Те тва си мисля ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Дубрутру. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Улиците на София са пусти! Чудесно е Освен това са "оправили" един светофар по пътя към работа. Сега почти през цялото време е зелено за десен завой - преди се чакаше по 2 минути, без да има кой да ти пречи да завиеш. P.S. Май се зарибявам по Children of Bodom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Къв тъпак трябва да си, за да употребиш "евалла" или "машалла", за да изразиш одобрението си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Къв тъпак трябва да си, за да употребиш "евалла" или "машалла", за да изразиш одобрението си? Евала, че някой най-накрая обърна внимание! Ай сиктир! Писна ми от турцизми! Ашколсун, Атанасе, че обърна внимание на обществеността! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Бе тя една общественост.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Днес най-накрая намерих на кого да подаря барабаните си. Исках да е човек, който има желание да свири и да се развива и... един младеж дойде от Варна за комплекта ;] Младежа ми подари бутилка Jim Beam, бутилка вино No Man's Land (Gold) и DVD на Джими Хендрикс... сигурно като стойност неколкократно надвишават стойността на барабаните ми... Дано момчето има повече ентусиазъм и желание от мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Какви са били? Амати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Снощи Fyeld и New Disease взривиха Гепи Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Чуда се , дали да не си направя едни симпатични home made диодни angel eyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Чуда се , дали да не си направя едни симпатични home made диодни angel eyes По-скоро като на ауди-тата както и да се нарича онова в долната част - много ме кефи - многократно повече от angel eyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Колко коня ще вдигнат? За по - малко от 20 НЯМА СМИСЪЛ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Снощи Fyeld и New Disease взривиха Гепи чак пък взривиха... По-скоро беше "приятно концертче" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Мразя вратовръзки..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Мразя вратовръзки..... Всички го разбраха вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 По-скоро като на ауди-тата както и да се нарича онова в долната част - много ме кефи - многократно повече от angel eyes И мен много ме пълни но за целта трябва да сменя маската и да сложа от джета + фаровете , за да са ми правоъгълни фаровете и да има някакъв ефект xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Ех ся ако имах пари си плата на wow акаунта и пари за свястни барабани + кардан щях да пощурея ама уви нема да се получи скоро надявам се да е след ваканцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 И мен много ме пълни но за целта трябва да сменя маската и да сложа от джета + фаровете , за да са ми правоъгълни фаровете и да има някакъв ефект xD Смяташ да развалиш хубавото голфче, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.