Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ако беше за конкретен човек, щеше да е в единствено число ;) Винаги е било за всички.Ама ме огорчава факта, че има тънкообидни...Майната им, без тях не може.Трябва да има и смотаняци :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ако искаш може да продължиш с поздравите, никой не те спира... пък след време все някой ще се засегне от нещо.

:D

Тц, спират ме.Ръководството.И как мразя да връзвам вратовръзкаааааааааааа :sick По-лесно понасям бръсненето всеки ден, бахти....

Това да ти е проблема, аз мразя да ставам рано... това пък е още една причина да си лягам сутрин обаче.

:)

Абе проблем си е....Не ме кефи и това е.Снобарщина е за мене, ама какво да се прави.Не трябва да ми харесва, трябва да го направя.

Като трябва да се направи нещо (да си свършиш работата или прочие), няма значение дали ти харесва... просто трябва да се свърши.

Ти за къде се спряташ та вратовръзка си слагаш?

Просто съм любопитен малко!

За работа, естествено :) Иначе мен с нож на врата не мож ме накара да сложа вратовръзка.Да не говорим пък за панталон с ръбове като бръснач....

Аз мога да нося всичко (почти), само да се чувствам стилно и комфортно в дрехите.

Иначе мразя шаренки неща, направи ме влудяват... както и бельото, няма значение дали слипове или боксери/потници или тениски ще слагам.

Пещерняците не обичат да са спретнати костюмарски явно.

Не, защо?Има трима-четирима, които ходят само с костюми.При мен е личен избор просто.Не ми харесва да съм костюмар.Приличам на надут лайнар така.

Еми и аз много не обичам, просто споменавам това.

С всичките тези ризки и прочие се чувствам като с усмирителна риза, точно заради това не носа и бельо, постоянно ми пречи, всичко което седи по тялото не е за мен.

Чувствам се като в чувал направо ил нещо от сорта.

Иначе с право мразиш костюмите, повечето приличат на такива.

През пролетта/лятото е яко, само тениска и къси дънчици, нощем вятъра ме вее, свободата да се усеща.

Снощи беше странна вечер. Имах среща с няква мадама. Мадама започна да ми говори за философската гледна точка на секса. :confused Загуби ме още в началото...

Снощи беше странна вечер. Имах среща с няква мадама. Мадама започна да ми говори за философската гледна точка на секса. :confused Загуби ме още в началото...

И затова реши да избиеш мъката си слушайки О, Шипка. :lol:

Щото беше много бърз на излизане... Опитах се.

Но трябва да призная - пича беше много добър! Подобен рецитал не съм слушал никога...

EDIT: Не, Саше. :( Всъщност - на описание е върха - сини очи, руса коса, дълги крака... Но в изпълнение на това описание, Господ не си е изиграл добре ролята... :lol:

Само добро утро вече.Докато не си признае тоя дето се обижда от мойте поздрави.
Не ми казвай, че някой те е report-нал и са ти сложили warn, заради сутришните ти поздрави! :blink:

Психар, в такъв случай - поздрав.

Наблегни на момента: "...после ми разправя, че била интелектуалка и чела философия, едва ли не от малка. Говори ми нещо за Сократ и за Сенека, а макя й у тех клечи на чушкопека...."

Не ми казвай, че някой те е report-нал и са ти сложили warn, заради сутришните ти поздрави! :blink:

Да. Те няколко пъти му правиха забележка, защото някой се обиждал!!!

Бардем има десетки страхотни роли - пример за един недооценен талант. Още в "Златни Топки" трябваше да го отличат... но уви. Испанското кино е отделна бира, Холивуд не го разбира. Огромен късмет имаме, че Бардем не последва един друг испанец (името му започва с Антонио и завършва с Бандерас - ако си гледал филмите му от периода преди да пробие в Холивуд, ще ме разбереш), дето отиде в Америка и превърна таланта си в лимонада...

Обаче Уди Алън има къде къде по-стойностни филми, тоя е един от най-слабите му. Не върви Уди Алън да се оптива да се прави на Алмодовар. Не става. Алмодовар си е Алмодовар. Вики, Кристина и БарСелона ще си остане един много разочароващ опит на Алън в европейското кино.

Не мога да се съглася за режисурата на Бътън... не видях нищо кой знае какво точно в режисурата пък. But thats just me...

(режисурата на Little miss Sunshine трябва да влезе в учебния материал преди Бенджамин Бътън...)

И като говорим за Бардем - непременно гледайте "Любов по време на холера" с него! Задължителен филм. Страхотна игра на актьорския състав и на Бардем специално.

Всичко казано - абсолютно вярно!

Ама защо реши да похвалиш "Любов по време на холера"?!? На мен изобщо не ми хареса, книгата изобщо не се поддава на филмиране. Толкова си личеше, че актьорите, които играят възрастните герои, не са на сто години, язък за Бардем и за хубавата кака :huh:

Всичко казано - абсолютно вярно!

Ама защо реши да похвалиш "Любов по време на холера"?!? На мен изобщо не ми хареса, книгата изобщо не се поддава на филмиране. Толкова си личеше, че актьорите, които играят възрастните герои, не са на сто години, язък за Бардем и за хубавата кака :huh:

да, признавам че с грима не им се беше получило, но истина е че добрите актьори и под лошия грим се познават... книгата не се филмира, да, но пък не мога да си представя изобщо филм в момента, който да стигне по-близо до Маркес от тази адаптация... Гледал съм и Cronaca di una morte annunciata/Chronicle of a Death Foretold преди сто години (1987) който може би беше по-добро филмографско копие на Маркес от Любов по време на холера... но той е сниман в едно друго време... днес едва ли може да се очаква по-добър филм по Маркес.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...