DON_CHEFO Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 e-40_jon_sean_paul-snap_ya_fingers.mp3 - за 3-ти път Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 цял ден нямах работа нямаше с кой да отида някъде не можах да се сетя от какво имам нужда да отида на пазар и затва налазих форума в интерес на истината и мене ми харесва много , като казвам много значи много което си е доста странно такива малки колички не понасям а тази ми харесва иначе днеска ИЛСОП-а не можа да ме бутне , изкарах 4-ка само дейба , развалих си успеха ..... ся трябва да изкарам поне 5 да мога да фана стипендия Вместо да се включиш в скайпа да направим заговор как да обедим другите, че Ауди, БМВ и Мерцедес са най-великите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 е ся ще адна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Как по дяволите да го изчисля тва динамично напрежение, като тъпия катил не ми е казал какъв е материала Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 това като видях сега като влезнах и ми стана много весело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 бла-блаА сега пусни един мемтест или CPU-Z и ми кажи на колко ВСЪЩНОСТ работи...Щото това зависи от множителя на процесора, и това 1066 показва колко МОЖЕ да бъде честотата на паметта Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Има ли пускана тема за хубавите кафета/заведения в Пловдив?Мисля че ще е от голяма полза и ако не е пускана да зема да отворя една Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 има... потърси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 woo-hoo! Синтезаторчета! http://la.gg/upl/song.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Новия ми аватар много ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Абе питам се - реално бачка ли се в тази държава? щото ако реално се бачкаше поне тротоарите щяха да са прави и чисти. в Бьлгария ако няма врътка в едно нещо изобщо не го търси да се развива. Само спекула и гешефти , толкова мноо бачкаме, че една магистрала нямаме, един стадион, една зала нямаме като хората...да не говорим, че най-голямото ни летище е с по-малко брой полети от летището в Кандахар (Афганистан). даже чалга песните ни са са внос от Сърбия и Гърция, толкова бачкаме!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Само аз ли не мога да си редактирам постовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Новия ми аватар много ме кефи Ам , чи той същия като едно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 А сега пусни един мемтест или CPU-Z и ми кажи на колко ВСЪЩНОСТ работи...Щото това зависи от множителя на процесора, и това 1066 показва колко МОЖЕ да бъде честотата на паметта Аз сега съм с памет на 800MHz, ама пък и не разбирам чак толкова много - чета какво пише из характеристиките, което не значи, че ги разбирам на 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Само аз ли не мога да си редактирам постовете? Вчера имаше референдум във форума и хората гласуваха единодушно да те накажем заради писането на километрични постове...поне да те лишим от възможността да добавяш още текст към вече написан пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Само аз ли не мога да си редактирам постовете? По - рано днеска променях едни неща на Members+ групата, но не съм пипал да не може да се редактират мненията. Пробвай пак дали няма да можеш и ми пиши ако е така за да разгледам настройките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 еее аз пък дигнах кръвното на толкова много хора , за толкова кратко време , освен тва и на среща идвах ... за мен билет към members+ групата няма ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Аз отдавна съм пуснал заявка, ама не дават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 То щото пък е голям келепир да си в тази група... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 еее аз пък дигнах кръвното на толкова много хора , за толкова кратко време , освен тва и на среща идвах ... за мен билет към members+ групата няма ли ? Без пари не стаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Аз днес почти не съм писал, странни мисли ли, трябва да изчезвам от стаята, нямам много време... до утре вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 трябва да изчезвам от стаята, нямам много време... Що бе , някой женски баща да не се събуди случайно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 еее аз пък дигнах кръвното на толкова много хора , за толкова кратко време , освен тва и на среща идвах ... за мен билет към members+ групата няма ли ? Аз отдавна съм пуснал заявка, ама не дават! Еее, трупнете малко хпириънс де.То и аз врещях за мод, направиха ме и пак ме разжалваха Добро утро суки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 чистокръвен балканецБАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Атанасе, добрутру. Успокояваш ме, че не съм най-прецакания... ъъъ... ранобудния :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Трябва да ходя на зъболекар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.