Grimjaur Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 щото има опасност да си пуснеш пръстче? Пръстчето е задължително, за да оцениш правилно категорията лайно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Чета Buy/Sell .......... купувачите...anyway...животът е несправедлив. Малко ти посъкратих поста,че много дълъг .Еми аз доста неща съм продал чрез форума.На обща стойност около 300-400 лева.И на мен ми е притеснено когато продавам нещо,но винаги го продавам след проба пред купувача.Проверяваме,харесва му,купува го.От там нататък да го прави каквото иска-щом пред мен и него е проработило е го е купил повече нямам задължения пред него.Предупреждавам го за дефектите(ако има такива) и той го купува на собствен риск. А когато аз купувам нещо се действа на същия принцип.Пробвам го,ако ми хареса го купувам и ми остава само да се моля да не се преебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Абе в този форум кои са повече Той или Тя....... (то май е ясно де...ма пък може и да има и тя кой знай) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 А когато аз купувам нещо се действа на същия принцип.Пробвам го,ако ми хареса го купувам и ми остава само да се моля да не се преебе и аз доста неща съм купил , като за сега винаги доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 много яки песнички пускат по мад тв... скоро не бях се задържал пред телевизора Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 и аз доста неща съм купил , като за сега винаги доволен Еми доста от нещата не знам как бих ги продал без помоща на интернет...къде примерно ще намеря пазар за прозоречен климатик А иначе до сега 2 неща съм си купувал през форума.PlayStation 2 (който продадох пак чрез форума ) и PSP от което съм много доволен за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 А, занимавам се да ти отговарям без видима причина, просто от 5 години ми повтаряш как не съм мръднал от компа и ако не мръдна още пет ще взема да заприличам на теб батка.[/i] Забавен си като цяло, лафовете ти къртят, обаче ми повтаряш едно и също (не че ме засягаш, като знам че това не е истина как да се засегна), но вземи се отлепи от мен и прави нещо полезно. забавен си определено , почти бях сигурен че ще има подобен пост , не точно в детайли ама общо взето познах. Иначе като дойда в офиса и няма кво да правя/няма работа вися у форума да ми минава бързо времето . Като има кво да правя не вися чаткаш ли разликата ? Отделно кой колко поста има беше модерно да се коментира в зората на форумите , когато колкото повече постове имаш толкова по готин си . Относно тва дали ще заприличаш на мен .... незнам , не ти го пожелавам щото ще излезе че се надувам просто ти пожелавам някой ден като осъзнаеш кво си направил да не съжаляваш много :ph34r: 'баси киреча навънка' ми минава през главата...и също така-абе само на мен ли бате злобил ми напомня на Митъо Пищова('бил съм с 68588374753783858 жени и ниииииикоя не е останала недоволна') ? чак с толкова много не съм бил пък и никога не съм казвал че всички са доволни , няма начин да няма и недоволни Критиката е положителна винаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Обичаш ли психологически игрички? Опитай се да разбереш какво се опитвам да ти кажа/покажа и тогава се губи смисъла от целият разговор от няколко дни на сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 ...черна дупка...И само между другото - не е доказано съществуването им. Даже последните тенденции са към отхвърлянето на този теоритичен модел...Опитай се да разбереш какво се опитвам да ти кажа/покажа...Че си тъп? Познах ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 На 22.02 в 2:22ч имам турнир по покер и като знам, че ще продължи до 6-7 сутринта и се чудя дали да го играя въобще? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 ейй, големи чешити сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 ейй, големи чешити сте. Ти да си видял един нормелен в тоя форум? Ама ей тва му е хубавото Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Ти да си видял един нормелен в тоя форум? Ама ей тва му е хубавото Що бе...на мен кфо ми е Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Че си тъп? Познах ли? Студено. Вече ми омръзна да се правя на смахнат, а вие продължавате да си вкарвате филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 @xXx Тинейджър си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 още един изтрещЕ Малко... Вчера от 9 сутринта до 12 непракъснато работа с почивка за ядене. Днес съм пак така. Утре пак. А това са песни на няй-яката БГ хипхоп формация Охоооо, този носи щанга! Това е моят човек, щайга! Не го пребивайте веднага, мой човек е тойзи! Их бин лимон, бонбонобон! Шайсе майна! Ааа, майка ти е курнишон! Гуте нахт! Гуце мама нахта! Давай нафтаа! Майне ман, живееш ли във шахта? иСкуство, ей! Ама младежта в наши дни не е запозната с тия герои на българскаа музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 @xXx Тинейджър си! Ее ти па кат не си да не сереш златни маслини...баси дискриминацията мада фака Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Малко... Вчера от 9 сутринта до 12 непракъснато работа с почивка за ядене. Днес съм пак така. Утре пак. А това са песни на няй-яката БГ хипхоп формация Охоооо, този носи щанга! Това е моят човек, щайга! Не го пребивайте веднага, мой човек е тойзи! Их бин лимон, бонбонобон! Шайсе майна! Ааа, майка ти е курнишон! Гуте нахт! Гуце мама нахта! Давай нафтаа! Майне ман, живееш ли във шахта? иСкуство, ей! Ама младежта в наши дни не е запозната с тия герои на българскаа музика. Дуум ти вляе зле човек, много gore ти идва нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 eeeeeхххх,doom 2....класика,хубави времена си бяха,едно време даже и аз я играех Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 ейй, големи чешити сте. Имаме си всичко : от най-примерния шофЕор до най-безрасъдния от най-начетените и умни в областна си до най-безхаберните какво учат от най-големите , най-неизтрезняващи , най-носещите на алкохол пияндури до най-най-най трезвените от най-добрата душица правеща на мравка път до най-злия и лош от най-нормалните до тези с най-изкривено мислене и още много други , които нямам време да изброя Тук си имаме от всички крайности по един . Даже някои комбинират качествата и стават "единствените" ... Това му е хубавото на форума може да срещнеш всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 eeeeeхххх,doom 2....класика,хубави времена си бяха,едно време даже и аз я играех Да се организираме с Гримджаура да направим един кооператив, и той е зарибен на Doom Нещо обаче ме съмнява да си играла Doom, хеле ако наистина си набор 89. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Ами Меломани имаме ли тука (освен мен ) If winamp isnt running i can't think strait o.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 When I see signatures taller than 100 pixels, I can't think straight o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Ами Меломани имаме ли тука (освен мен ) If winamp isnt running i can't think strait o.0 Мчи как...бичи яко чалга и рап и тфа е Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 When I see signatures taller than 100 pixels, I can't think straight o_O When I see Curunir typing on eng, I can't think straight. Искаш ли да играем СЦ някой път, Мраза също е навит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.