Tomahawx Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Баси якото баскетче стана : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Баси якото баскетче стана : Къде бре ?! Не е ли малко студено?!? Ние на игрището в Яворов сняг си имаме още... edit: sandman защото нямат акъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Абе, защо всички 16 годишни пикли се снимат в банята/тоалетната? Само там имат голям огледало ли, какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Да покажат , че са чистички(къпана съм бате чиста съм) Айде изпростях и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 идеята е да се снимат със светкавица без автоснимачка! Като се замисля, че могат да изкарат някой лев да ги снимат професионално и да си имат хубави снимки за показ, смея да твърдя, че са безмозъчни! има и друг вариант за пиклите: светкавицата в огледалото ги кара да се напикават! подчертаният драматизъм в снимките е върхът на сексуалното им израстване или казано по друг начин: мое да съм грозна, ама съм малка тъпа пикла! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Абе, защо всички 16 годишни пикли се снимат в банята/тоалетната? Само там имат голям огледало ли, какво?Вероятно си мислят, че в банята са по-секси . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Къде бре ?! Не е ли малко студено?!? Ние на игрището в Яворов сняг си имаме още... edit: sandman защото нямат акъл... Ти само такива ги гониш беее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Абе, защо всички 16 годишни пикли се снимат в банята/тоалетната? Само там имат голям огледало ли, какво? Отговорът се съдържа във въпроса! Редакция: Иначе, sandman-е, снимат се в банята/тоалетната, защото само там могат да са 100% сигурни, че като се разсъблечат и заемат секси поза с устни тип "кокошо дупе", мама или тати няма да влезнат и да им се смеят, или да ги накажат без интернет, и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Ти само такива ги гониш беее Ха Ха Ха ... Идиот.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 За днес ми стигат разговори на философски и политически теми, трябва да си затрия малко мислите с нещо итересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Водката много върви с малинов компот...разбишшш ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Не съм сигурен, че го мислиш... Oooo може да бъдеш абсолютно сигурен че си го мисля, както и още доста "хубави" неща за майките им! Най-вече за тези, които карат автобуси или камиони и правят змиорки... Верно с това не им се изчерпва репертоара, но е част от задължителната им програма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Добре де, няма ли, примерно, някой, който изгаря от желание да ми подари това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Добре де, няма ли, примерно, някой, който изгаря от желание да ми подари това? Аз бе! Веднага след като се сдобия с 1 бутилка Remy Martin Black Pearl ще ти подаря не една ами 3 такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Добър вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Of Love Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Лоша вечер, лошааа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Куру, к'ви са тия еретически текстури, дето ни наду главата с тях? Ако не можете да познаете откъде са текстурите, особено след одраните лица и текстурата с Исус с венеца от тръни на главата, заклеймявам ва всичките като едни нищо и никакви геймъри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Ако не можете да познаете откъде са текстурите, особено след одраните лица и текстурата с Исус с венеца от тръни на главата, заклеймявам ва всичките като едни нищо и никакви геймъри! Чувствам се заклеймен... и за да ми стане малко по-хубаво си го почесах и си го преместих в другия крачол :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Минава ми през главата, май трябва да прекръстим темата на "каква глупост ми минава през главата" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Къде бре ?! Не е ли малко студено?!? Ние на игрището в Яворов сняг си имаме още... edit: sandman защото нямат акъл... В едно даскало до нас , еби го студа , тряа има малко движение Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Сигурно, много ще е весело тогава. Може за по-кратко чат да се кръсти, то и без това всеки го избива на чат тук. До преди малко ми минаваше през главата как някои хора заклеймяват други в нещо, което дори не знаят какво точно трябва да е то. А, сега този човек е спокоен. И не забравяйте, звездата е Ути, а той е просто Петър Бъчваров. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Минава ми през главата, май трябва да прекръстим темата на "каква глупост ми минава през главата" Абсолютно си прав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Добър вечер. Интересно ми е да чуя мнението ти за "Операция Слава" на Росен Петров.Не мен лично ми е доста интересно и ми се опресняват много неща от военната ни история - удари дестката с това предване Роско,гостите му също са компетентни и знаещи за някой пък бил псевдо-патриот с евтин популизъм и позьорщина :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Това ми изяде нервите преди малко, така вече работи. :welcome @cls @echo off :getdir @cls pushd %mydir% set mydir=%CD% popd @cls :setmyplaylistcheck @cls set filetocheck=myplaylist.txt @cls :program @cls @echo Locate the folder with MP3 files: set /p mp3dir=^> @echo You set dir to: %mp3dir% ping -n 1 -w 1500 1 >nul @cls goto browse :browse @cls @echo Looking for %mp3dir% folder ... ping -n 1 -w 1500 1 >nul if exist %mp3dir% goto :check if not exist %mp3dir% goto :failure @cls :failure @cls @echo %mp3dir% does not exist ! @echo Try to enter directory that contain mp3 files ! @echo The playlist is not created ! ping -n 1 -w 4500 1 >nul @cls goto program :check @cls @echo Looking for myplaylist.txt file ... ping -n 1 -w 1500 1 >nul cd %mydir% if exist %filetocheck% goto :clearlist if not exist %filetocheck% goto :write @cls :write @cls @echo Please wait a second ... ping -n 1 -w 1500 1 >nul cd %mp3dir% dir /s /b /od *.mp3 >> data for /f "delims=" %%a in (data) do echo ^<item^>^%%~xna;%%~na^</item^> >> %mydir%\myplaylist.txt @del data @cls goto finish :finish @cls @echo Finish ! ping -n 1 -w 1500 1 >nul @cls goto exit :exit @cls @echo Exiting ... ping -n 1 -w 1500 1 >nul @cls @exit :clearlist @cls @echo NOTE: myplaylist.txt , do you want to delete it ? @echo Use (Y) for "YES and (N) for "NO" and press enter . set /p ans=^> if .%ans%==.y goto dellist if .%ans%==.Y goto dellist if .%ans%==.n goto write if .%ans%==.N goto write @cls :error @cls @echo error: Use (Y) for "YES" and (N) for "NO" for an anwser ! ping -n 1 -w 3000 1 >nul @cls goto clearlist :dellist @cls cd %mydir% del myplaylist.txt @echo Deleting myplaylist.txt ... ping -n 1 -w 1500 1 >nul @cls goto check Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 В знак на съпричасност, обещавам да си направя се-Curu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.