lil_stenly Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Познаха те, пак трябва печка да се пали заради това време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Да не ти е било трудно обръщането по корем? :rofl::rofl:Познаха те, пак трябва печка да се пали заради това време.Да не смени вече козината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 супееер вали сняг дано да понатрупа малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Утре нямам никаква работа, ще изляза да се разходя в снега като напече хубаво към 13:00 може и да отида с някой да пийна едно кафенце ех, че безделие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Nazareth - Love Hurts мн голяма песен.. тя ми минава през главата в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Утре нямам никаква работа, ще изляза да се разходя в снега като напече хубаво към 13:00 може и да отида с някой да пийна едно кафенце ех, че безделие... Първите два свободни,после етика,физическо,математика и физика...ехх че айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1275389 Чета това и се въргалям по земята от смях ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Хаха, добро е. Интересно, че носа го изкарват най-важен Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Хаха, добро е. Интересно, че носа го изкарват най-важен Тая хава не е вярна...мен ма изкара че тряа да имам 31 санта патка Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Да не смени вече козината? Сменям е да, козината почва април да се сменя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 тая вечер ще си организираме офис забава - белот на пари и много уиски и ядки ...... кеФФФФФФФ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Охохо, злобиле, на белот нямаш шанс, само кажи кога да пристигам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1275389 Чета това и се въргалям по земята от смях ... 25см. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Знаех си, че пак ще я вида някъде! Ей тая ме пререди на опашката за цици, когато дядо Господ ги разадваше! Да не ти е било трудно обръщането по корем? Ахахахахахахаха фен съм ти вече... малко след злобил и психара се класираш обаче току-що ми оправи настроението ЕДИТ: СНЯГ,СНЯГ! Заваля! Ей, тоя път синоптиците познаха! Ми тъй де - snejko има рожден ден - полагаше се някак ЧРД и от мен, присъединявам се към sandman с пожеланието за мажорните тоналности Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ебати формулата! Според нея като отслабваш - патката ти расте?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ебати формулата! Според нея като отслабваш - патката ти расте?! Това е зрителна измама вече . Колкото по-голям покрива отгоре толкова по-малка изглежда пейката под него Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Тая вечер ми мирише на snow drfting Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Май ще си търся работа( скучно ми е ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Искам да видя каква формула ще измислят, за да изчисляват малките цици на японките П.П. Чак сега сметнах - 35 санта... Т'ва ако беше така къде щях да го държа... И не уточняват гадовете - резултата от тази формула в състояние на ерекция ли е, или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Искам да видя каква формула ще измислят, за да изчисляват малките цици на японките П.П. Чак сега сметнах - 35 санта... Т'ва ако беше така къде щях да го държа... И не уточняват гадовете - резултата от тази формула в състояние на ерекция ли е, или не? Тряа ебати ерекцията да имам та патката да ми става с 12 санта по-голяма host аз до преди малко решавах задачи по геометрия щото ми беше скучно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 минава през главата ми и раздухва приятни спомени от новогодишната нощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Какъв е о този сняг бе баткааа Снегорини в Изгрев не са минавали май. Гледам коли буксуват, ужас. Аз трябва да хода на физическо. Тъжно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Баааатееенцееееее.... шо стана бре, Атанасье?! Обожавам снега, но мразя вятъра. За двайсет минути, докато стигна до работата вече бях готов за тру норвиджън блек метъл! Целия в сняг, косата на ледени масури, развявани от буйните северни ветрове. Направо близърд бийст... Поне днеска свети Паралей... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 АПЕЛ КЪМ НСИЧКИ БЕЗДЕЛНИЦИ И БЕЗ ПРАЗНИЦИ : А сега сериозно: МОЛЯ ВСИЧКИ, КОИТО МОГАТ ДА ОТЛОЖАТ ДНЕШНАТА РАБОТА ЗА ПОНЕДЕЛНИК ДА ГО НАПРАВЯТ И ДА СИ ОСТАНАТ ПО ДОМОВЕТЕ! Вън обсановката е почти бедствена - бул."Лиляна Димитрова" а.к.а. "Независимост" е задръстен тотално в посока Центъра, като колоната е тройна, споменах ли и че не е почистен. Същата ситуация е около всички ключови кръстовища, а направо не ми се мисли за района на Панаира. Моля ви, ако все пак излизате, направете го пеш - хем ще стигнете по-бързо, хем ще се порадвате на снега (е, вярно малко духа, ама с шапка и шал не се усеща). Замислете се има ли смисъл да си откопавате 30 минути колата, да пътувате час и половина в едната посока, за да свършите работа за не повече от час-два. А ако сте на работа редовна смяна, след това пак трябва 30 мин. да откопавате колата си, и ако сте успели безаварийно да се доберете до вкъщи, ще си е като руска рулетка. Аз към обяд ще звънна на шефа и дано да се смили да ме пусне, че да се прибера навреме, нищо че съм без колата, която остана затрупана пред гаража на Раптор П.П. Апелът ми е сериозен, въпреки шеговития му тон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Добре, че си взех очилата днеска! Ебати нещото! Ем духа, ем всичко е бяло. И яко пеш. Снегорини не са минавали, защото входа на паркинга на снегорините е бил запушен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.