RaptoR Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Който познае от коя игра са текстурите получава бисквитка! Колега, като даваш задачки поне се погрижи да има тръпка. Дори да не знае човек отговора, ти си му го дал в задачата - .......screenshotdoom200902272......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Кой точно доом е това ? Дуум 2 за мен е най-добрия. Имам ultimate и final doom, но те са нечовешки трудни. Преди 2 дни гледах и филма, който междудругото кърти мивки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Рапторе, то дори само по пищовечто е очеизвадно, че е Doom, но текстурите по стените и пода не са от Doom, това беше и въпроса. Може би най-издайнически са одраните лица и релефа на Исус в първата снимка. Thief - картата е за Doom 2, заменя първата. Иначе, да, Final Doom: Plutonia e безбожно труден в последните нива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Е, и аз да взема 70мл винце да си пиина... обаче се почувствах гадно като си сипах сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Не ми казвай, че някой те е report-нал и са ти сложили warn, заради сутришните ти поздрави! Ъъъ...да. Но какво да се прави - разни хора, разни идиоти.За съжаление хора без чувство за хумор/ и мозък/ ще има винаги.Така че - добър вечер. Ред. В интерес на истината бях предупреждаван 2 пъти. Ред.2 Поздрав за всички тия чекиджии, да им го набия у калпавите пръстенца, с Ленинград - "Свобода". Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Ще ми липсват поздравите ти, да поседим минута без да пишеш в памет на цензурирането на шегите тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Грим, кажи ни защо се пише "добър вечер", а не "добра вечер"?Винаги ми е било интересно, но не знам къде да проверя( а и ме мързи май ). Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Ще ми липсват поздравите ти, да поседим минута без да пишеш в памет на цензурирането на шегите тук. Мхм...Цензура...или цензурщина? Грим, кажи ни защо се пише "добър вечер", а не "добра вечер"? Не знам.Честно.Ако някой знае - да сподели. /и глейте ся лапачите на мухи/и пишки/ къв филологически спор ще почнат по въпроса...най-вероятно/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Подобно на злобил основавам фонд за дарения за да мога да си купя 1 бутилка ей такъв коняк (Remy Martin black pearl): http://www.wallywine.com/p-35180-remy-mart...-xiii-175l.aspx струва скромните $28,000.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Интересно ми е да го опитам. Да видим тия 28 палки дали си струват. Ебаси пиенето. Трябва с нефт да се занимавам, за да смуча такъв коняк. Друго си е Бургас 63 или Сливенска Перла Мхм...Цензура...или цензурщина?Не знам.Честно.Ако някой знае - да сподели. /и глейте ся лапачите на мухи/и пишки/ къв филологически спор ще почнат по въпроса...най-вероятно/ почти заспал...и се разсмях....евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 ...Remy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Добро утро. Ред. Да ви свършят цигарите, да си разлеете кафето, жена ви да ви отказва цял месец и да хванете запек.Дано! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Няма да спра да се учудвам по какви доби ставаш всяка събота сутрин. За мен това събитие е по-невероятно от среща с извънземни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 А кой е казал,че въобше ляга иначе преди час се прибрах в Пловдив,взех си душче и след малко ще откърша един здрав сън до обяд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 А кой е казал,че въобше ляга Няма начин да не ляга, иначе едва ли щеше да се въздържа от писане чак до 6 сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Лягам бе, ора, лягам....Връз чужди жени...Иначе какво толкова ненормално има в ставането в 6 часа?В почивните дни Веднъж свикне ли човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Mein BSP! It overflows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Invaders must DIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Тези дни само на простотии попадам: http://www.youtube.com/watch?v=vuDE9vRZvg0. Апфф...ако съм на 4 големи водки и 4 AfterShock-a на тая песен напрао шса разцепа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Куру, к'ви са тия еретически текстури, дето ни наду главата с тях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Някой ми обясняаше, че нямало прости жени, просто мъжете не сме разбирали... ГЛУПОСТИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Някой ми обясняаше, че нямало прости жени, просто мъжете не сме разбирали... ГЛУПОСТИ! Сигурно ти го е обяснявала проста жена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Някой ми обясняаше, че нямало прости жени, просто мъжете не сме разбирали... ГЛУПОСТИ! А кой мислиш ражда шофьорите на камиони и рейсове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Не съм сигурен, че го мислиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Ама как не ми се седи в наааааасс... Няма и ко да правя навън, няма и $ да ходя навън... Да го ева! Криза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.