Curunir Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Занакса не се движи, Психар! Ако мърдаше - може. А, и да е на два крака! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Търся си някоя супер яка , неприлично богата и перверзна мадама до към 30 години със силиконови цици и дупе като барабанче да ми води насам натам и да ми задоволява капризите.... Някви идеи ? Деси Слава ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 в тая тема ли бях решил да не пиша или в целия раздел?! баси, кат знам че не помня, що не си записвам?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PQI Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Juergen e tupo nemsko parche test 2 Ne obrushtaite vnimanie na tozi post, testvame neshto po foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Виждаме, само някакви тарикати може да си редактират без текст за редакция отдолу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Деси Слава ?И Преслава не бих върнал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 бе и дебела да е аз съм им хванал цаката , само веднъж да ги бутна да паднат и край само вместо да издава звуци като правим секс да не пръхти като хипопотам преди разплодния период че тогава ставам луд Аз малко късно се включвам ама .Според мен ако те пуснат на дрегера ша отчете...ама едва ли по време на рутинна проверка ща карат да духаш на дрегер(по тфа време) така че мое го жулнешП.П.Ебааати обърканото изречение малко дръннах Деси Слава ? нека аз да се "изтормозя" с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Абе честит рожден ден на Пиромана бе!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Ееееееееей, вЕрно! Ай да ни е жива и здрава пиратката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Абе честит рожден ден на Пиромана бе!!! Вярно бе...честито! Няма да му пожелавам да порасне голям, че вече ще ме бие сигурно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Вярно бе...честито! Няма да му пожелавам да порасне голям, че вече ще ме бие сигурно... Нека де , кво лошУ има ? На дали някой ще откаже още някой сант в повече ( освен в областа на корема ) ! Жив и здрав и на по-високи сервитиорки да попадаш ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Вярно бе...честито! Няма да му пожелавам да порасне голям, че вече ще ме бие сигурно... ...и все готини сервитьорки около него п.п защо Оверман вече не е модератор?Разжалван или по свое собствено желание,ако не е тайна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Минава ми през мозъчника, че овермана пак не е мод Той един ден е, друг не е. Какво става в тази държава. Накъде отива света? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 При мен нищо не се е сменило... Ctrl+ F5 Гърлото ми се е възпалило от заден теч от носа, отивам в аптеката днес, взимам си Стрепсилс, оная ми пробутва Стреп. + щото бил трепач. Сега опитвам, ми то това изобщо не люти, какви са тия боклуци! Дано има някакъв локален антибиотик или анестетик или нещо си, щото на усет не прави нищо. Трахизан - има антибиотик и лидокаин за болката. Смуче се, да не вземе да го глътнеш Вярно бе...честито! Няма да му пожелавам да порасне голям, че вече ще ме бие сигурно... Жив и здрав. И да порасне още. На банкова сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Трахизан - има антибиотик и лидокаин за болката. Доста е слабичко - от 3 дена съм с болно гърло...взимам около 6-7 трахизана на ден, по едно всеки час (или по 2) и чак тогава ми се успокоява гърлото, но за не повече от 8 часа, след което пак същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Доста е слабичко - от 3 дена съм с болно гърло...взимам около 6-7 трахизана на ден, по едно всеки час (или по 2) и чак тогава ми се успокоява гърлото, но за не повече от 8 часа, след което пак същото. 1.загрей в микровълновата чаша с кока-кола до кипване и я изпиваш със сигурност ще се оправиш 2.смесваш мед със сода бикарбонат топкаш пръста в сместа и и бъркаш в гърлото като целта е да изчегъркаш полипите по него малко е гадно чувството но действа Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Доста е слабичко - от 3 дена съм с болно гърло...взимам около 6-7 трахизана на ден, по едно всеки час (или по 2) и чак тогава ми се успокоява гърлото, но за не повече от 8 часа, след което пак същото. Ако имаш сливици миеш си хубаво ръцете . Хубаво топиш показалеца в ръкия ( който ти е по-удобен ) . Бъркаш в гърлото и ще усетиш колко са твърди сливиците и ги натискаш да изкараш гнойта . Адска болка е и ти сълзат очите но олеква . Вариш си лайка на билка и правиш гъргава докато е топло колкото е по-топло толкова по-добре . ЕДИТ: Като гледам на lauri рецептата и се сещам , че едно време преварявахме кола (coca-cola) с олипс и се лекувахме Ако нямаш сливици май скоро ще ходиш на лелю доктор . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 1.загрей в микровълновата чаша с кока-кола до кипване и я изпиваш със сигурност ще се оправиш 2.смесваш мед със сода бикарбонат топкаш пръста в сместа и и бъркаш в гърлото като целта е да изчегъркаш полипите по него малко е гадно чувството но действа Надявам се, че имаш предвид кока-колата все пак да поизстине малко след кипването... Утре ще пробвам точка 1, понеже точка 2 ми се види малко гадничка... П.П. Абе това с колата да не е няк'ъв майтап, че на такова ми прилича... @UzITo, нямам сливици...в смисъл имам си ги, но не са възпалени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Колата е лекарство. От както чаша студена кола ме оправи след 10 часов драйф-маратон вече ми е в топ 3 фейвърит дринкс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Надявам се, че имаш предвид кока-колата все пак да поизстине малко след кипването... Утре ще пробвам точка 1, понеже точка 2 ми се види малко гадничка... не,имам точно предвид да я изпиеш почти веднага след изваждането от фурната рецептата е проверена и действа с coca-cola само Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Слушай изпитана бабина рецепта Взимаш си едно парче памук,достатъчно голямо,че спокойно да можеш да сложиш върху гърлото си(шията имам предвид...не да го тъпчеш вътре ),напояваш го с ракия(колкото по-силна,толкова по-добре) и слагаш черен пипер отгоре.Завързваш въпросния компрес с една кърпа,за да не пада и лягаш да спиш Преди 2 години адски ме болеше гърлото.Не можех да преглъщам или да говоря и така за една вечер ме излекуваха Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 ванчо къде я срещна тая сгодената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Щоооооооо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 интересно ми е да не си попаднал на някоя моя позната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 О, не! Те си личат от далече... На тях им е изписано "Ифчо Пауър" на челото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.