DON_CHEFO Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 7 денааааа, 7 нощи..... Сашо е големец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 няма ли някой навитак да ми подари една рс6-ца или м5-ца ? Е тв'а питане не е ли за темата с нестандартните въпроси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 А, ся.Дай на душата и с Миле Китич или Аца Лукаш( добре, че не успяха да го убият мин. седмица ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Търся си някоя супер яка , неприлично богата и перверзна мадама до към 30 години със силиконови цици и дупе като барабанче да ми води насам натам и да ми задоволява капризите.... Някви идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Идеи не ама като те запознае с по-малката си сестра ми се обади ( с дъщеря си може ако е от 17+ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Злобиле, аз доколкото знам ти не си малък човек, вземи си жена с откат, какви са тия барабанчета! Малко пропорция да има, няма нищо по не-естетично от възголям бюст и малък задник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 30-17= Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Търся си някоя супер яка , неприлично богата и перверзна мадама до към 30 години със силиконови цици и дупе като барабанче да ми води насам натам и да ми задоволява капризите.... Някви идеи ? ето ти снимки да я одобриш първо My Webpage Значи мисля си, че тази е перфектната за тебе.Даже май няма 30 още,бивша Мис България,покрай Вълка от който има дете, яко се е нагушила ,а и от други елитни неща,предполагам се сещаш.Само за детето ще ти е малко зор и май във Варна трябва да се преселиш ама кефа цена няма нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Упс ... верно нищо, може някоя по-възрастна да вземе Ето и от мене > http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1010019 http://images.google.bg/imgres?imgurl=http...l%3Dbg%26sa%3DN Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Злобиле, аз доколкото знам ти не си малък човек, вземи си жена с откат, какви са тия барабанчета! Малко пропорция да има, няма нищо по не-естетично от възголям бюст и малък задник. бе и дебела да е аз съм им хванал цаката , само веднъж да ги бутна да паднат и край само вместо да издава звуци като правим секс да не пръхти като хипопотам преди разплодния период че тогава ставам луд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Ееех мечти,мечти..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 мечти , мечти ма една камара народ с мечти ся карах бентлита Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Гърлото ми се е възпалило от заден теч от носа, отивам в аптеката днес, взимам си Стрепсилс, оная ми пробутва Стреп. + щото бил трепач. Сега опитвам, ми то това изобщо не люти, какви са тия боклуци! Дано има някакъв локален антибиотик или анестетик или нещо си, щото на усет не прави нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Тва е да знаеш на кой да духаш. Ти като не искаш да духаш изобщо виждаш ли какво караш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Вчера ударих някаква хипер греда с 2 болни яки мадами. Като едната беше сгодена... Просто не обърнах внимание на пръстена... Всъщност - обърнах но несъобразих... Още повече, че на едната приятеля и беше около нея, потупа ме по рамото и каза: "Ако бях п♛тка, с тия мохабети, тая вечер щяхме да сме у нас!" ... Умрех си от срам... EDIT: А вчера някакъв ПИЧ с Тойота Тамагочи с номер 0550 не спря на пешеходната пътека на Герджика. Дори имам съмнения, че най - откровено се опита да ме згази!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Гърлото ми се е възпалило от заден теч от носа, отивам в аптеката днес, взимам си Стрепсилс, оная ми пробутва Стреп. + щото бил трепач. Сега опитвам, ми то това изобщо не люти, какви са тия боклуци! Дано има някакъв локален антибиотик или анестетик или нещо си, щото на усет не прави нищо. Ако не се лъжа има лидокаин. Не че помага особено... много по-добро е Тантум Верде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 ние спим у форума а бат ти Ванчо ебе ..... земи ма с тебе , аз ша си мълча само и ще гледам , даже можем да разправяме че си "Навътре с политиката" пък аз съм ти шофЕр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Злоба, аз съм много силен... Ти ша си ми wingman! (тва няма еквивалент на български)... BTW, аз СЪМ навътре в политиката... Нема си ми шофЕр. Ще си ми по - готиния брачед, който мълчи и се прекланя пред женската красота! EDIT: А вчера някакъв ПИЧ с Тойота Тамагочи с номер 0550 не спря на пешеходната пътека на Герджика. Дори имам съмнения, че най - откровено се опита да ме згази!!! Интересно. Собственика на въпросният автомобил още мълчи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 А вчера някакъв ПИЧ с Тойота Тамагочи с номер 0550 не спря на пешеходната пътека на Герджика. Дори имам съмнения, че най - откровено се опита да ме згази!!! Абе размислих... но изкушението беше доста голямо да ти призная Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Верно ще кажем че съм помак и съм слезнал преди 2 часа от родопите където имаме 300 000ДКА земя и 300 000 Крави и огромна мандра с 15тина С класи спрени отпред и съм слезнал да си търся булка ...... И точно когато им разказваш това понеже аз съм срамежлив ще кажеш че скоро съм зарязан от бившата ми приятелка Севдалина Мис Ардино 2007ма и как не е оценила Поршето което съм и подарил за 18тия рожден ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Абе размислих... но изкушението беше доста голямо да ти призная Какво изкушение... Мадамата до мен вика - тоя та познаа, да знаеш! Сигурно ти има зъб! Аз й викам - Не зъб а цяло чене! Коментар към дядомраз: [17:46:43] ****** says: gagagaga] [17:46:46] ****** says: super vesel 4i4ka Верно ще кажем че съм помак и съм слезнал преди 2 часа от родопите където имаме 300 000ДКА земя и 300 000 Крави и огромна мандра с 15тина С класи спрени отпред и съм слезнал да си търся булка ...... Ако имаш 300 000 крави ша караш 15тина бентлита и 20тина ролса... Кажи само по какви си падаш, за да знам къде да те водя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Гърлото ми се е възпалило от заден теч от носа, отивам в аптеката днес, взимам си Стрепсилс, оная ми пробутва Стреп. + щото бил трепач. Сега опитвам, ми то това изобщо не люти, какви са тия боклуци! Дано има някакъв локален антибиотик или анестетик или нещо си, щото на усет не прави нищо. Ходи ли изобщо да те прегледат ? В аптеката имам ного работи стига да имаш рецепта , защото сега има проверки и се пазят не дават без рецепта . Psihara^^ ти кой си свалял годеницата или годенкът ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Е то си има класове медикаменти за рецепта и без рецепта, аз не искам да бода Занакс, искам просто нещо да си оправя гърлото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Psihara^^ ти кой си свалял годеницата или годенкът ? Тва не беше тая с годеника... Тва беше друга. Тая с годника си беше отделно! Тая с годника си връзва на мохабета, говори си, обясняа някви работи, поддава се... Докато не се загледах особено много в пръстена... EDIT: @Curu ... Ти искаш да бодеш всичко що се движи... Не се прай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 5.03 е. Ако ударя един голям бушмилс....дали ще мога да карам без проблем в 8 и 30 Аз малко късно се включвам ама .Според мен ако те пуснат на дрегера ша отчете...ама едва ли по време на рутинна проверка ща карат да духаш на дрегер(по тфа време) така че мое го жулнеш П.П.Ебааати обърканото изречение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.