Antares Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Сега се зачетох в темата за форумно куку...От къв пък зор - куку? s-ATAнасе, чудех се просто как да формулирам, па и да звучи забавно, та ми хрумна това. Идеята беше за хората, които са проглушили форума с дадено нещо. Като мен с колоезденето, разни там байкове, майкове, вилки, дебилки, стенли по пълнолуние, въобще, изпляскалите на дадена тема хора. Ти, че си изпляскал на безброй теми - т'ва е друг въпрос, завирането по дупките беше актуалното с'я А и знам, че баш ти няма да се обидиш :] Мирка, може и Bush-onna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Ясну Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Днеска май не е за панорамни покриви , люци , гюруци и т.н Гъзар бъди люка си отвори прозорците свали и парното пусни Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Тия цигари след толкова време със сигурност ще са се прецакали по някакъв начин, я ще са мухлясали от влагата, я ще са исъхнали и загубили аромата от сухия въздух Руските не смея да ги пробвам, че може да са станали и радиоактивни даже... ...но на Житана и ония от далечния изток нищо им няма...изпуших достатъчно на брой от тях вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Времето е невероятно хубаво , а аз трябва да ходя на уроци Може ли такава работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Аз пък ще пия бира с жената в парка, може и до Витоша да се покатерим.Завиждай!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Аз пък ще пия бира с жената в парка, може и до Витоша да се покатерим.Завиждай!!! За другите и другото не знам, но аз ти завиждам! Много неблагородно Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Бааааааааахти [[ ЯК Т ]] парче ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Е да е яка, да е яка, колко да е яка бе дееба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Е да е яка, да е яка, колко да е яка бе дееба? Ами нормално...те малките сега правят първите си стъпки и всичко им е ново - първи стъпки в музиката, първи стъпки в секса....как няма да им е интересно... Минава ми, че искам все такива зими с дни като днешния... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Мани, мани...ей сега ще стане с тия генерализации като в темата с колите коя била най Минава ми, че днеска от едно подаване на ръка и допира колената ми бяха вече гумени...ебаси...поздрав за всички жени, четящи и нечетящи форума с Kanye West - Heartless HQ (Official Video) > с усмивка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Абеееее .. яко рейсинг на хаусче и афекса с дръм енд бейс , змиорки на отворен люк ... цайсите дето са олд скул полицейски бъбреци , фащам си оная работа под мишница и отивам да правя понички някъде .. ебал съм го Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Ако можех да си позволя това http://www.youtube.com/watch?v=9oWuW1R6MEM никакви музики в колата.Може би само като е спряла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Кви коли, кви путки майни, аз сега се прибирам и пак ще излизам, че вкъщи се не трае.За къв чеп с колата, при това - голф?! Крака немаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Кви коли, кви путки майни, аз сега се прибирам и пак ще излизам, че вкъщи се не трае.За къв чеп с колата, при това - голф?! Крака немаш ли? Ходи си пеша , гледай си пещерите и недей ма занимавай ... Имам си крака , ама те са за педалите на тая кола , щото не ми се ходи пеша , а и не обичам да ходя пеша ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 http://lifestyle.ibox.bg/news/id_182234358 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 http://lifestyle.ibox.bg/news/id_182234358 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Абе, някой пробвал ли е по - едра мадама. Смисъл - не извънгабаритна, но мадама дет всичко и е голямо... И цици, и гъз... ? Щот аз все на клИОщафки налитам... И ми е чудно. Някой - акъли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Абе, някой пробвал ли е по - едра мадама. Смисъл - не извънгабаритна, но мадама дет всичко и е голямо... И цици, и гъз... ? Щот аз все на клИОщафки налитам... И ми е чудно. Някой - акъли? Зависи колко е тлъста .Акъл не може да се даде точно, просто пробвай като я гепиш става ли ти лашкай, не те ли привлича бягай Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Всеки луд с номера си, някои сме с цяла програма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Абе, някой пробвал ли е по - едра мадама. Смисъл - не извънгабаритна, но мадама дет всичко и е голямо... И цици, и гъз... ? Щот аз все на клИОщафки налитам... И ми е чудно. Някой - акъли?Жертвал съм се веднъж. Какво очакваш да чуеш? С колко херца й трептяха сланините, докато я клатех ли!? Не знам, отговорих си, че не е за мен това. Като за акъли - един приятел твърдеше, че най-много се кефи на дебели и грозни - всеки път им било като за последно. Важно е, да не я пускаш отгоре. Кофти е, ако ти трябва гугъл, за да откриеш правилното място. Още по-кофти е, че си има известен хендикап - тоест разстояние, което се губи, в преодоляване на термо-защитния слой. Сигурно е истинска драма, ако това разстояние надвишава... хм... някои твои дължини... Имам си крака , ама те са за педалитеИзглежда интимния му партньор има фетиш - краката :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Ходи си пеша , гледай си пещерите и недей ма занимавай ... Имам си крака , ама те са за педалите на тая кола , щото не ми се ходи пеша , а и не обичам да ходя пеша ... Ти падне гърнето дано.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Жертвал съм се веднъж. Какво очакваш да чуеш? С колко херца й трептяха сланините, докато я клатех ли!? Не знам, отговорих си, че не е за мен това. Като за акъли - един приятел твърдеше, че най-много се кефи на дебели и грозни - всеки път им било като за последно. Важно е, да не я пускаш отгоре. Кофти е, ако ти трябва гугъл, за да откриеш правилното място. Още по-кофти е, че си има известен хендикап - тоест разстояние, което се губи, в преодоляване на термо-защитния слой. Сигурно е истинска драма, ако това разстояние надвишава... хм... някои твои дължини... Ти отиде в някви мнооого далечни граници. Не говоря за ЧАК такова животно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 В момента ми прелита една станна мосъл. Гледах един филм преди дни който ме подсети за това. Защо хората се гнусят от кърмата, а пият мляко излезнало от вимето на кравата? Забелязъл съм че много хора ги е гнус като стане въпрос за мляко излезнало от жена, а нямат нищо на против да пият краве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Абе, някой пробвал ли е по - едра мадама. Смисъл - не извънгабаритна, но мадама дет всичко и е голямо... И цици, и гъз... ? Щот аз все на клИОщафки налитам... И ми е чудно. Някой - акъли? аз съм , кът малък ич не подбирах кви ли не китове и вълци съм издушил.... нали знаеш надървен к*р съвест няма , пък и ония от горе снимки не иска..... иначе аз на дебелите съм им фанал цаката , само 1 път да ги бутнеш и край иначе ако трябва да съм сериозен съм таковал такава с големи цици и леко извънгабаритно дупе , направо ме скъса ...... тек цигара , тек цигара , тек цигара и по 1 време гледам цигарите свършили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.