Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не беше към теб насочено.Иначе по кулинарната тема - боб на тава ще си правя...Мислех ориз по мексикански, ама жената орева света, че ще ме изгони в кръчмата, ако пак забъркам нещо с чесън...Сега се замислям все пак дали да не метна и чесън в боба :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Аз пак ще ям дюнер!

С много люто, иначе не ми ги хвали. На Аладина лютия сос за сега най-ми харесва, макар някой път да не го разбиват добре и да лъха силно на червен пипер от него.

С много люто, иначе не ми ги хвали. На Аладина лютия сос за сега най-ми харесва, макар някой път да не го разбиват добре и да лъха силно на червен пипер от него.

Иди в Турция и виж какво се нарича истински дюнер ;) Тук са някакви измислици с 5 пъти повече хляб от месото в него :wacko: Да не говорим че в повечето случаи го прави някакъв потен мангал :ph34r:

Иди в Турция и виж какво се нарича истински дюнер ;) Тук са някакви измислици с 5 пъти повече хляб от месото в него :wacko: Да не говорим че в повечето случаи го праве някакъв мангал :ph34r:

Бях. Ядох. Точно тоя дето го ядох не струваше. Тук поне слагат картофи, та да има нещо вътре, не като онова нещо, дето уж беше дюнер.

Андрето има ли го още?Там бяха култовите дюнери.

Мне. Бутнаха го. Нали разшириха булеварда и затриха всичко. Освен ако са се преместили някъде.

Музика = математика. Ще се гръмна! Отчаян съм. :(

Че музиката си е математика...да...особено тоновите съотношения, но не виждам каква математика има в тази картинка, дето си я сложил - това просто е една малка част от хармонията като дисциплина и в случая няма много връзка с математиката... ;)

Щом е толкова ларш ръководното тяло, дайте и аз да се включа с един класически емотикон:

english101ah8.gif

Това се използва за любимите ми цели: някой казва нещо глупаво, ти го коригираш и лепваш самодоволната, наставителна топка с бакалавърската шапка и показалката - "Не така, мой човек, а е те така, разбираш ли!" :laughing:

Това требе да се намери в по-голяма резолюция. Перфектният аватар! xD

Мда, на курето ще му ходи това за аватар.

Впрочем, бях намерил иконка точно като аватара на Мраза, обаче забравих да изкарам линк към картинката.

Може за всеки потребител да се слож по едно смайли, хахах... ще е добре.

:werewolf:

Ти ся на всяко мнение ще си слагаш това, а? :) Май ти хареса

Май прешъс > :werewolf:

И ем дъ лорд оф дъ уерелуф смайл.

:lol:

...
Туй съм го пропуснал. Моя отговор:

Развиваш скоростта на физически малтретиран хомосексуалист

или

Бягаш кат' бит пе'ераз...

Мне. Бутнаха го. Нали разшириха булеварда и затриха всичко. Освен ако са се преместили някъде.
На "Христо Ботев" е, ако не се бъркам и ако не бъркам името на булеварда.
Ти ся на всяко мнение ще си слагаш това, а?
Ти да не би да ги четеш?! :confused

Не е усмивка с половин уста, а е намигане. Символите които я активират поне са за това. Просто тук наистина е леко неразбираема

Аз това точно го използвам когато иронизирам нещо,или пък когато става въпрос за някъкво недоразумение или глупост :)

Андрето има ли го още?Там бяха култовите дюнери.
Има на Христо Ботев малко преди Мак-драив, а тия до на Ботев стадиона ги бутнаха, ама май пак ги правят или са ги направили вече ;)

Има на Христо Ботев малко преди Мак-драив, а тия до на Ботев стадиона ги бутнаха, ама май пак ги правят или са ги направили вече ;)

Най-хубавите дюнери преди години (към 10тина) съм ял в капана - едни гръцки дюнери където хлебчето беше нещо като палачинка и ги пържеха на момента... невероятни бяха но отдавна са затворени. Има ли някъде нещо подобно в наши дни?

Бягаш кат' бит пе'ераз...

На "Христо Ботев" е, ако не се бъркам и ако не бъркам името на булеварда.Ти да не би да ги четеш?! :confused

На Христо Ботев булеварда имаха баничарница. Одавна не съм минавал да видя, но и между подлеза на главната и пешеходния мост имаха пица и дюнери. Обаче не знам дали е още работещо.

По отношение на иконките - успокойте се малко. Видяхте, че ви "уйдисаха" на акъла за 2-3 и взехте да се увличате. Това малко като приказката за подадения пръст и ръката ;) Ще вземат да ги махнат , та ще видите тогава.

Минава ми също през главата, че днес Пламеновците наред с всички други имат имен ден още 50 минути. А Midex и една виртуална :beerchug :beer: не е почерпил

Минава ми също през главата, че днес Пламеновците наред с всички други имат имен ден още 50 минути. А Midex и една виртуална :beerchug :beer: не е почерпил

Верно ли? Не знаех ... а и той си трае...

Сега се зачетох в темата за форумно куку...От къв пък зор - куку?

Мен пък ме накефи - не знаех че съм толкова "популярен"...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...