UzITo Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Аз немога да разбера какво се мъчите да му давате акъл , съвети , морал и прочие при положение , че нито ги е искал , нито има нужда от тях . Освен да вземе да си го премести в другия крачол след всеки пост за здраве на подателя му друго невиждам кво прави . Така като се замисля да вземем да направим фонд за събиране на пари , с които да го пратим на простит*тка да си оте*е човека и на всички да им олекне във форума ? Psihara^^ за мен е нормално след като се изсера да започна да рисувам запетайки по стените с творението си .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Така като се замисля да вземем да направим фонд за събиране на пари , с които да го пратим на простит*тка да си оте*е човека и на всички да им олекне във форума ? Може...но първо трябва да съберем за М5 на Злобила...че той първи поиска п.п ти какво ненормално виждаш в даването на приятелски съвети не мога да разбера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Psihara^^ за мен е нормално след като се изсера да започна да рисувам запетайки по стените с творението си .... Това заяждане ли беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Може...но първо трябва да съберем за М5 на Злобила...че той първи поиска п.п ти какво ненормално виждаш в даването на приятелски съвети не мога да разбера... Ако сте лични приятели няма нищо странно . НО при положение , че голям % от хората пишещи тук не се познават лично и не са приятели това ми е странно . Да даваш приятелски съвет на въобръжаемия си събеседник , който не го знаеш в действителност какво представлява ей това ми е странно . Странно ми е също как може да се взимат някои неща толкова насериозно при положение , че всеки може да излъже ... Това заяждане ли беше? Не имах друго впредвид . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 ЧРД Белов! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Щото магазина му се намира на улица Младежка Злобиле, от утре искам златна карта за достъп в твоя магазин!!Толкоз нещо съм купил там, че поне една кола си си купил! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 [21:21:31] Psihara^^ says: ne iskam da ubidq PU-to [21:21:38] ******* says: (think) [21:21:38] Psihara^^ says: ama 6tom zlobila moje da ima 6566 [21:21:40] ******* says: dawai we [21:21:45] Psihara^^ says: zna4i vseki moje da go zavyr6i [21:21:49] ******* says: m [21:21:57] ******* says: em ailqk kwo [21:21:58] ******* says: [21:22:08] ******* says: za kwo [21:22:10] Psihara^^ says: zlobil ne si znae imeto na specialnostta [21:22:10] ******* says: da dawam [21:22:12] ******* says: pari za takowa [21:22:13] ******* says: ai kaji mi ? [21:22:15] Psihara^^ says: ama toi ne dava [21:22:19] ******* says: [21:22:20] ******* says: e nachi e [21:22:22] ******* says: mn harabiiska [21:22:23] ******* says: spec [21:22:24] ******* says: [21:22:24] ******* says: ili e [21:22:29] ******* says: pochti genii [21:22:32] Psihara^^ says: ahhaahahahah [21:22:33] Psihara^^ says: ahahahah ahaah ah ahh [21:22:37] Psihara^^ says: (rofl) [21:22:47] ******* says: nachi ima superpowers [21:22:48] ******* says: [21:22:51] Psihara^^ says: moje li da paste [21:22:52] ******* says: (bandit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 ЧРД Белов! Мерсии Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Ама не разбираш лш, че това не е нормален начин на живот и колкото по-бързо отвикнеш и се настроиш към нормалния биологичен ритъм, толкова по-добре.След време с жена и деца пак ли така се виждаш И айде в по-краткосрочен план - социалните контакти не ти ли куцат с тоя начин на живот - приятели,гадже,ала бала? Аз съм така. И жената я свикнах да е така. Мидекс гледам и той не е взел да се оплаква особено. Та къде каза че е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Аз съм така. И жената я свикнах да е така. Мидекс гледам и той не е взел да се оплаква особено. Та къде каза че е проблема? Хм..не бъркай почти хроничната липса на сън при вас с Мидекс и целенасоченото стоене вечер, за да се...спи през деня.А и вие не си го пропилявате в сън, отделно си имате социални контакти, излизате редовно и така.абе с две думи - нормални сте си отвсякъде,само леко странни с това недоспиване Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 [21:22:10] Psihara^^ says: zlobil ne si znae imeto na specialnostta Всъщност я знае и май беше някаква педагогика. Ако изобщо ходи освен на изпити трябва да е тъп кат' г*з за да трябва да учи за въпросната специалност. А доколкото съм виждал колежките му освен че са тъпи като г*з са и точно толкова грозни 95% от тях. Плачете момчета, защото един ден същите тези "големи бели птици" ще учат вашите деца! Между другото голяма част от тях изкарват и по 2-3 магистратури - не че са толкова умни, просто лесно се взимат. Аз не съм чул доста хора завършили право да е взели освен магистратура по право и такава по математика. За медиците да не говорим пък. Но чуя ли някой че има 2 или повече висши може да се хванеш на бас че поне едното е педагогика! Саше, как можа да го кажеш това ЛЕКО недоспиване. Изобщо нищо леко няма в нашето недоспиване Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Ама не разбираш лш, че това не е нормален начин на живот и колкото по-бързо отвикнеш и се настроиш към нормалния биологичен ритъм, толкова по-добре.След време с жена и деца пак ли така се виждаш И айде в по-краткосрочен план - социалните контакти не ти ли куцат с тоя начин на живот - приятели,гадже,ала бала?Че що да пречи? И аз обичам през деня да спя а през нощта да обикалям с приятели, гаджета и да завързвам социални контакти Въпроса е, че последно време имам нещо за вършене преди обяд и не ми го позволява времето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Че що да пречи? И аз обичам през деня да спя а през нощта да обикалям с приятели, гаджета и да завързвам социални контакти Ти обикаляш ама Стенлито седи на компа и е въздържател Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 дразни ме флууд контрола.....и без това след 30 секунди пак ще пиша....само ме изнервя Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 дразни ме флууд контрола.....и без това след 30 секунди пак ще пиша....само ме изнервя Хахахахахахаха важното е че имаме право на 30 секунди почивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Плачете момчета, защото един ден същите тези "големи бели птици" ще учат вашите деца! Между другото голяма част от тях изкарват и по 2-3 магистратури - не че са толкова умни, просто лесно се взимат. Аз не съм чул доста хора завършили право да е взели освен магистратура по право и такава по математика. За медиците да не говорим пък. Но чуя ли някой че има 2 или повече висши може да се хванеш на бас че поне едното е педагогика! Така е, съгласна съм. Лошо, лошо, и аз съм с педагогически профил, майко мила Но ако не го бях записала въпросния профил, щях да завърша с диплома за ...................... "философ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Така като се замисля да вземем да направим фонд за събиране на пари , с които да го пратим на простит*тка да си оте*е човека и на всички да им олекне във форума ? аааа бачо да си имаме уважението първо трябва да съберете за м5-цата ми , после за протитутка на афекса щото той има спешна нужда и тогава чак на лил стенлито Това заяждане ли беше? пробва се ама не му се получи , по-скоро беше поучителен пост в който ни упрекна че ние поучаваме някой [21:21:31] Psihara^^ says: ne iskam da ubidq PU-to[21:21:38] ******* says: (think) [21:21:38] Psihara^^ says: ama 6tom zlobila moje da ima 6566 [21:21:40] ******* says: dawai we [21:21:45] Psihara^^ says: zna4i vseki moje da go zavyr6i [21:21:49] ******* says: m [21:21:57] ******* says: em ailqk kwo [21:21:58] ******* says: [21:22:08] ******* says: za kwo [21:22:10] Psihara^^ says: zlobil ne si znae imeto na specialnostta [21:22:10] ******* says: da dawam [21:22:12] ******* says: pari za takowa [21:22:13] ******* says: ai kaji mi ? [21:22:15] Psihara^^ says: ama toi ne dava [21:22:19] ******* says: [21:22:20] ******* says: e nachi e [21:22:22] ******* says: mn harabiiska [21:22:23] ******* says: spec [21:22:24] ******* says: [21:22:24] ******* says: ili e [21:22:29] ******* says: pochti genii [21:22:32] Psihara^^ says: ahhaahahahah [21:22:33] Psihara^^ says: ahahahah ahaah ah ahh [21:22:37] Psihara^^ says: (rofl) [21:22:47] ******* says: nachi ima superpowers [21:22:48] ******* says: [21:22:51] Psihara^^ says: moje li da paste [21:22:52] ******* says: (bandit) аз кът говора че съм скрит талант никой не ебааа да слуша Всъщност я знае и май беше някаква педагогика. Ако изобщо ходи освен на изпити трябва да е тъп кат' г*з за да трябва да учи за въпросната специалност. А доколкото съм виждал колежките му освен че са тъпи като г*з са и точно толкова грозни 95% от тях. Плачете момчета, защото един ден същите тези "големи бели птици" ще учат вашите деца! Между другото голяма част от тях изкарват и по 2-3 магистратури - не че са толкова умни, просто лесно се взимат. Аз не съм чул доста хора завършили право да е взели освен магистратура по право и такава по математика. За медиците да не говорим пък. Но чуя ли някой че има 2 или повече висши може да се хванеш на бас че поне едното е педагогика! дедо спокойно най-отговорно заявявам че деца няма да уча на нищо иначе да и моита не е лесна може и само по изпити да ходя ма колежките са по грозни и от смъртта и даже 12те часа които прекарвам на семестър с тях са повече от убийствени ..... за тъпото няма кво да говора на повече още им стои отбелязан самара на задниците като са слизали с магаретата от долината на дълбоките гащи или така нареченият голям ямач - Кърджали , те едната като видя цигарите и се чудеше как може да ги пушим .... там само ги нижели Иначе и утре имам изпит по изключително важната дисциплина - ИЛСОП , нямам абсолютно никва идея кво може да е тва , сигурно е нещо свързано с децата и педагогиката иначе обмислям да запиша още 1 специалност , те в тоя педагогически факултет за 4 години сигурно трябва да ми дадат поне 5 висшета.... и не не съм виновен аз просто ПУ-то , факултет педагогика съществува заради хора на които не им се учи и е пълна пародия Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Хахахахахахаха важното е че имаме право на 30 секунди почивка понякога забравям кво щях да пиша The error returned was:Flood control is enabled on this board, please wait 30 seconds before replying or posting a new topic майната ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 аааа бачо да си имаме уважението първо трябва да съберете за м5-цата ми , после за протитутка на афекса щото той има спешна нужда и тогава чак на лил стенлито Добре първо м5 , а бмв 520д 2005г. 170к.с. не те ли устройва ? Мога да ти предложа да обиколиш факултета в учебно време . Обикаляш стаи и аудитории и в която има най-много и най-красиви тази специалност записваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Злобиле, мерси. Направих плочки на корема от смях. Последният ти пост е направо убиец. Хиля се от 5 минути и просто не мога да спра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 аааа бачо да си имаме уважението първо трябва да съберете за м5-цата ми , после за протитутка на афекса щото той има спешна нужда и тогава чак на лил стенлито пробва се ама не му се получи , по-скоро беше поучителен пост в който ни упрекна че ние поучаваме някой аз кът говора че съм скрит талант никой не ебааа да слуша дедо спокойно най-отговорно заявявам че деца няма да уча на нищо иначе да и моита не е лесна може и само по изпити да ходя ма колежките са по грозни и от смъртта и даже 12те часа които прекарвам на семестър с тях са повече от убийствени ..... за тъпото няма кво да говора на повече още им стои отбелязан самара на задниците като са слизали с магаретата от долината на дълбоките гащи или така нареченият голям ямач - Кърджали , те едната като видя цигарите и се чудеше как може да ги пушим .... там само ги нижели Иначе и утре имам изпит по изключително важната дисциплина - ИЛСОП , нямам абсолютно никва идея кво може да е тва , сигурно е нещо свързано с децата и педагогиката иначе обмислям да запиша още 1 специалност , те в тоя педагогически факултет за 4 години сигурно трябва да ми дадат поне 5 висшета.... и не не съм виновен аз просто ПУ-то , факултет педагогика съществува заради хора на които не им се учи и е пълна пародия хахахх няма такъв смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Злобиле - евалата!Сълзи ми потекоха надявам се ИЛСОП няма да ти попречи тая вечер на форумното шоу...а и тъкмо да закръглеш постовете на 100 за деня п.п Чефич - седи мирен към 12 да дойдат Thief и host да почнат да пишат в автомобилната тема и ще си говорим пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Злобиле - евалата!Сълзи ми потекоха надявам се ИЛСОП няма да ти попречи тая вечер на форумното шоу...а и тъкмо да закръглеш постовете на 100 за деня спряха ми флууда иначе сме правили 700 ....повече няма да се повтори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Mah daaaddy waas a bankrobbeeeeeer Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 пръжки с лук..........никога не съм ял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.