Antares Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Нека ви! Аз пък имам имен ден ДНЕС! :smile: E честит ти имен ден тогава - здраве и обич ти желая. За останалото имаш силата сама да го постигнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 утре ще ми се иска да се казвам по друг начин очертава се тежка вечер и в главата ми е само и единствено как ще издържа на работа утре. Ай наздраве на всички, които празнуват днес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 ЧИД на сички празнуващи, а аз като обикновен ученик шса чуда ко ша права с тва даскало шото нещо ни ибаа ... не моа си представа да ма изпитват бе майна чак не мога да измисла кво да напиша в тоя пост ... толко да съм активно неактивен в кофата Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 баси как ми се ходи на даскало... няма другаде такава простотия по цял ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 BTC ADSL SUCKS от една седмица debug-вам един mail server .. и вече изобщо не знам за какво става въпрос.. Супер Любо може да ми направи една Супер Свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Общо взето нова сутрин нова преинсталирана Боза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Нема пия поече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Нема пия поече! И аз все това си повтарям след кофти вечер до другото събиране Тва не е живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Най-после оцениха "творческите" ми умения.Чувствам се год от себе си и от свършената работа...не са били напразно късните вечери когато творях Мойто есе е едно от 3те най-добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 След по-малко от 6 часа трябва да ставам. А не съм легнал. Кво по дяволите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 След по-малко от 6 часа трябва да ставам. А не съм легнал. Кво по дяволите? Айде бе И аз не бях легнала по това време, а станах в 5... обаче си наваксвам в автобуса. Само да не взема да си пренаваксам и да дойда до английската... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Айде бе И аз не бях легнала по това време, а станах в 5... обаче си наваксвам в автобуса.Само да не взема да си пренаваксам и да дойда до английската... Кой те кара да ставаш в 5? 2 часа разхищение на сън. Форуми, ала-бала. Аз пък в 7 без 10 бях излезнал. Не че не закъснях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 През главата ми минават доооста работи, но да конкретизирам само едно другите следват: мамка му, пак съм сам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 на мен пък в момента ми минава през главата, че ми дреме на левия кво си мислят някой хора за отношенията на други хора с трети хора. Нека си гледат работата, и да не взимат отношение в живота на другите! Бахти и пенсийте гадни!!! П.П. аре ве тука в тоя форум няма ли някоя яка мадама дето да се навие да я запозная с един френд. Много ще и се зарадва П.П.П. не става дума за мен, аз си се познавам с мадами Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Утре е петък...пълен айляк...след даскало няма притеснение,че на другия ден пак си на даскало,че иаш домашни,че ща изпитват...мислиш си само за дискотека,кафенце,билярд и пу''и .Най-много обичам петъците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 По дяволите в какво се забърках ПП. Гале мерси за поздравите. Моля Реших да нахлуя в частна собственост, нали и без това бях в района... :ph34r: само подозирах да не си избършеш обувките в листовката В какво си се забъркал? По темата - аз поне веднъж месечно се чудя как да се отбъркам от нещо... напоследък доста "неща" ми се струпаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Моля Реших да нахлуя в частна собственост, нали и без това бях в района... :ph34r: само подозирах да не си избършеш обувките в листовката В какво си се забъркал? По темата - аз поне веднъж месечно се чудя как да се отбъркам от нещо... напоследък доста "неща" ми се струпаха Емоцийките при правилно дефиниране казват всичко. Малко ме съмнява, че някой друг освен мене може да ги дефинира правилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Мм.. не се бях загледала внимателно. Вярно са разказвателни. Все гадни ситуации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Мм.. не се бях загледала внимателно. Вярно са разказвателни. Все гадни ситуации. Не толкова, ама ми се струва, че мойта и твойта дефиниция коренно се разминават Но нищо, все пак няма как да знаеш за какво става на въпрос Момент да едит-на. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Ако беше написал и запетайки между иконките, може пък и наистина да можеше да се разбере еднозначно Имаше една сладка анимацийка за тия запетайки, едно диво растение и до него бележка: "Да се полива със супа не бива да се полива с вода." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Мисля си,че днес (вече) е 12.01. След точно 11 месеца аз ще съм пълнолетна. А след 10 дена.. ще празнуваме поредната годишнина с моя приятел. edit: утрепах се от смях с тая тема "търсят се момичета за нова година". Беше ми приятно , сега лягам. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Трябва да излизам, само че да постна още един пост (ей на тоя) и да ми станат 1000 Браво на мен. Где пък са тия 1000 , аз си мисля, че рядко пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Минава ми през главата... хубаво е, че е кръгла Поне не съм като Monitorheadman Колко размазващо добре ми е сега... обичам петъците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 ииииМах Баа му (тва е цензора, да не си кажете нещо) бах колко съм прозт, цензура се пише с у :D:D:D ай нийд мъни дет викаше едно негро от един маломозъчно як филм. Освен тва ай нийд акъл. Освен тва в главата ми минават само импулси... яко, ша зареда няколко акумулатора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 8 клас - страшно място за студента-педагог! Коцето е нароедн мърдрец, един вид. След днес вече няма да съм същия, но искам хората да ме помнят все такъв... А идва топъл април и ние трябва да се върнем... там!... / Не, не, не искам и да знам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.