DON_CHEFO Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 По твойта логика, като съм в балканска страна да съм като останалите, интересуваше ме въпроса просто... явно причината е точно различният му вкус към нещата. заеби, тая хава няма да стане Няма да кажа в прав текст какво мисля за чалгата и за хип хопа че ще ме анатемосате (особено пък хип-хоп феновете), само ще спомена че на няколко пъти съм теглил майни на супер яки мадами именно заради това. Един път хем беше съвсем опечена работата и след "дискотеката" (или както там му викат) щяхме да ходим у нас - е не издържах, честно и си тръгнах пък нея я оставих да си се кефи на музиката щом и харесва, на мен ми мина мерака за всичко! Всеки си има вкус.. казало кучето и си облизало г.з. нали знаеш. А чий вкус е странен може да спорим ако някой държи с мен да спори Човече как си представяш балканите без цигани, албанци, цигания, тарикатлък на дребно, простащина, алъш-вериш и закона "да не се мина"? П.П. И аз правя разлика между сръбска, гръцка и чалга музика. Първите две ги понасям по-леко, без трайни увреждания. още един...дето не прави разлика между Амет читака и "Ти си мой грех" на Лепа Брена да речем Кви са тия чуждици бе? Dimple? Chivas? Ще ви насъскам Злобила! Какви са тия истории? Има мастика, има ракия, какво е това Chivas? е то това само алкохолици с 50 годишен стаж могат да го жулят Ама само хубави идеи... Имате едно виртуално наздраве с един виртуален Dimple (за мен - реален) и поздрав с Rolling Stones - Angie А специално за DON_CHEFO - Яница - 2 в 1 Край http://juznivetar.rs/jv_radio.html моя грешка , инче първият линк се отваря супер бързо , мене ми го отвори и свалих тоолбара за общо 5-6 минути ми....незнам за мене като цяло е тъпо да се отричат хора само заради стила музика и мене не ме кефат метали/металки ма съм виждал такава металка че ще я зашия че и пушек ще се вдига , емовците също един го разревах в макдоналдс без нищо да му казвам , противни са ама има такива ЕМОВКИ дет ше ги разпора като рибки и 2-3 дена ще ги праа да ходят като змии..... те тва ми е мисълта , по принцип първият път като писах щях да кажа че си задръстен ама сега е късно и пиша от извисено и с много житейски смисъл Тръпки ме побиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 е то това само алкохолици с 50 годишен стаж могат да го жулят НИдей така, аз и по млади съм виждал , особенно много им вървеше докато играеха Диабло Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 НИдей така, аз и по млади съм виждал , особенно много им вървеше докато играеха Диабло На мен ми става лошо като помириша мастика. Виж ментичка с мляко ми вРъви бая Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 На мен ми става лошо като помириша мастика. Виж ментичка с мляко ми вРъви бая Е тя ментичката е меелемец .Мен особено много ми върви черен афтър шок...ама го мислих за по-силно то било 40 градуса...бахти набутвацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 ...е то това само алкохолици с 50 годишен стаж могат да го жулят ... Да бе. Само дай на братовчед ми, който е на 23, да помирише мастика и ще те следва и на край Света за нея! ...Виж ментичка с мляко ми вРъви бая Кви са тея пасти за зъби? Не разбрахте, че има 2 питиета на света - Уиски(за някои вместо уиски - ракия) и Бира! Всичко друго е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 е то това само алкохолици с 50 годишен стаж могат да го жулят Мастиката, заради сладкия привкус и специфичния анасонов вкус, влиза много по-лесно от по-големия процент твърди алкохоли. И за разлика от повечето твърди алкохоли можеш да си я наливаш и в летните месеци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Мастиката Мисли кога ще пием мастика с тебе пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Когато... ми донесеш диска със семпли на Sonic Mayhem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Добро утро хора. Хубаво че чета бързо. Вълк да е евреин, до къде се стигнаха нещата... чел съм го този и вече не минава за добро събуждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Когато... ми донесеш диска със семпли на Sonic Mayhem А да бе. Ще ти пиша дискове. Имам zero tolerance cd-r policy за да не се замърсява природата излишно с дискове, голяма част от които няма да се или не могат да се рециклират. Пращам ти на PM линк Вълк Гледах на кино новия underworld и да - the werewolves are cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Честит Св.Валентин на всички празнуващи.Аз отново съм сам и отново с компанията ще празнуваме Трифон Зарезан в една чудна кръчмичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Честит Трифон Зарезан на всички българи ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Гледах на кино новия underworld и да - the werewolves are cool Аз го гледах снощи на пц-то, спокойно мога да заявя следното, може да гледате трета и първа част или първа, после трета част... така ще останете с много добро впечетление от филма. Пак малко смешни физиономии са им изкарали, обаче изглеждат много добре... във Ван Хелзинг ми изглеждаха много добре. В първата част на Подземен Свят изобщо не изглеждат като в третата иначе. - Не мога да превключа на англииски и ми се наложи да е избера от листа иконката. Гласувайте бе хора: Новите 7 чудеса. Belogradchik Rocks (BG), че сърбите ще ни бият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Времето прекарано в риболов е добре инвестирано време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Времето прекарано в пиене на вино с приятели на Трифон Зарезан е още-по добра инвестиция,така че аз ви казвам чао-отивам да празнувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Аз ще си сипя една чашка червено вино, полезно е за пушачите... обаче след като свърша с гадният лаптоп който ми дадоха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Намери ми ракия която да е правена БЕЗ добавяне на захар а само от грозде. 1 път пих такава през живота си и съм очарован. И тия "ама то без захар не става" са пълни щуротии - става но много по-малко и излиза доста дебело, но пък качеството е 1 път! Това си беше точно елексир от грозде с такъв вкус и мирис просто алкохолно. Намери ми такава и няма да питам за друго! Между другото бяха ми намерили една македонска ракия - Антика - опакована като в някаква книга - много хубава беше и тя но не като онази домашната. ......! тва не е към мене, ма ако не ме беше пропуснал откъм подаръците на тая нова година и беше един послушен дядомраз, можеше и да ти подаря едно-две шишета. ма сега кат не си слушал, кво да та права?! онтопик: хммм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 кара ми се....не знам що ама ми се кара Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Доста е хладно вън, дори и за мен, а трябваше да оставя прозореца отворен, малко студ не вреди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Аз ще си сипя една чашка червено вино, полезно е за пушачите... обаче след като свърша с гадният лаптоп който ми дадоха. Тии с една чашка си добре...аз опрайх една бутилчица...викам да си лягам ... много добър празник стана!Дано всички сте си изкарали добре като мен .Айде лека Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Имате два идентични случая: 19 годишният Майкъл Шийлдс е задържан, след като е пребива М. Георгиев. Последният е с фрактура на черепа и лекарите дни наред се борят за живота му. Майкъл Шийлдс е осъден на 15 години затвор и да заплати 200 хиляди евро обезщетение. 19 годишните Й. Колев и Д. Димов са задържани, след като пребиват Н. Василев. Последният е откаран в кома в болница с фрактура на черепа и кръвоизлив в мозъка. Лумпените се отървават с условни присъди от 3 години затвор и пет години изпитателен срок. Трябва да заплатят 35 хиляди лева. И 'що? Сигур майките им са ревали колко добри момчета са, как нямат криминално минало, какво светло академично бъдеще ги очаква. ае, нема нужда . Извън дневния random rant ви поздравявам Не е ли малко притеснително, че тея момци са по-ритмични от голяма част от пловдивските групи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Време е за почивка, дано сте си изкарали добре... лека вечер от мен. Отивам да търча из гората. Да си намирам нещо за ядене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Кучки, а ва иба! Ако до 24 часа не се появя онлаин, да знаете, че съм се затрил в Радолова яма на с.Гинци. :ph34r: Ай доскоро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Ако до 24 часа не се появя онлаин, да знаете, че съм се затрил в Радолова яма на с.Гинци. :ph34r: Ай доскоро! Спокойно, ще дойдеме да те изкопаме ако се затриеш... ...само гледай ако наближиш преди това гората да не влизаш из гъстото, че оня над тебе още може да си търси ядене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Събудих се в шест, за да пека мъфини От някакво време насам ми се върти в главата да инвестирам в някакво юютно местенце, с много кафени специалитети и прясно изпечени мъфини, кексчета и други такива глезотии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.