zlobil Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 пак не можах да спя , нямам цял ден работа вънка е студено и вали май пак ще налазя форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Сняг улиците затрупа. Колата поднася. Голям шит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 купете си куатрота , мене снега само ме радва :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Само за протокола - как може да сте толкова "улави" деца. Тази е от Пловдив, колкото аз съм от Конго. Когато ми намериш не из Пловдив, ами из цялата страна подобна врата с такъв монтаж, такава каса и перваз, този тип брава с такова отваряне и такъв ключ за осветление ела ми се обади. Ама то така е като периш очите в циците като невидял - може и комшийка да ти я пишат по адрес и ще хукнеш да я търсиш из квартала... при тия цици е грях да гледам нещо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 при тия цици е грях да гледам нещо друго Ти си гледай пътя ,че 99 идва отляво Добро утро на всички с лъскави или не колички Искам емота с кафееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Трябва да потвърдя, че колегата е абсолютно прав. Тази врата, бравата и особено ключа за осветлението са си типично хамериканска изработка, която може да се види в 99.99% от домовете на този континент. Вратата, бравата, ключа - ми нека са си американски, ако ще и конгоански да са... това как пречи момичето пред тях да е 20 годишна пловдивчанка, че не мога да се сетя? Или те 20 годишните пловдивчанки никога не напускат Пловдив и не пътуват по света?! Имат прокурорско нареждане да си седят само в Пловдив... Или не - ако се снимам на фона на Ниагарския водопад, то вече не съм 35 годишен пловдивчанин, ами съм чистокръвен american native демек индианец, щото нали - тоя водопад зад мен го има само там... следователно аз не съм от Пловдив, щом съм сниман пред него. Тъпо и нелогично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ми да. Качествения материал трябва да си остава в Пловдив, за да има повече за нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ми да. Качествения материал трябва да си остава в Пловдив, за да има повече за нас Дам, а ние хич не сме малко трябва да има матрял за пуцане Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 http://vbox7.com/play:d3c13409 е това ми минава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 http://vbox7.com/play:d3c13409 е това ми минава. mdaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 И това > http://www.vbox7.com/play:ffc4c27f Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 http://vbox7.com/play:c3dafe33 zaebiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 А е тва като го видях и шах ..... Кой им дава на грозните такива тела беше единият от коментарите Е,аз тука тяло не виждам! Има някакви цици дето стават..., ама с кашончето на главата - бива горе-долу... Ми да. Качествения материал трябва да си остава в Пловдив, за да има повече за нас Да, ама не! Вчера в офиса се изтърси най-яката мадама която съм виждал изобщо евър. Без грам грим с невероятни бедра, цици и личице, височка към 183см а дупето и ако го подхвърлиш нагоре - ще се появи полярно сияние! Кво да ти кажа...!? Загубих ума и дума, толкова тъп не съм се чуствал от тинейджърските ми години насам..., и това невероятно създание ми се изсипва с някакав такъв един бозав тип, дето ми заприлича на удавник или на сварен в херметическа тенджера - англичанин ли.., американец ли..., такъв някъв. А гаджето беше супер расово - обаче му се радва оня шмърцел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Много чалга, много нещо... Малко разведряване на настроението: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 И това > http://www.vbox7.com/play:ffc4c27f Това и аз не го знаех.. Иначе: http://vbox7.com/play:2ceb1e4e . Радо Шишарката - Дърта к*рво Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 ааа за първи път виждам някаква снимка на радо досега само гласа му съм чувал Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Явно е напълно логично човек да си мисли, че 20 годишно българско момиче, отишло в чужбина, ще си направи профил в някакъв си български сайт (който няма как да отвори там) за лигави шунди и разгонени тийнове. Ще си сложи звучния ник SEXPUSSY, ще твърди, че се намира в Пловдив и ще изпраска мъдро разголени снимки с тоя бекграунд: Те повечето 20-годишни български девойки в чужбина това им е основно занимание... Колегата Godfather, като човек отвъд океана, веднага забеляза прилики с познати неща ---------------------------- Минава ми през главата, че в агенциите за недвижими имоти само дипломант от СПТУ не съм виждал да е брокер или консултант... ---------------------------- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на snejko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 а тва оная същата лие? не ме кефи тука... иначе си прав, и аз ако бях 20 годишно българско момиче, живеещо в чужбина, нямаше да правя друго, освен да се ровя по българските сайтове за запознанства, току виж намеря белия принц на черния кон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 а тва оная същата лие? не ме кефи тука... Щото е с потник , за тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на snejko! И от мен...и от мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Добро утро хора, освободих се за малко. Честит рожден ден на Snejko и от мен. Тук не вали сняг обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Честит РД snejko!!!! И както винаги пожелавам на музикантите - много мажорни тоналности! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Не, никой не твърди, че е българка... Твърдя, че е изключително глупаво да заключиш, че понеже бравата на снимката била американска, то човека сниман с нея няма как да е българин. Все едно да твърдя, че космонавта сниман на Луната не е човек понеже е сниман на Луната. Тъпо. И да знаете - вече е невъзможно веднъж напуснали България да се връщате отново в нея! Отивате в САЩ и там си оставате - няма връщане даже и да искате. Също така със закон е забранено снимки, които сте си правили извън България, да ги внесете в България и да ги показвате тук. Каквото сте си снимали в САЩ, то там си остава. Това все пак ако успеете да се върнете в България по някъкв начин, защото както стана ясно - забранено е да се връщате тук. Тц. Никакъв шанс да идете до САЩ, да се снимате, да се върнете и да показвате тук снимките си от там - абсолютно форбиден, верботен и невъзможно. И като идете в САЩ моля дръжте се прилично - забранено е да се снимате по бельо. Дори и у вас. Дръжте се като възрастни, нищо че сте на 20 години или по-малко. Но от друга страна пък що ли очаквам да го зацепи това точно човек, който смята, че не няма как да е българин човек на снимка пред американска брава. Ако можеше да го зацепи, нямаше да се изцепи... освен ако изцепката не е била с цел да разберат всички, че ние знаем много добре как изглеждат бравите в Америка... ... като човеци били зад окена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 http://vbox7.com/play:e3583afb айде снежко!Пожелавам ти какво ти е на сърцето това да ти е у ръцете,много здраве,щастие и пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 А е тва като го видях и шах ..... Знаех си, че пак ще я вида някъде! Ей тая ме пререди на опашката за цици, когато дядо Господ ги разадваше! за тая вечер ми се събраха прекалено мнооого цици отивам да спя.... пак не можах да спя , нямам цял ден работа вънка е студено и вали май пак ще налазя форума Да не ти е било трудно обръщането по корем? ЕДИТ: СНЯГ,СНЯГ! Заваля! Ей, тоя път синоптиците познаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.