Grimjaur Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Жега ми е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 аз съм , кът малък ич не подбирах кви ли не китове и вълци съм издушил.... нали знаеш надървен к*р съвест няма , пък и ония от горе снимки не иска..... иначе аз на дебелите съм им фанал цаката , само 1 път да ги бутнеш и край иначе ако трябва да съм сериозен съм таковал такава с големи цици и леко извънгабаритно дупе , направо ме скъса ...... тек цигара , тек цигара , тек цигара и по 1 време гледам цигарите свършили Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Защо хората се гнусят от кърмата, а пият мляко излезнало от вимето на кравата? И на мен ми е чудно. Аз нямам нищо против кърмата и бих си сипвал в кафето но е доста скъпичка и трудно се намира иначе знам че е доста полезна но една жена дава има-няма половин литър на ден а не 1-2 кофи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Жертвал съм се веднъж. Какво очакваш да чуеш? С колко херца й трептяха сланините, докато я клатех ли!? Не знам, отговорих си, че не е за мен това. Като за акъли - един приятел твърдеше, че най-много се кефи на дебели и грозни - всеки път им било като за последно. Важно е, да не я пускаш отгоре. Кофти е, ако ти трябва гугъл, за да откриеш правилното място. Още по-кофти е, че си има известен хендикап - тоест разстояние, което се губи, в преодоляване на термо-защитния слой. Сигурно е истинска драма, ако това разстояние надвишава... хм... някои твои дължини... Еби тоя гугъл , друго си е да я поръсиш с 2-3 кг брашно и откъдето издиша там да буташ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Минава ми през главата, че Rumbata още не е почерпил за шамана, а обеща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Бах мааму, още не мога да измисля корица за сборника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 A някой ще ме светне ли Semper fi какво значи? .... мързи ме да търся та ако може някой добър човек който знае и има желание да просветли останалите..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Аз - няма :ph34r: Същото е, като да питаш овърмана ко значи Semper tiro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Пазу - гледай какво става, момче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 ПЕРНИК!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Боза .. тва е 3ка .. те са селски ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 ПП: Без да чакам отговор те намерих и ти писах, ама си оф... Ами то ICQ-то ми е само за заблуда на противника....а иначе го включвам само след предварителна уговорка от поне 2 дена. Карай, ще почерпиш някой път като се видим на warez-ru-среща. А иначе Пазу вече е виждал картинката с пернишкия голф от Ръжево Конаре...и друг път сме му я показвали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Минава ми през главата, че ако карах с 10 км повече, щях да съм в кръговото на СПС, когато поредния п-раст влезе с БМВ-то с 80 км направи един оборот със свистящи гуми и отпраши за Тракия. Ако бях вътре не ми се мисли какво можеше да стане, че не мисля че щеше да спре тоя Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Могат ли полицаите да ми кажат нещо ако си купя карт , екипировка , каска дори му сложа мигачи и фарове и си джиткам из града ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Боза .. тва е 3ка .. те са селски ... Ако 3-ките са селски,какво да кажем за твоята 2-ка Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Тя е "класика" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Ако 3-ките са селски,какво да кажем за твоята 2-ка Нищо не можеш да кажеш за моята двойка .. който е казал нещо за нея , вече не е сред живите .. за тва никой не се отваря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Могат ли полицаите да ми кажат нещо ако си купя карт , екипировка , каска дори му сложа мигачи и фарове и си джиткам из града ? Като знам клиренса на картовете, подозирам, че пътешествието ти из града ще трае точно 1 минута. Да не би да имаш предвид АТВ? Ако все пак имаш предвид картинг кола и се абстрахираме от едноминутното ти пътешествие - ако успееш да я регистрираш в КАТ като някакво превозно средство, достойно да се мота между останалите на пътя - джиткай си колкото искаш...а когато потънеш в първата дупка/шахта нейде из квартала, поне вътре ще може да си мигаш с фаровете и мигачите за успокоение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Могат ли полицаите да ми кажат нещо ако си купя карт , екипировка , каска дори му сложа мигачи и фарове и си джиткам из града ? Могат да ти кажат само ,ако те хванат иначе процедурата е стандартна, акт ,книжката за 3 месеца и задължително отиваш на психиатричен преглед Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Нищо не можеш да кажеш за моята двойка .. който е казал нещо за нея , вече не е сред живите .. за тва никой не се отваря Малка е и вози твърдо! Аааа и няма ESP Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Малка е и вози твърдо! Аааа и няма ESP Айде от мен да мине .. ти си ми приятел Мидекс .. e*и го клиренса .. ще и сложа по-големи гуми с лети джанти 5ци Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 И пейка от Цар Симеоновата, да те дЪржи у земята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Айде от мен да мине .. ти си ми приятел Хихихи... но че е тясна- тясна е - дай да те пробваме да видим колко багаж освен детска количка, микровълнова печка и разни други подобни екстри можеш да събереш вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Минава ми през главата, че ако карах с 10 км повече, щях да съм в кръговото на СПС, когато поредния п-раст влезе с БМВ-то с 80 км направи един оборот със свистящи гуми и отпраши за Тракия. Ако бях вътре не ми се мисли какво можеше да стане, че не мисля че щеше да спре тоя е36? Има един младеж дето въртя 17 кръга и учтиво каза на дошлия полицай от районното в Тракия, че е изтървал завоя пред РУМ Тракия. И полицая го пита: 17 пъти ли го изтърва Айде от мен да мине .. ти си ми приятел Мидекс .. e*и го клиренса .. ще и сложа по-големи гуми с лети джанти 5ци можеш да видиш как болид от Ф3 е минал ТЮФ ли беше в Германия и какво е струвало. С карт...ротакса е една идея по-скъп от 2 голф двойки....ще се узориш Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Хихихи... но че е тясна- тясна е - дай да те пробваме да видим колко багаж освен детска количка, микровълнова печка и разни други подобни екстри можеш да събереш вътре Зависи колко човека има вътре ? Иначе аз и още един до мен .. отзад сме събирали бояджииско скеле (багажника беше леко отворен и скелето стърчеше 10 санта), около 10тина кофи по 20 литра латекс , валяци и други пособия дребни , 2 сака с дрехи , хладилна чанта и каса бира И имаше още място все пак ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.