Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Зависи колко човека има вътре ? Иначе аз и още един до мен .. отзад сме събирали бояджииско скеле (багажника беше леко отворен и скелето стърчеше 10 санта), около 10тина кофи по 20 литра латекс , валяци и други пособия дребни , 2 сака с дрехи , хладилна чанта и каса бира :)

И имаше още място все пак ...

И ще кажеш , че успя да върви с повече от 30? :lol:

Ебавам са , возил съм са в тоя голф , стара пушка е , ама още гърми! :lol: :punk

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
И ще кажеш , че успя да върви с повече от 30? :lol:

Ебавам са , возил съм са в тоя голф , стара пушка е , ама още гърми! :lol: :punk

Хубаво че не присъства на критикъл гръма , когато падна гърнето :lol: ... ей бахти за първи път се чувствах горд в тая кола тогава ... ръмженето заглушаваше музиката в купето , а при повече газ колите ми правеха път :lol:

Добро утро, колорадски бръмбари...Пазу ей такива като тебе се кичат с гордото име "механизиран башибозук".

Зависи колко човека има вътре ? Иначе аз и още един до мен .. отзад сме събирали бояджииско скеле (багажника беше леко отворен и скелето стърчеше 10 санта), около 10тина кофи по 20 литра латекс , валяци и други пособия дребни , 2 сака с дрехи , хладилна чанта и каса бира :)

И имаше още място все пак ...

а за количка за вар нямаше ли място?

Имам доказателство, че pazu не кара най-селския Голф 2 в града. Поне не е сам в това отношение. Извинявам се за лошото качество на снимките, но в сумрак и дъжд и шофиращ не ми бе много удобно да снимам. Като се прибави и шока от това, което видях може да се каже, че добре съм се справил :laughing:

Въпреки че ТОЗИ Голф 2 говори сам по себе си за собственика му, аз си позволих да направя малко по-подробен анализ на това, което видях ТУК

Ако този беше изпраскал и две бели ленти на тая барака pazu щеше да има бая да го догонва...

Айде от мен да мине .. ти си ми приятел :D

Мидекс .. e*и го клиренса .. ще и сложа по-големи гуми с лети джанти 5ци :woot

По принцип може да стане по-висок картинга без проблем и да го караш по пътя.До колкото знам не може да го регистрираш в кат като законно да се движи по пътищата,но ако си достатъчно луд не ти пречи да караш :lol: .А куките за да те хванат с картинга тряа си ебати сакатия шофеор :D

А куките за да те хванат с картинга тряа си ебати сакатия шофеор :D

Объркал си думата шофеор - правилното изписване е "шафйор", а ти освен на косачките на Лаута, на колко други вида картинги си се качвал, съдейки по горното ти изречение?

Объркал си думата шофеор - правилното изписване е "шафйор", а ти освен на косачките на Лаута, на колко други вида картинги си се качвал, съдейки по горното ти изречение?

Аз шофеор го карам по шопски диалект :bgrin: .Иначе на картингите на лалута не съм се качвал обаче предполагам,че не е непосилна инжинерна задача да се повдигне клиренса на карт ;)

...да се повдигне клиренса на карт ;)
Не говорех за клиренса, а за момента с бягането от куките, ама карай.....

Минава ми през главата, че един пич в нашия тракер вече за не знам кой си ден качва сетове с цели DVD-та, на видеоклипове от 90-те години - за мен най-якото време за качествената денс музика...вече тегля 6-ти сет, а пичът явно няма намерение да спира... :blink:

По този повод поздравявам всички с една от десетките ми любими песни от златното време на денс музиката -

. :punk

Не говорех за клиренса, а за момента с бягането от куките, ама карай.....

Минава ми през главата, че един пич в нашия тракер вече за не знам кой си ден качва сетове с цели DVD-та, на видеоклипове от 90-те години - за мен най-якото време за качествената денс музика...вече тегля 6-ти сет, а пичът явно няма намерение да спира... :blink:

По този повод поздравявам всички с една от десетките ми любими песни от златното време на денс музиката -

. :punk

Що да не избягаш от патрулка с картинг??Има картинги по 30 и кусур коня двигатели О–о.Аз със скутера дето е 4 коня избягах камо ли с картинг...всичко е до шофеора :D

Направо се сцепих от смях в последните няколко минути, това да гледаш животинки със смешни физиономии си е направо уникално изживяване... иначе имам работа за вършене.

:werewolf:

ми попада точно в категорията амерканска чалгийка ;) това не го кавам обидно, баш си е веселко и без никав смисъл и яко бучене от колоните.

Сигурен ли си, че гледаш в този форум, щото ако блееш през прозореца проблема си е лично твой, честито... аз пък си виждам новият подпис.

Сега целият съм рисувам, като смърфовете или гумените мечета, хахаха, къде изчезнаха тези анимации?

:werewolf:

Минава ми през главата един рефрен от великия Бари Уайт :

"Hey, babe, your foreplay just blows my mind

So why don’t we stop all the talkin’, girl

Why don’t we stop wastin’ time...

‘Cause you keep tellin’ me this and tellin’ me that

You say once I’m with you, I’ll never go back

You say there’s a lesson that you wanna teach

Well, here I am, baby, practice what you preach

Girl, it’s just you and me

So many things I can do to you

And so many ways I can please

Hey, hey, hey, it’s your move, girl"

:love

Бахти, аз няма да ставам космонавт, че ми предявяват такива изисквания.... :blink:

Всеки трябва да знае какво е да си космонавт... лекар, войник, пожарникар, полицай и прочие.

:)

Извинявай много, но за съвсем елементарна офисна работа ми предявяват изисквания, които трудно би покрил дори Юри Гагарин, бахти...При това - относно физиката.

Точно така трябва да е, по изисквания на ЕС трябва да покриваш знанията на Алберт Айнщайн, даже много над него трябва да си, за да просперира светът.

:)

Имах предвид физическото си състояние, а не физиката като наука.

Еми утре мое са наложи някой да занесе копирната машина на поправка...то са иска як гръб за тая раота :lol: :bgrin:

Абе Грим , доколкото съм виждал твои снимки нямаш никви проблеми с физиката , тия кво искат? :confused

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...