DON_CHEFO Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Аз пък станах металяга в ТЕТ-а(не е гаден Чефо виж колко забавно ни е било там,че дори и почти хора станахме) ама мога да се забавлявам на всякаква музика,зависи от компанията основно и наличния алкохол в последствие Аз под гаден имах предвид многото индивиди от мъжки род и огромна част от тях с фланелки на разни метъл групи. . Иначе като даскало си е много добро. Трябва да изкарам поне 4 пъти ТЕТ-а, за да се пречупя щото имам песни на Пайнер от 94-та, 95-та година на видео касетка. Хардкор фен Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Май не разбрахте какво визирам - хората спряха да пазаруват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 осъзнавам, че описанието, което един приятел направи на живота ми е много вярно... ... void LIFE() { ... //Declare LIFE parameters do { cout<<"1. Get up\n"; cout<<"2. Bath\n"; cout<<"3. Breakfest\n"; switch(day) { case Weekday: cout<<"4. Go to school\n"; break; case Weekend: cout<<"4. Be lazy\n"; break; } cout<<"5. Lunch\n"; cout<<"6. Nap\n"; cout<<"7. Entertainment\n"; cout<<"8. Dinner\n"; cout<<"9. Bed\n"; } while(life="Alive"); If(life="Dead") { If(you="Sinned") cout<<"10. Hell\n"; Else cout<<"10. Heaven\n"; } } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Porkramming humour l o l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 осъзнавам, че описанието, което един приятел направи на живота ми е много вярно... ... void LIFE() { ... //Declare LIFE parameters do { cout<<"1. Get up\n"; cout<<"2. Bath\n"; cout<<"3. Breakfest\n"; switch(day) { case Weekday: cout<<"4. Go to school\n"; break; case Weekend: cout<<"4. Be lazy\n"; break; } cout<<"5. Lunch\n"; cout<<"6. Nap\n"; cout<<"7. Entertainment\n"; cout<<"8. Dinner\n"; cout<<"9. Bed\n"; } while(life="Alive"); If(life="Dead") { If(you="Sinned") cout<<"10. Hell\n"; Else cout<<"10. Heaven\n"; } } Имаш грешка в кода! От там идват проблемите Иначе, според мен или Бог е допуснал сериозна грешка в кода, или компилатора му не е бил наред, но във вселената има един много голям бъг. Нарича се живот : Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Пазаруването ден за ден от кварталното магазинче излиза по-скъпо, но ограничава съдържанието на хладилника до абсолютния минимум. Пазаруването за седмица напред от Метро излиза по-евтино, но пък води до стабилно преяждане. Къде е златната среда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Пазаруването ден за ден от кварталното магазинче излиза по-скъпо, но ограничава съдържанието на хладилника до абсолютния минимум.Пазаруването за седмица напред от Метро излиза по-евтино, но пък води до стабилно преяждане. Къде е златната среда? Фантастико :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ve$$i Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Откакто отвориха новото ходя само там, по-удобно ми е.Съгласен съм , че е по спокойно, толкова спокойно, че да се чудиш дали не е пред затваряне. А за по-зередено може да се поспори, специално сектора мръФки е под всякаква критика в сравнение с преди....забелязвам подобно нещо и в Билла Май не разбрахте какво визирам - хората спряха да пазаруват. Нещо се бъркате леко. Хората не са спрели да пазаруват. Спряха да пазаруват от Метро, защото са педрасти долни. Преди пакетираха по 2 сега по 4, 6 и 8 шампоаните и сапуните. Ми да си чакат тогава търговците на едро аз нямам намерение да се запасявам за половин година. Кисело мляко е невъзможно да си купиш защото дават по цели каси само освен от тъпата им марка АРО. Прясното мляко не знам как не са го пакетирали и него на каси та по случайност можеш да си купиш само 1 мляко. Разни други мръвки може и да може да се купят само 1 бройка ама аз като тръгна да пазарувам няма да правя като някоя квартална баба да обиколя 10 различни магазина за да си взема каквото ми трябва, а в Билла има всичко. Преди време след неколкократно харчене на суми около 500лв, после подаряване на излишъците дето не се събират в хладилника на родителите ни и след 2 седмици като изхвърля една част от скапалите се вече неща ми мина мерака да ходя до метро. Ходим си го Билла и честно казано излиза ми по-евтино просто защото не купувам 3 пъти повече неща отколкото искам тъй като няма как да купя по-малко. Ами ай сиптир, да си ги тъпчат в задните части като искат, аз нямам намерение да купувам и хвърлям, нито имам намерение да си отварям магазин. От метро се нагледах на тъпотии - то не бяха "продажни единици" то не бяха отказ да приемат кредитни карти (по нареждане на ръководството а не защото нямат терминали), то не бяха забрани да се влиза там с деца (айде последното има смисъл донякъде ама все пак). В метро стъпвам 1 път на 2-3 месеца и то когато има някакви празници и имам да зареждам по-стабилно. Ако щат да го закрият или да си сменят леко "тактиката" мен сегашното положение не ме устройва. И между другото някой виждал ли е договор с Метро за доставка на стоки? След като го видях аз съм изненадан че изобщо има производители които се занимават с тия педерунгели! Дядо Мраз (пак пиша от компютъра на жена ми ... мързи ме да ида до другата стая ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Метро отдавна помня, че се ориентираха към фирми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 ...във вселената има един много голям бъг. Нарича се живот :Абе животът е скапан, но има много яка графика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Абе яка, яка ама колко да е яка тая графика Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Вече ранг-а ми е Майстор и щото имам нов ранг поздрав за сички с тази песничка http://www.youtube.com/watch?v=hewfHTQ4krY Кавъра е 100 пъти по як от оригинала Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Честито за ранга човек. А, Антарес, отпада хавата за сц за днес, свободен съм чак вторник, (който е съгнасен за сц вторник да пише) ще врътнем няколко цифри сигурно. И Куре, ще иде реч за дуум като имам време. Дойде време да изчезвам... лек ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Мерси стен Като става дума за цс, драснете ми по скайп да поцъкам и аз с вас waren_bg не съм про на цс но колко да става фън или пък просто за бройката Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Мерси стен Като става дума за цс, драснете ми по скайп да поцъкам и аз с вас waren_bg не съм про на цс но колко да става фън или пък просто за бройката Влезнах да видя за какво иде реч и какво забелязват очите ми, говорих за стар крафт, иначе предложението ти е добро, ще ти пиша като се освободя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Влезнах да видя за какво иде реч и какво забелязват очите ми, говорих за стар крафт, иначе предложението ти е добро, ще ти пиша като се освободя. Ами 'кей стен, ае пишете като няма кво да праите, да си праим кефа и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Какво пушиш? Холандско ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 ММ не пуша само испански пури (шото само тва имаме ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Като нямаш какво да правиш не е нужно да спамиш и флуудиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Като нямаш какво да правиш не е нужно да спамиш и флуудиш... Ми тя темата, май основно за това се ползва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Така е, но те я обърнаха на чат. При това на чат м/у неизживяния пубер на форума и новия спамър на форума. Not so fun to read! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Така е, но те я обърнаха на чат. При това на чат м/у неизживяния пубер на форума и новия спамър на форума. Not so fun to read! Мдаа много си прав.Това вече тъпо.Все пак за това съществуват скайп, айсикю и т.н. нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Ама и тука да си чатат, няма проблем. Просто след тва да не се сърдят като се появи някой и ги съсипе от истини! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Както знаеш Ваньо, истината боли, за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Иване, а чата, който ти проведе беше безкрайно поучителен, полезен, приятен и интересен за четене. Чувствам се нещо повече, само защото имах честта да го прочета. Edit: Снеж, точно ти, като музикант, би трябвало най-малко да се учудваш от това. Хм... Абе кръвно 90:65 и пулс 70 нормални ли са? Май не? Edit2: Иване, именно ежедневното ми личностно израстване ме изпълва с близка до Gotfatherовата мегаломания! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.