Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Сега се зачетох в темата за форумно куку...От къв пък зор - куку?
s-ATAнасе, чудех се просто как да формулирам, па и да звучи забавно, та ми хрумна това. Идеята беше за хората, които са проглушили форума с дадено нещо. Като мен с колоезденето, разни там байкове, майкове, вилки, дебилки, стенли по пълнолуние, въобще, изпляскалите на дадена тема хора. Ти, че си изпляскал на безброй теми - т'ва е друг въпрос, завирането по дупките беше актуалното с'я :D

А и знам, че баш ти няма да се обидиш :]

Мирка, може и Bush-onna.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Днеска май не е за панорамни покриви , люци , гюруци и т.н :cry

Гъзар бъди

люка си отвори

прозорците свали

и парното пусни :woot :werewolf:

Тия цигари след толкова време със сигурност ще са се прецакали по някакъв начин, я ще са мухлясали от влагата, я ще са исъхнали и загубили аромата от сухия въздух ;)

Руските не смея да ги пробвам, че може да са станали и радиоактивни даже... :lol: ...но на Житана и ония от далечния изток нищо им няма...изпуших достатъчно на брой от тях вече... :P

Аз пък ще пия бира с жената в парка, може и до Витоша да се покатерим.Завиждай!!! :P

Аз пък ще пия бира с жената в парка, може и до Витоша да се покатерим.Завиждай!!! :P
За другите и другото не знам, но аз ти завиждам! Много неблагородно :D

Е да е яка, да е яка, колко да е яка бе дееба?

Ами нормално...те малките сега правят първите си стъпки и всичко им е ново - първи стъпки в музиката, първи стъпки в секса....как няма да им е интересно... :lol:

Минава ми, че искам все такива зими с дни като днешния... :punk

Мани, мани...ей сега ще стане с тия генерализации като в темата с колите коя била най ;)

Минава ми, че днеска от едно подаване на ръка и допира колената ми бяха вече гумени...ебаси...поздрав за всички жени, четящи и нечетящи форума с Kanye West - Heartless HQ (Official Video) >

с усмивка.

Абеееее .. яко рейсинг на хаусче и афекса с дръм енд бейс , змиорки на отворен люк ... цайсите дето са олд скул полицейски бъбреци , фащам си оная работа под мишница и отивам да правя понички някъде .. ебал съм го :lol:

Кви коли, кви путки майни, аз сега се прибирам и пак ще излизам, че вкъщи се не трае.За къв чеп с колата, при това - голф?! Крака немаш ли?

Кви коли, кви путки майни, аз сега се прибирам и пак ще излизам, че вкъщи се не трае.За къв чеп с колата, при това - голф?! Крака немаш ли?

Ходи си пеша , гледай си пещерите и недей ма занимавай ... Имам си крака , ама те са за педалите на тая кола , щото не ми се ходи пеша , а и не обичам да ходя пеша ...

Абе, някой пробвал ли е по - едра мадама. Смисъл - не извънгабаритна, но мадама дет всичко и е голямо... И цици, и гъз... ? Щот аз все на клИОщафки налитам... И ми е чудно. Някой - акъли?

Абе, някой пробвал ли е по - едра мадама. Смисъл - не извънгабаритна, но мадама дет всичко и е голямо... И цици, и гъз... ? Щот аз все на клИОщафки налитам... И ми е чудно. Някой - акъли?

Зависи колко е тлъста 7fbd8b3c49eee2b66c8179d27e22187a.gif .Акъл не може да се даде точно, просто пробвай като я гепиш става ли ти лашкай, не те ли привлича бягай :bgrin:

Всеки луд с номера си, някои сме с цяла програма... :hump:

Жертвал съм се веднъж. Какво очакваш да чуеш? С колко херца й трептяха сланините, докато я клатех ли!? Не знам, отговорих си, че не е за мен това.

Като за акъли - един приятел твърдеше, че най-много се кефи на дебели и грозни - всеки път им било като за последно. Важно е, да не я пускаш отгоре. Кофти е, ако ти трябва гугъл, за да откриеш правилното място. Още по-кофти е, че си има известен хендикап - тоест разстояние, което се губи, в преодоляване на термо-защитния слой. Сигурно е истинска драма, ако това разстояние надвишава... хм... някои твои дължини...

Имам си крака , ама те са за педалите
Изглежда интимния му партньор има фетиш - краката :]

Ходи си пеша , гледай си пещерите и недей ма занимавай ... Имам си крака , ама те са за педалите на тая кола , щото не ми се ходи пеша , а и не обичам да ходя пеша ...

Ти падне гърнето дано....

Жертвал съм се веднъж. Какво очакваш да чуеш? С колко херца й трептяха сланините, докато я клатех ли!? Не знам, отговорих си, че не е за мен това.

Като за акъли - един приятел твърдеше, че най-много се кефи на дебели и грозни - всеки път им било като за последно. Важно е, да не я пускаш отгоре. Кофти е, ако ти трябва гугъл, за да откриеш правилното място. Още по-кофти е, че си има известен хендикап - тоест разстояние, което се губи, в преодоляване на термо-защитния слой. Сигурно е истинска драма, ако това разстояние надвишава... хм... някои твои дължини...

Ти отиде в някви мнооого далечни граници. Не говоря за ЧАК такова животно... :lol:

В момента ми прелита една станна мосъл.

Гледах един филм преди дни който ме подсети за това.

Защо хората се гнусят от кърмата, а пият мляко излезнало от вимето на кравата?

Забелязъл съм че много хора ги е гнус като стане въпрос за мляко излезнало от жена, а нямат нищо на против да пият краве!

:lol:

аз съм , кът малък ич не подбирах кви ли не китове и вълци съм издушил.... нали знаеш надървен к*р съвест няма , пък и ония от горе снимки не иска..... :lol:

иначе аз на дебелите съм им фанал цаката , само 1 път да ги бутнеш и край :lol:

иначе ако трябва да съм сериозен съм таковал такава с големи цици и леко извънгабаритно дупе , направо ме скъса ...... тек цигара , тек цигара , тек цигара и по 1 време гледам цигарите свършили :lol: :lol: :lol: :punk

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...