lil_stenly Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Трябва да си здрав физически, хмм пък аз за каква физика говоря, както и да е, то и рамбо да отиде ще го отрежат тогава. A липсата на такова количество бира - на психиката! Мда, аз не пия алкохол от около четири години. Деца ако не пиете ще станете като мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 /me спринтира до магазина за стек ПВЦ-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Ключовата дума е "офисна длъжност"......Майната им, имам и други оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 /me спринтира до магазина за стек ПВЦ-та Няма какво да кажа, поразен съм просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 /me спринтира до магазина за стек ПВЦ-та Стек освен в Метро по това време не знам къде другаде да намериш по кварталните бакалници Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Стек освен в Метро по това време не знам къде другаде да намериш по кварталните бакалници Аз си имам в резерв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Аз си имам в резерв Дай на Халк бързо, че се притеснява момчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Аз като разправям на колежките да се лекуват с ракия те ми се смеят . Хваща ме хремата и съм заврял по един памук в ноздра напоен яко с ракийка и си смъркам . Я кажете как се прави грееена ракия да ми е пълно лечение , защото ''веселия'' чай не ми се нрави . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Я кажете как се прави грееена ракия да ми е пълно лечение , защото ''веселия'' чай не ми се нрави . Ми как. елементарно Слагаш върху газовата бутилка канче с ракия и чакаш да се загрее до кипване.Важна подробност е да има мнооого захар Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Ми как. елементарно Слагаш върху газовата бутилка канче с ракия и чакаш да се загрее до кипване.Важна подробност е да има мнооого захар На мен ми казаха , малко вода захар да се разтопи и слагаш ракията да кипне . Обаче искам от опитните пушки на форума да изчерпам малко рецепти както се вика " да пиеш от извора " . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Минава ми през главата... Jozo, аз, Coca-Cola, шоколад, филм, легло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Моя рецепта за греяна ракия - две супени лъжици захар на 300мл ракия.Първо леко карамелизираш захарта и добавяш ракията.Като кипне добавяш малка лъжичка мед и щипка черен пипер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 На мен ми казаха , малко вода захар да се разтопи и слагаш ракията да кипне . Обаче искам от опитните пушки на форума да изчерпам малко рецепти както се вика " да пиеш от извора " . Ракията в никакъв случай не трябва да кипва, момче! Трябва да я наблюдаваш и в момента, в който издаде типичния шум преди кипване да я дръпнеш от огъня. Аз имам специализирано джезвенце по въпроса (200 грама). Избягвам да слагам много захар, най- много 3 средни чаени лъжички. В ракията се пускат нарязани на фини лентички портокалови кори (може и лимонени, но с тях трябва да се внимава с количеството). Черен пипер избягвам, защото и без това си пари достатъчно ракийката, той си е за греяно вино. Подгрява се до точния момент и се дръпва от огъня. Не се меси с нищо, желателно е да е в ниска чаша, иначе трудно се пие (изпаренията стигат до мозъка) По принцип едно джезве е достатъчно за добро подгряване. Не препоръчвам повече от 3 джезвета, особено на аматьори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Ееее, тва Rapidshare-а е голяма сила всеки случай! Точно каквото си бях поискал от дядо Коледа миналата година! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Гениално "откритие". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Току що ме заболя главата от глупости в автомобилия раздел! Някои са за уникални направо... Минава ми през главата, че раздел Автомобили успешно отнема лидерството като СПАМ раздел от Тя и Той Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Не може да се отнема на всеки един правото да бъде тъп според другите. Минава ми, че нещо май излгедах всички филми за които се сещам и сега нямам идеи за филмчета за новата седмица.Пфу... Едит: Горе като видхя изпарения...Някаква дижонска горчица имаше в хладилника и исках да си сложа на спагетите ама не видях надписа.Отварям буркана и си викам я да видим каква е ... помирисвам и ООООООООООоооооооооооооооооооооооооОООООООООоооооо...изгоряха ми дихателните пътища и синусите!!!Поне хроничния ми синузит се пооправи от това, но каква болка беше...очите ми се насълзиха чак. Иначе горчицата е много хубава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Току що ме заболя главата от глупости в автомобилия раздел! Някои са за уникални направо...Минава ми през главата, че раздел Автомобили успешно отнема лидерството като СПАМ раздел от Тя и Той Аз отдавна спрях да пиша там, макар, че пишех доста по едно време....преди 2-3 дена все още четях....но от тогава даже и не чета, защото там се вихрят едни безсмислени спорове кой е по-по-най и как всичко останало е пълен боклук - точно като полюсите на магнита...само 2 крайни положения без междинни степени. Само дядо Мраз се опитва от време на време да се вклини с някакво средно положение, но веднага бива париран от едната или от другата страна, в зависимост който пише пръв...абе...знаеш как най-често започват тук темите и докъде стигат накрая точно от такива спорове... Едит: Ето...от половин час няма пост в никоя тема и раздел на форума (даже и в buy/sell), но в общата автомобилна тема постовете се пускат точно през минута - направо ще се изядат един-друг...сега гледам и Васко се включи, напрежението започна да се покачва...ако прекалят, тегля ключа и ги пращам да спят, пък утре пак ще им я отворя да продължат на свежа глава... Лошото е, че и канадският ми колега участва в спора и се връзва на приказките на Васил...язък, май ще се размине затварянето на темата на този етап... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Вместо да се включиш и ти компетентно в шоуто и патакламата..само гледаш сеира отстрани - лесно ти е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Вместо да се включиш и ти компетентно в шоуто и патакламата..само гледаш сеира отстрани - лесно ти е Изобщо не ми е шоу...даже ми е скучно и досадно, защото такива и подобни спорове вече съм виждал безброй пъти и никога страните не стигат до някакъв консенсус. Хвърлям по един поглед от време на време само, за да видя да не се нарушава добрия тон, защото има такава тенденция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 нещо като словесТДно пого е там .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Лошото е, че и канадският ми колега участва в спора и се връзва на приказките на Васил...язък, май ще се размине затварянето на темата на този етап... Хахаха, не се коси бе човек, аз тъкмо търсех някой от екипа който да вземе да я затвори по преценка, щото аз така или иначе съм вече най-злия и комплексиран модератор и ако я затворя, то това очевидно ще е поради вредния ефект на тамагочитата върху крехката ми психика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Забрави "гаден"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Тц, най-гаден, зъл и комплексиран модератор е Килъра . Дубрутру, влечуги мамини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 днеска нямам грам работа , няма с кой да пия кафе а ме мързи да ходя сам някъде да се разкарвам , значи ще флуудя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.