NRG_God Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Радвам за новите скорости на ГГбит и след малко ще излизам да си купя дънки и нов кабел ,който свързва компа с уредбата ,защото някой скъса стария на нова година спъвайки се в него . Добре ,че уредбата е здрава поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 btw, why the f... убиха шкембе чорбата?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Минава ми през главата, че току що направих 2555-я си пост Бат' якото число :] Иначе за корем-супата - по новините чух, че няма да ни я забранят, но акциза за домашния алкохол си остава... btw (ТЯ МИ СЕ ОБАДИИ !!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 btw, why the f... убиха шкембе чорбата?? + пачата се забраняват много са мазни и вредни ех Европейския съюз ще ни го начука ния сме за Източно Европейския не за Западно Европейския съюз . Яко беше на нова година сега се чудя как да си направя домашно кино с подръчни средства засега имам 1 уредба + 2 малки колонки мисля да намеря още 2 колонки и много кабел Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 и шкембето и пачата долу как изобщо ги ядете тия гадории не знам оппа,вареното също Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 + пачата се забраняват много са мазни и вредни ех Европейския съюз ще ни го начука ния сме за Източно Европейския не за Западно Европейския съюз . Яко беше на нова година сега се чудя как да си направя домашно кино с подръчни средства засега имам 1 уредба + 2 малки колонки мисля да намеря още 2 колонки и много кабел А си гледат работата.На село кат заколим шопаро кой ша ма спре да си напрая шкембе чорба.Европейците могат да си гледат раотата в тфа отношение.И как щембе чорбата ша е вредна уе-тфа е най-яката маджа (аз сички видове храни ги слагам под названието манджа ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 и шкембето и пачата долу как изобщо ги ядете тия гадории не знам оппа,вареното също Пача и аз не ям но шкембенце ах шкембенце с биричка елексир особено след кофти вечер Нищо не разбираш Шкембе чорбата е елексир.. осбено с много чесън и люто. Не случайно когато беше 10 най-изпитани метода за интрезняване люто и много осолено шкембе + бира беше първенеца . asd аз в нас не съм си правил но в една тема набарах рецептата та може да го пробвам някой вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 А някой успя ли да запомни 10-те начина за изтрезняване? На мен преди 2-3 дни ми казаха този, който беше на 1во място, обаче и него забравих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 А някой успя ли да запомни 10-те начина за изтрезняване?На мен преди 2-3 дни ми казаха този, който беше на 1во място, обаче и него забравих... Подред не ги помня клин клин избива след кофти вечер да удариш бира или друг алкохол кисело мляко и разни други химични методи зелева чорба ( цвик ) бира повръщане сране 1-люто шкембе със бира тва беше на първо предаването се излъчи в навечерието на студентския празник гледай архива и ще го откриеш другите ги забравих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Нищо не разбираш Шкембе чорбата е елексир.. осбено с много чесън и люто. Евала баце..знаеш кво да ядеш..(shakehands) Лелее бензина поскъпва мамоооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Евала баце..знаеш кво да ядеш..(shakehands) Лелее бензина поскъпва мамоооо Е, за бенза се знаеше от много отдавна. Би трябвало да стане към 1.78 и да се закотви там поне до края на зимата Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Е, за бенза се знаеше от много отдавна. Би трябвало да стане към 1.78 и да се закотви там поне до края на зимата То хубаво цените да са европейски.. ама не може ли и заплатите да са европейски Или .. май ще се наложи да работим като европейци първо.. пък тогава Сега определено ще има един период в който на българите ще им е зор докато осъзнаят че за да има повечко парички .. трябва и повечко да се работи - нещо което не сме свикнали да правим все още Изключение правят цените на мобилните услуги! На запад хората си приказват цял ден докато мобилните оператори се избиват в търсене на клиенти като ги зарибяват с последен модел Sony или Nokia само и само да се подпише едногодишен договор Докато при нас - само се чистят складовете с разни измислени "промоции" като все още ни съдират кожите с някакви космически цени.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 То хубаво цените да са европейски.. ама не може ли и заплатите да са европейски Или .. май ще се наложи да работим като европейци първо.. пък тогава Сега определено ще има един период в който на българите ще им е зор докато осъзнаят че за да има повечко парички .. трябва и повечко да се работи - нещо което не сме свикнали да правим все още Изключение правят цените на мобилните услуги! На запад хората си приказват цял ден докато мобилните оператори се избиват в търсене на клиенти като ги зарибяват с последен модел Sony или Nokia само и само да се подпише едногодишен договор Докато при нас - само се чистят складовете с разни измислени "промоции" като все още ни съдират кожите с някакви космически цени.. Айди ся . Как да не работим като европейци опа да верно те хората запразняват рано рано не на 31 да работиш до 4 часа или пък да си нощна много важно , че е нова година . Кво се иска да работим каот европейци можеби хубаво обурудване и не 12 часова смяна а 8 часова и не 20 лв надник на ден а 20 лв на час . Мисля , че това което каза беше за шега ама аз го приех малко по-навътре . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Минава ми през главата ,че вече всичко се води с ЕВРО. Станахме евротехници, ще има много еврокурви и европедераси ,На колегата ми който 1.63 висок и е 120 кила му казах че вече е станал еврошопар, абе въобще ЕВРО звучи гордо Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Айди ся . Как да не работим като европейци опа да верно те хората запразняват рано рано не на 31 да работиш до 4 часа или пък да си нощна много важно , че е нова година . Кво се иска да работим каот европейци можеби хубаво обурудване и не 12 часова смяна а 8 часова и не 20 лв надник на ден а 20 лв на час . Мисля , че това което каза беше за шега ама аз го приех малко по-навътре . Ами .. да така е. И аз искам 20 лв на час ама.. няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Баси чука... от една дръпка само и кака ви Sandra вече ми пее на ушенце Обичам я тая жена.. дори повече от съфорумничките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Седа и са чуда... кво да права. 1:38 е а не ми се спи... ужасТ голям. Вдругиден съм на тъпото БЧК заради което още не мога да си подам документите за книжката. Как ша ми кажат да чакам 20 дена ве майна тва е нечовешко. Аз вече почти съм забраил да карам а ся тряя да чакам и още 20 дена докато ми стане книжката.. тва са си 40 дена без да се кача на кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 те на хората за по 6 месеца им взимат книжките.... споко Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Седа и са чуда... кво да права. 1:38 е а не ми се спи... ужасТ голям. Вдругиден съм на тъпото БЧК заради което още не мога да си подам документите за книжката. Как ша ми кажат да чакам 20 дена ве майна тва е нечовешко. Аз вече почти съм забраил да карам а ся тряя да чакам и още 20 дена докато ми стане книжката.. тва са си 40 дена без да се кача на кола Кой те е лъгал , че не може аз докато карах курсовете се наложи да карам из града + малко селска практика и става работата . Аз на 18 си я чакам като топъл хляб само се чуда дали само като покажа талона ще ми я дадат или май ще трябва да търся и някво лисче което ми бяха дали Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Искам тоя младеж този Обърнете внимание на ника xD. Тоя пич ме разби от смях... Като гледам си пада по модата 1-во модерно е да си гей и тои е 2-ро модерно е да се друсаш а като му гледам ник той се горедее с това Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Така като го гледам освен , че е педалск* наркоман ме навежда на мисълта , че ще има и кинти . То тия прически тия гелове , пяни там изправяни разни му други щуротии си искат кинти пък и да си наркоман в наши дни не е лесно пак се искат кинти камоли ако е на това което пише там . И все пак всеки с вкуса си и аз искам жена 200/120/130 за да ме пази Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Аз тоя младеж току що си го сложих на първо място в списъка с "хора,с които бих се сбил".Честна дума, обикновените кичетата/тип -циганин от началото на 90-те/ ги преглъщам,ама такива изгъзици много ми бъркат отзад. И си подпалих ръката с едно zippo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Тоя заслужава една бойна дружина негри. За да се осефери малко и да се от каже от гейството. Бах го в уруда. Или може да си направи услуга и сам да си забие мотика в кухата глава Мисля ,че ще е достатъчно просто някой да му прати на линк в флиртчето тази тема от форума и да прочете последните 20 мнения Може да се оправи , кой знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 пича е звезда не дейте така,пратих го на всеки който мога ,после и те така и ехеееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Бащата си вари тютюн над камината и в половината апартамент се разнася миризма на прясно събути мъжки чорапки... та си мисля - дано до утре да изветрее, че ще взема да свикна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.