Antares Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 минава ми през главата, че отварям форум "Тя и Той" и след няколко разгледани теми не пише "last post by The`ScorpioN"... повреждам се :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Бащата си вари тютюн над камината и в половината апартамент се разнася миризма на прясно събути мъжки чорапки... та си мисля - дано до утре да изветрее, че ще взема да свикна То лошо няма да свикваш, че не се знае какво ще ти се падне от лотарията някой ден Не че ти го пожелавам де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 През главата ми минава, че не снощи не трябваше да пия такова количество вино и също така се чудя как да се измъкна от всички ангажименти за днес, да си легна и хубаво да се наспя Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Друго си е да се чустваш прецакан (тва ми минава през главата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Дано от днешната среща стане това,за което копнея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Мисля си, че от днес вече официално съм последната от класа, която още е непълнолетна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Ей тва купеното образование е голяма работа , ама ся само да не се оправи племенника ще хвърчат глави на доктори и то наред . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Аз малко неточно се изразих забравих да напиша , че става въпрос за Today's top 10 posters иначе за Overall top 10 posters там числата са мале мале Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Не се сърди човече рулз!! http://igrajmo.se/clovek/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Нов ден сигурно изпълнен с още повече тъпня и проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Изстина ми кафето докато разгледам форума, да го ева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Ходи ми се на сватба. Освен да се задомя най-после викам Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Как може днес Йорданов ден да няма каде да се напоркаш сутринта да полееш именника . Силно съм разочарован от дискотеките в Пловдив кво е тва само събота да стават партита то и на село събота става дискотека . После не сме били селяния както каза един съфорумник в друга тема за интернета където хорада в София дърпат с по 1МБ бг за 18лв така и аз ще каза " Селяния сме си и ще си останем " . Пък и друго ми минава млади хубави момичета ходат с някви на по 40-50 години с пачки материалистки . Напили го ще го ебнат и ще им плати и тва е "ква е тая държава крива и тая лада нива" дет се пее в една песен всичко е наопаки после парите не били всичко точно парите правят щастието тва да можеш да излезнеш да пийнеш да хапнеш да идеш да се развеселиш а ако нямаш седиш с куро у рако и си мечтаеш ке гу ибем П.С. Сори ама съм силно разочарован в 4.48 сутринта и не ми се цензурира поста ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Минава ми през главата, че в близките няколко дена ще направя една голяма глупост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 форума лека полека се превръща в дрисня като датата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 От както позволиха на под 14 годишните да пишат във форума, е дрисня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Абе някои и на доста по-преклонна възраст ръсят глупости, така че надали е само от ЕГН-то... Ама което си е истина - истина си е, де. Все по-тъпи деца ражда, ражда, ще ражда и занапред, българска майка юнашка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Как може днес Йорданов ден да няма каде да се напоркаш сутринта да полееш именника . Силно съм разочарован от дискотеките в Пловдив кво е тва само събота да стават партита то и на село събота става дискотека . После не сме били селяния както каза един съфорумник в друга тема за интернета където хорада в София дърпат с по 1МБ бг за 18лв така и аз ще каза " Селяния сме си и ще си останем " . Пък и друго ми минава млади хубави момичета ходат с някви на по 40-50 години с пачки материалистки . Напили го ще го ебнат и ще им плати и тва е "ква е тая държава крива и тая лада нива" дет се пее в една песен всичко е наопаки после парите не били всичко точно парите правят щастието тва да можеш да излезнеш да пийнеш да хапнеш да идеш да се развеселиш а ако нямаш седиш с куро у рако и си мечтаеш ке гу ибем П.С. Сори ама съм силно разочарован в 4.48 сутринта и не ми се цензурира поста ! Това не е болка за умиране. Даже сичко си е наред. София е друга БГ за съжаление Винаги е било така и винаги ще бъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Uzi, вЕрвай ми - ще съм ти много благодарен, ако споделиш към кой доставчик в София се дърпа 1GB. Веднага ще си прокарам нет от него. Щото няколко последователни доставчика са що-годе на едно равнище. След годинката в София това ми звучи като старогръцки митове и легенди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 От както позволиха на под 14 годишните да пишат във форума, е дрисня... А ти видял ли си GGbit-а че говориш xD. Там са всевъзможни всезнайковци и разбирачи. На моменти ми прилича повече на тийнпроблема . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Абе някои и на доста по-преклонна възраст ръсят глупости, така че надали е само от ЕГН-то...Ама което си е истина - истина си е, де. Все по-тъпи деца ражда, ражда, ще ражда и занапред, българска майка юнашка... Като ги правят и отглеждат тъпанари, ти какъв по-различен резултат очакваш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Така сладко си пийнах снощи в Найлона,че все още ме наболява главата на моменти и ми се спи като на....не знам като на какво .Утре имам имен ден,след една седмица РД,баси,започва да ми става тъпо.Идната седмица ще е някакъв ад,довечера трябва да си търся място,за да спя,щото вкъщи ще има 100000 човека сигурно.Ама ми е весело :ph34r: ......винаги съм искал да нацвъкам много емотиконки в един пост П.С Ама то много красиво се е получило......май имам мания за много цветове Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Гладен съм ще се мъча да си подкарам 250гб харда пожелайте ми успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 След някъде около 6ч ще съм именник...ще излизам с приятели да пийнем някъде след това някъде на дискотека ще ходим... и в момента си мисля колко тъп ден може да е този... и дали има повече накъде да изпростея. Имам празник, колкото и банално да звучи, а аз съм най-тъпото възможно настроение на света, което през живота си някога съм имал. Тази година въобще на нито един празник нямах настроение,а по-лошото е, че дори не мога да си обесня защо?? Хм... като се позамисля май мога ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 пак си дадох парите за тъпотии и ся тряа си стоя в нас вместо да отида на гости в едно село Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.