Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
аз съм , кът малък ич не подбирах кви ли не китове и вълци съм издушил.... нали знаеш надървен к*р съвест няма , пък и ония от горе снимки не иска..... :lol:

иначе аз на дебелите съм им фанал цаката , само 1 път да ги бутнеш и край :lol:

иначе ако трябва да съм сериозен съм таковал такава с големи цици и леко извънгабаритно дупе , направо ме скъса ...... тек цигара , тек цигара , тек цигара и по 1 време гледам цигарите свършили :lol: :lol: :lol: :punk

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Защо хората се гнусят от кърмата, а пият мляко излезнало от вимето на кравата?

И на мен ми е чудно. Аз нямам нищо против кърмата и бих си сипвал в кафето но е доста скъпичка и трудно се намира иначе знам че е доста полезна но една жена дава има-няма половин литър на ден а не 1-2 кофи...

Жертвал съм се веднъж. Какво очакваш да чуеш? С колко херца й трептяха сланините, докато я клатех ли!? Не знам, отговорих си, че не е за мен това.

Като за акъли - един приятел твърдеше, че най-много се кефи на дебели и грозни - всеки път им било като за последно. Важно е, да не я пускаш отгоре. Кофти е, ако ти трябва гугъл, за да откриеш правилното място. Още по-кофти е, че си има известен хендикап - тоест разстояние, което се губи, в преодоляване на термо-защитния слой. Сигурно е истинска драма, ако това разстояние надвишава... хм... някои твои дължини...

Еби тоя гугъл , друго си е да я поръсиш с 2-3 кг брашно и откъдето издиша там да буташ...

A някой ще ме светне ли Semper fi какво значи? .... мързи ме да търся та ако може някой добър човек който знае и има желание да просветли останалите.....

ПП: Без да чакам отговор те намерих и ти писах, ама си оф...

Ами то ICQ-то ми е само за заблуда на противника....а иначе го включвам само след предварителна уговорка от поне 2 дена. :P Карай, ще почерпиш някой път като се видим на warez-ru-среща.

А иначе Пазу вече е виждал картинката с пернишкия голф от Ръжево Конаре...и друг път сме му я показвали. :D

Минава ми през главата, че ако карах с 10 км повече, щях да съм в кръговото на СПС, когато поредния п-раст влезе с БМВ-то с 80 км направи един оборот със свистящи гуми и отпраши за Тракия. Ако бях вътре не ми се мисли какво можеше да стане, че не мисля че щеше да спре тоя :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Могат ли полицаите да ми кажат нещо ако си купя карт , екипировка , каска дори му сложа мигачи и фарове и си джиткам из града ?

Ако 3-ките са селски,какво да кажем за твоята 2-ка :lol:

Нищо не можеш да кажеш за моята двойка .. който е казал нещо за нея , вече не е сред живите .. за тва никой не се отваря :lol: :punk :punk

Могат ли полицаите да ми кажат нещо ако си купя карт , екипировка , каска дори му сложа мигачи и фарове и си джиткам из града ?

Като знам клиренса на картовете, подозирам, че пътешествието ти из града ще трае точно 1 минута. :devil

Да не би да имаш предвид АТВ? Ако все пак имаш предвид картинг кола и се абстрахираме от едноминутното ти пътешествие - ако успееш да я регистрираш в КАТ като някакво превозно средство, достойно да се мота между останалите на пътя - джиткай си колкото искаш...а когато потънеш в първата дупка/шахта нейде из квартала, поне вътре ще може да си мигаш с фаровете и мигачите за успокоение. :P

Могат да ти кажат само ,ако те хванат :woot иначе процедурата е стандартна, акт ,книжката за 3 месеца и задължително отиваш на психиатричен преглед :bgrin:

Нищо не можеш да кажеш за моята двойка .. който е казал нещо за нея , вече не е сред живите .. за тва никой не се отваря :lol: :punk :punk

Малка е и вози твърдо! Аааа и няма ESP :P

Малка е и вози твърдо! Аааа и няма ESP :P

Айде от мен да мине .. ти си ми приятел :D

Мидекс .. e*и го клиренса .. ще и сложа по-големи гуми с лети джанти 5ци :woot

Хихихи... но че е тясна- тясна е - дай да те пробваме да видим колко багаж освен детска количка, микровълнова печка и разни други подобни екстри можеш да събереш вътре :P

Минава ми през главата, че ако карах с 10 км повече, щях да съм в кръговото на СПС, когато поредния п-раст влезе с БМВ-то с 80 км направи един оборот със свистящи гуми и отпраши за Тракия. Ако бях вътре не ми се мисли какво можеше да стане, че не мисля че щеше да спре тоя :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

е36? Има един младеж дето въртя 17 кръга и учтиво каза на дошлия полицай от районното в Тракия, че е изтървал завоя пред РУМ Тракия. И полицая го пита: 17 пъти ли го изтърва :)

Мидекс .. e*и го клиренса .. ще и сложа по-големи гуми с лети джанти 5ци :woot

можеш да видиш как болид от Ф3 е минал ТЮФ ли беше в Германия и какво е струвало. С карт...ротакса е една идея по-скъп от 2 голф двойки....ще се узориш :lol:

Хихихи... но че е тясна- тясна е - дай да те пробваме да видим колко багаж освен детска количка, микровълнова печка и разни други подобни екстри можеш да събереш вътре :P

Зависи колко човека има вътре ? Иначе аз и още един до мен .. отзад сме събирали бояджииско скеле (багажника беше леко отворен и скелето стърчеше 10 санта), около 10тина кофи по 20 литра латекс , валяци и други пособия дребни , 2 сака с дрехи , хладилна чанта и каса бира :)

И имаше още място все пак ...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...